- 9 Kasım 2007
- 683
- 417
- 323
merhaba canim testinizin sonucuna baktim da yinede cok parlak degil..evet keci boynuzu ise yramais ama sadece sperm sayisini arttirmis hareketlilik oraninda pek degisiklik yok.bize doktor 4 oraninda %25 olmasi gerektigini söylemisti yani ileri hizli yerinde hizli yavas ve hareketsiz % 25 olmasi gerekmis en azindan...senin esinin %50 si yine hareketsiz ve yumurtayi dölleyecek olan oran yani%10 ileriye dogru hareketli..bu oran cok düsük canim..
esin cok bol meyve yesin taze meyve yavas spermlerin hizlanmasini saglio
cevabın ve yardımın için çok teşekkür ederim canım bilgilerin beni aydınlattı biliyorum hala daha düşük ama en azından birazda olsa yükselme var
meyve yesin demişsin benim eşimde tam aksine muzdan başka meyve yemez ben zorladığım zamanda kavga eder yemiyorum bile bile niye zorluyosun der ne yapıcam bilmiyorum iş yerinden izin alması baya bir zor izin alınca hemen üroloğa gidicez bakalım ne dicek ama ben doğal yollarla halletmek istiyorum fakat o da hep faydalı şeyleri değil zararlı şeyleri yiyiyor makarna pilav sebze olarak çok az ıspanak taze fasulye bu durumda tabiki sağlıksız olur ve ben faydalı şeyler yemesini istedğim zamanda benimle kavga ediyor ne yapıcam bilmiorum yardımlarınız için teşekkürler
başka ne yapabilirim bilmiyorum