Merhaba arkadaşlar. Biz 3 olumsuz mikroenjeksiyon tedavisi yaşadık. 4.'yü Ekim ayında düşünüyoruz kısmetse. Fakat eşimin değerleri çok düşmüş. Canım çok sıkıldı. daha önce sayı 6-8 milyondu. son testte ml'de sayı 800.000. hareketlilik daha önce % 25-30 du. son testte %12'ye düşmüş. ileri hareket ve morfoloji 0 maalesef. bu süre içerisinde eşim kaan aydos'a muayene oldu. bir ay endol ve trental, iki ay boyunca da klomen kullandı. fakat sonuç bu. doktordan önce daha iyiydi yani. şimdi ne yapıcaz bilmiyorum valla. çok umutsuzluğa kapılıyorum. daha önce 3 kez tutmadı bu kadar düşmüş değerlerle hiç tutmaz gibi geliyo. eşim bu ilaçların dışında evikap ve arginmax, ara sıra da arısütü, bal, polen karışımı kullanıyo. acaba bu duruma klomen mi sebep oldu. Siz de böyle bir durumla karşılaştınızmı. bunun sonu azospermi mi. çok korkuyorum tamamen sıfırlamasından. ne olur yardımcı olun...
Dağlar canım öncelikle geçmiş olsun.bize göre yinede şanslısınız biz azospermliyiz .bana hormon sonuçlarınızı yazarmısın.DR.Kaan bey bizede klomen verdi.20 gündür kullanıyoruz.eşin klomene devam ediyormu.DR.ne kadar süre ilaç tedavisi verdi.:uhm:Merhaba arkadaşlar. Biz 3 olumsuz mikroenjeksiyon tedavisi yaşadık. 4.'yü Ekim ayında düşünüyoruz kısmetse. Fakat eşimin değerleri çok düşmüş. Canım çok sıkıldı. daha önce sayı 6-8 milyondu. son testte ml'de sayı 800.000. hareketlilik daha önce % 25-30 du. son testte %12'ye düşmüş. ileri hareket ve morfoloji 0 maalesef. bu süre içerisinde eşim kaan aydos'a muayene oldu. bir ay endol ve trental, iki ay boyunca da klomen kullandı. fakat sonuç bu. doktordan önce daha iyiydi yani. şimdi ne yapıcaz bilmiyorum valla. çok umutsuzluğa kapılıyorum. daha önce 3 kez tutmadı bu kadar düşmüş değerlerle hiç tutmaz gibi geliyo. eşim bu ilaçların dışında evikap ve arginmax, ara sıra da arısütü, bal, polen karışımı kullanıyo. acaba bu duruma klomen mi sebep oldu. Siz de böyle bir durumla karşılaştınızmı. bunun sonu azospermi mi. çok korkuyorum tamamen sıfırlamasından. ne olur yardımcı olun...
Dağlar canım öncelikle geçmiş olsun.bize göre yinede şanslısınız biz azospermliyiz .bana hormon sonuçlarınızı yazarmısın.DR.Kaan bey bizede klomen verdi.20 gündür kullanıyoruz.eşin klomene devam ediyormu.DR.ne kadar süre ilaç tedavisi verdi.:uhm:
Ölçüm yapan cihazda bir sıkıntı vardır :)
klomen bıızı daha kotu yaptı
esımn degrlerını mahfettı
bizimde 7 milyon sonra 14 milyon en son yine 8 milyon oldu..hareket ve morfolojideki sıfırlarımız hiç değişmedi.. RABBİM GÖRSÜN ÖNCE SİZİ SONRA BİZİ İNŞALLAH
bizde de aynen canım. ama hocaya kalsa devam etmesi gerekiyormuş 5-6 ay kadar...
kur falan ıcır ondan daha ıı ılaclarda sıfa yokkkkkkkk
şu anda keçi boynuzu kürü yapıyorum. ayrıca arginmax ve arı sütü bal, polen karışımı kullanıyor. Hayırlısı bakalım.
daglarr keçiboynuzunu bu mevsimde nere buldun?
kurtlu değil mi?