- 26 Mart 2018
- 3.083
- 3.983
İyi yapmışsın canım inşallah işine yarar bi kür önerirlerDereotunu hic sevmem ama mecbur yiyecegim artik.saracoglunun sitesine msj attim bakalim ne cevap gelecek hangi kuru onerecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yapmışsın canım inşallah işine yarar bi kür önerirlerDereotunu hic sevmem ama mecbur yiyecegim artik.saracoglunun sitesine msj attim bakalim ne cevap gelecek hangi kuru onerecek
İyi yapmışsın canım inşallah işine yarar bi kür önerirler
Sonuç gayet iyi çıkmış. Korkulacak hiçbir şey yok. Toplam hareket yüzdesi %85, çok iyi. 150milyonda %85 çok çok iyi hatta. Normal yüzdesi de çok üstte çıkmış, en az %4diyorlar normalde, yani sizin sayınız burada da iyi.
Bizde toplam hareket %45ti ve normal hücre %0dı o şekilde bile doktorumuz asla kötü durum yok dedi, hatta hastanedeki tüp bebek doktoruna da danıştı o da hiç sorun değil, olur demiş. Tekrar ürolojiye bile yönlendirmediler. Destek için multivitamin verdi suya atılıp içilen o kadar.
Kullanma o zaman. Senin yumurtan zaten gelişiyordur küre ihtiyacın yok ki.E2 74 küsür canım
Uzun zamandır gördüğüm en iyi değerlerde spermiogram. Sadece sıvılaşma süresi biraz uzun. Onun için de en az 45 dakika yat ilişkiden sonra.kızlar bizimde sonuçlara bir bakar mısınız?
ph:7.5
lıkefaksiyon:45dk
sperm sayısı:31 milyon/ml
ileri hızlı hareket:%50
ileri yavaş hareket:%20
kendi etrafında hareket:%20
hareketsiz:% 10
normal sperm hücresi:%80
anormal:sperm hücresi%20
mikroskobi 1 :1-2 lökosit görüldü
Tamam o aman bu ay ovulasyon alıyım ben onu deneyim bi deKullanma o zaman. Senin yumurtan zaten gelişiyordur küre ihtiyacın yok ki.
Cnm merhaba benim esiminde sonuçları bu bi bakarmısınSonuçlar gayet iyi. Sen o kadın doğumcuya bakma. %12 de çoook iyi bi sonuç morfoloji için. Bu değerler çok nadir görülür. Sayı hız falan gayet yeterli. Ben ileri hız %14'le hamile kaldım yaa 35 nedir. Ama yine de bişeyler yapmak isterim beklerken dersen spermlerin hızını arttıran şeyler kullanabilirsin.
Sayı güzel. Hız güzel. Morfoloji çok iyi. Yapışıklılık yok. Sıvılaşma süresine bakılmamış bakılsa iyi olurdu ama çok sıkıntı değil değerler güzel.Cnm merhaba benim esiminde sonuçları bu bi bakarmısın
Çok teşekkür ederim cnmSayı güzel. Hız güzel. Morfoloji çok iyi. Yapışıklılık yok. Sıvılaşma süresine bakılmamış bakılsa iyi olurdu ama çok sıkıntı değil değerler güzel.
Sonuç çok çok iyi. %90hareket ve %20normal. Neredeyse olacak en iyi sonuç gibi bir şey bu. Korkacak bir durum yok.kızlar bizimde sonuçlara bir bakar mısınız?
ph:7.5
lıkefaksiyon:45dk
sperm sayısı:31 milyon/ml
ileri hızlı hareket:%50
ileri yavaş hareket:%20
kendi etrafında hareket:%20
hareketsiz:% 10
normal sperm hücresi:%80
anormal:sperm hücresi%20
mikroskobi 1 :1-2 lökosit görüldü
Sayı çok yüksek, total hareket de iyi. Normal hücre %50nin üstünde çıkmış, o da iyi. Hiçbir sıkıntı yok, gayet iyi bir sonuç..Cnm merhaba benim esiminde sonuçları bu bi bakarmısın
Uzun zamandır gördüğüm en iyi değerlerde spermiogram. Sadece sıvılaşma süresi biraz uzun. Onun için de en az 45 dakika yat ilişkiden sonra.
Sonuç çok çok iyi. %90hareket ve %20normal. Neredeyse olacak en iyi sonuç gibi bir şey bu. Korkacak bir durum yok.
Rica ederim, Allah en kısa zamanda miniğine kavuştursun canım.çok şükür...çok teşekkür ederim canım.
Rica ederim, Allah en kısa zamanda miniğine kavuştursun canım.
Bu tahlillerden haberim yoktu hiç, sadece tsh bakıldı dahiliyede diyetisyen için gitmiştim, o da 3,56 çıkmış. Onun dışında insülin, t4 ve b12 bakmış, b12 172. Kadın Doğuma gidip bu tahlilleri isteyebilirim değil mi devlet hastanesinde? Bizim de 4 aydır denememize rağmen olmuyor. Eşim de henüz sperm analizi yaptırmadı.Aynen dediklerin birebir doğru. Ama burda gebeliğe engel olacak sadece estradiol var. Ama yine de tek tek değerlendirmesi gerekiyor. Bende anlamıyorum bu doktorların bizi ciddiye almaları için yıllardır deniyor olmamız mı gerekiyor.
Yaptırabilirsin tabi. Zaten çocuk düşünüyoruz der demez tahlil yapalım deyip bunları istiyorlar.Bu tahlillerden haberim yoktu hiç, sadece tsh bakıldı dahiliyede diyetisyen için gitmiştim, o da 3,56 çıkmış. Onun dışında insülin, t4 ve b12 bakmış, b12 172. Kadın Doğuma gidip bu tahlilleri isteyebilirim değil mi devlet hastanesinde? Bizim de 4 aydır denememize rağmen olmuyor. Eşim de henüz sperm analizi yaptırmadı.
Sonuçlar gayet iyi. Eşine odaklan.Iyi akşamlar Kizlar bunlarda benim subat ayinda yaptirdigim tahlil sonuçlarim dr bir sey yok dedi ama hala gebelik yok
Estradiol E2: 66
FSH:3.99
TSH:2.885
PROLAKTIN:18.22
Sonuçlar gayet iyi. Eşine odaklan.