Erkek İnfertilitesi Eşimin sperm değerleri çok düşmüş, lütfen yardım!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben eminönü malatya pazaraından aldım ,bazıları kurtluydu ,ekim ayından sona tazesi çıkacak dedi.

Teşekkür ederim canım ilgine. Biz önümüzdeki ay tedaviye başlayacağız. klomen 2 ay kullandı. zaten 1 ay kaldı. ben de eşime kullanmayı bırak dedim. Kaan Aydos bu tedavimiz için microteseyi önerdi. testislerdeki sapermlerin daha iyi olabileceğini, bazen spermlerin dışarı çıkarken bozulabileceğini söylemiş. hakkımızda hayırlısı artık bakalım. Aslında sizin 19 milyon iyiymiş. Hareket ve mormoloji nasıl sizin? Hiç aşılama falan denediniz mi? tedaviyi hangi hastanede düşünüyorsun? Eşin 32 gün hangi iğneyi kullanacak?

Canim Kaan Hoca ne derse onu yapin. Bizim de ileri hizli ve morfoloji 0 idi. 6 ay once varikosel ameliyati olduk 5 ay klomen ve proxeed kullandik. Simdi menagon 75 ignelere basladik. gun asiri vuruluyoruz 32 gun devam edecek . igneler bitince tup e gececgiz . Bahceci kliniginde yaptiracagiz. 2. tedavimiz olacak biizm bu .
Ilaci kafadan kesmeniz yanlis olmus bence devam edin ve doktorunuza guvenin cunki gercekten en iyi dr o .

Hareketli ve canlı sperm sayısı az canım.
Keçiboynuzu kürünü yapıcam ama iyi keçiboynuzu bulamadım.
Aktara sordum kurtlu mu diye adam: ''valla abla ne yalan söyleyeyim bu mevsimde kurtludur'' dedi
Yenisi de kışa doğru gelirmiş
Ne yapacağımı şaşırdım.

X