Erkek İnfertilitesi Eşimin sperm değerleri çok düşmüş, lütfen yardım!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

daglarr

Rabbi hebli minessalihin
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
423
0
Merhaba arkadaşlar. Biz 3 olumsuz mikroenjeksiyon tedavisi yaşadık. 4.'yü Ekim ayında düşünüyoruz kısmetse. Fakat eşimin değerleri çok düşmüş. Canım çok sıkıldı. daha önce sayı 6-8 milyondu. son testte ml'de sayı 800.000. hareketlilik daha önce % 25-30 du. son testte %12'ye düşmüş. ileri hareket ve morfoloji 0 maalesef. bu süre içerisinde eşim kaan aydos'a muayene oldu. bir ay endol ve trental, iki ay boyunca da klomen kullandı. fakat sonuç bu. doktordan önce daha iyiydi yani. şimdi ne yapıcaz bilmiyorum valla. çok umutsuzluğa kapılıyorum. daha önce 3 kez tutmadı bu kadar düşmüş değerlerle hiç tutmaz gibi geliyo. eşim bu ilaçların dışında evikap ve arginmax, ara sıra da arısütü, bal, polen karışımı kullanıyo. acaba bu duruma klomen mi sebep oldu. Siz de böyle bir durumla karşılaştınızmı. bunun sonu azospermi mi. çok korkuyorum tamamen sıfırlamasından. ne olur yardımcı olun...

Bizim dr da Kaan Aydos . Bizimde 19 milyondan 2 milyona dustu klomenden sonra. .Biz 5 ay klomen kullandik yarin ignelere basliyoruz 32 gun igne olduktan sonra esim ben tup bebege gececegim.
Bence doktorunuza guvenin. Eskinin 8 milyonundan simdiki tedavinin 800 bini daha hayirli. zaten o 8 milyon ise yaramadigi icin tedavi oluyoruz ve tup bebek icin 10 tane sperm yeterli .
Yola devam.

Teşekkür ederim canım ilgine. Biz önümüzdeki ay tedaviye başlayacağız. klomen 2 ay kullandı. zaten 1 ay kaldı. ben de eşime kullanmayı bırak dedim. Kaan Aydos bu tedavimiz için microteseyi önerdi. testislerdeki sapermlerin daha iyi olabileceğini, bazen spermlerin dışarı çıkarken bozulabileceğini söylemiş. hakkımızda hayırlısı artık bakalım. Aslında sizin 19 milyon iyiymiş. Hareket ve mormoloji nasıl sizin? Hiç aşılama falan denediniz mi? tedaviyi hangi hastanede düşünüyorsun? Eşin 32 gün hangi iğneyi kullanacak?

Dağlar canım öncelikle geçmiş olsun.bize göre yinede şanslısınız biz azospermliyiz .bana hormon sonuçlarınızı yazarmısın.DR.Kaan bey bizede klomen verdi.20 gündür kullanıyoruz.eşin klomene devam ediyormu.DR.ne kadar süre ilaç tedavisi verdi.:uhm:

bizimde 7 milyon sonra 14 milyon en son yine 8 milyon oldu..hareket ve morfolojideki sıfırlarımız hiç değişmedi.. RABBİM GÖRSÜN ÖNCE SİZİ SONRA BİZİ İNŞALLAH

canım eşim klomeni kesti. aslında klomeni kesmesini ben istedim durum kötüye gidince. kaan hoca klomene devam etmesini söylemiş. canım eşimin hormon sonuçlarını bilmiyorum ama normal sınırlar içerisindeydi. hakkımızda hayırlısı bakalım.

bizimde 7 milyon sonra 14 milyon en son yine 8 milyon oldu..hareket ve morfolojideki sıfırlarımız hiç değişmedi.. RABBİM GÖRSÜN ÖNCE SİZİ SONRA BİZİ İNŞALLAH

Amin canım. Rabbim yardımcımız olsun, kimsenin kucağını boş bırakmasın...

kızlar lütfen yapmayın bi ilacı kullanmadan önce mutlaka prospektifini okurum ve netten araştırırm..klomen erkeklerde 5 aydan fazla kullanılınca tamamen kısırlık yapıyor..kullanma talimatında bile yazıyo..ya lütfen okuyun..doktorda eşime vermişti ben kullandırtmadı erkeklerin bünyesi doğal tedavilere daha çabuk cevap veriyo..

mrb kızlar ben aranıza yeni katıldım
biz de aynı sorunu yaşıyoruz.
Allah hepimize yardım etsin

Yasem geçmiş olsun canım. sizde durum nedir? sayı, hareket, morfoloji. Problem hangisinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…