- 17 Aralık 2017
- 7.484
- 4.238
Allah Allah. Kaç ay oldu deneyeli ?Canim eşiminde tahlil sonucu güzel hatta öğlen yazmıştım sende çok güzel sonuçlar demiştin
Can
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah Allah. Kaç ay oldu deneyeli ?Canim eşiminde tahlil sonucu güzel hatta öğlen yazmıştım sende çok güzel sonuçlar demiştin
Can
Allah Allah. Kaç ay oldu deneyeli ?
1 seneye kadar bekle bence olmazsa rahim filmi çektirirsin belki yapışıklılık tıkanıklılık falan vardır.Ekim 14 de evlendik 7 aylık ewliyim HİÇ korunmadik
1 seneye kadar bekle bence olmazsa rahim filmi çektirirsin belki yapışıklılık tıkanıklılık falan vardır.
Aynen erken. 1 sene dolduğunda olmazsa yaptırırsın.aynenn canim Rahim filmi benim de aklıma geldi ama erken diye düşünüyorum
Canım bunlarda benim hormon sonuçlarımAynen erken. 1 sene dolduğunda olmazsa yaptırırsın.
Estradiol çok düşük canım. Fsh'da çok yüksek. Lh niye bakılmamış ki.Canım bunlarda benim hormon sonuçlarım
Estradiol önceden 52idi ama bu sefer neden böyle oldu anlamadım fsh çok yüksek degil ama ya normali 5ile10 olması lazımmış benim 12 çıkmış sogan kuru yapıyorum bi faydası olur mu ki acaba inofolic ve femarada kullanıyorumEstradiol çok düşük canım. Fsh'da çok yüksek. Lh niye bakılmamış ki.
Benden tahlil istemedi, jinekolojik muayene yaptı sadece, milyonum var 23 mm, bir zararı yok dedi. Folik asit yazdı o kadar.Yaptırabilirsin tabi. Zaten çocuk düşünüyoruz der demez tahlil yapalım deyip bunları istiyorlar.
52 estradiol için çok iyi ama böyle birden düşmesi normal değil sanki. İlaç ya da kür falan kullandın mı. 12 de FSH için fazla. 2 öyle azımsanacak bir sayı değil FSH için. Senin hormon dengeleyici şeyler kullanman lazım.Estradiol önceden 52idi ama bu sefer neden böyle oldu anlamadım fsh çok yüksek degil ama ya normali 5ile10 olması lazımmış benim 12 çıkmış sogan kuru yapıyorum bi faydası olur mu ki acaba inofolic ve femarada kullanıyorum
Sen kendin iste o zaman başka bi doktordan.Benden tahlil istemedi, jinekolojik muayene yaptı sadece, milyonum var 23 mm, bir zararı yok dedi. Folik asit yazdı o kadar.
Fena değil canım. 50-60 daha güzel değerler tabi biraz daha yükseltebilirsen süper olur.
Nasıl yükseltmek gerekiyor??? Hiçbir bilgim yok.Fena değil canım. 50-60 daha güzel değerler tabi biraz daha yükseltebilirsen süper olur.
Benim bildiğim 2 kür var. Biri bal-tarçın-çörekotu. Diğeri incir kürü. Ama incir kürü prolaktini de yükseltiyor o yüzden zaten yüksek olan kişiler kullanmamalı.Nasıl yükseltmek gerekiyor??? Hiçbir bilgim yok.
O zmn ben bugün bi doktora gidiyim göstereyim sonuçları yaa beklemeyeyim hiç randevuyu 12sinde çünkü52 estradiol için çok iyi ama böyle birden düşmesi normal değil sanki. İlaç ya da kür falan kullandın mı. 12 de FSH için fazla. 2 öyle azımsanacak bir sayı değil FSH için. Senin hormon dengeleyici şeyler kullanman lazım.
Özele gidersen aşılama bilmem ne der. Devlete gidersen değerler iyi bekleyin der. İnşallah iyi bi doktora denk gelirsin de güzelce anlatır.O zmn ben bugün bi doktora gidiyim göstereyim sonuçları yaa beklemeyeyim hiç randevuyu 12sinde çünkü
Offf desene yine adam gibi bi hal çare bulamicaklar bıktım şu doktorlardanÖzele gidersen aşılama bilmem ne der. Devlete gidersen değerler iyi bekleyin der. İnşallah iyi bi doktora denk gelirsin de güzelce anlatır.
Cnm ben bu bal tarçın çörek otu yapsam bisi olur mu pekiBenim bildiğim 2 kür var. Biri bal-tarçın-çörekotu. Diğeri incir kürü. Ama incir kürü prolaktini de yükseltiyor o yüzden zaten yüksek olan kişiler kullanmamalı.