Arkadaşlar açılmış konularımdan da görebilirsiniz ki ben zorlu bir süreç geçirdim, kısaca süreci anlatacağım sonra uyguladıklarıma geçeceğim ama öncelikle demeliyim ki varikosele bağlı olmayan bir sperm azlığı varsa bu yazımı okuyun, varikosele bağlı olanlar hakkında pek bilgim yok. Öncelikle biz çocuk istedik ve ister istemez ikimiz de muayne olma kararı aldık. Muayne olduğumuz da eşim de sperm azlığı ve sıfır ileri hareket vardı. Daha sonra arkadaşlar doktor Wolf in men yazdı ve bir ay sonra muayneye gel dedi. Bir ay sonra eşim gittiğinde sayı 10 milyondan 23 milyona çıkmıştı evet yetersiz de olsa artış vardı ama ileri hareketli sperm sayısı hala aynıydı. Ben kolları sıvadım ve başladım araştırmaya.
Arkadaşlar birazdan vereceğim kürler de bunlar şekerli, bunları tüketmeyin diyenlere kulak asmayın. Kahvaltı da yediğiniz reçel ve bal miktarlarından çok daha az tüketiyoruz. Herkese umut olsun diye yazdım. Kürlere başladıktan ortalama bir buçuk ay sonra güzel haber aldım gibi. Şuan çok yeni, dış gebelik boş gebelik kimyasal falan olma ihtimali tabi var. Altı yedi haftalığa kadar bişi bilemeyiz, bir değişiklik olursa durumda söylerim. Kullandıklarım Aşağıda maddeler halinde yazılı, herkesin kucağının dolması dileğiyle (söylediklerimi uygulamak zorunda değilsiniz, ben denedim belki birilerine fayda eder diye yazıyorum bilginize sadece... )
Gel gelelim sonuca. Bu ayın başında eşim sperm testi verdi ve biz şok. Herkes arttı dememi bekliyordur bu kısımdan sonra ama aksine. İnanılmaz düşük bir sperm sayısı 10 milyon. Ve yüzde 98i yerinde hareketsizdi. Yani inanılmaz kötü bir sonuç ve asla umut kalmadı bizde. Bütün hazırlıklarla ilgili şeyleri kaldırdım. Bütün bitki çayları keçiboynuzu özleri rafa kalktı ve bende ümit sıfırlandı. İçimden dedim ki artık seneye tüp bebek denerim. Aradan üç beş gün geçti ve benim boğazım ağrıyordu. İlaç içecektim ama şeytan dürttü ve test yaptım. Sonra sürpriz.. Çift çizgi. Arkadaşlar verdiğiniz sperm testleri sizin içinizi karartmasın. O bitkiler kürler bir şekilde spermin yumurtayı bulmasını sağlıyor ben onu anladım. Benim gibi umutsuz bir tablonun hamile kalkması imkansız yoksa. Arkadaşlar benim gibi çayları ve incirleri sonra değil en başta yaparsanız bence daha kısa süre de dönüt alabilirsiniz, bu sitede incirleri ve çakşırı kullanıp iki haftada bile hamile kalanlar gördüm üstelik durumları benimkine çok benziyordu.
Umarım fayda olur.. Haydin sağlıcakla..
DOKTORUNUZA DANIŞMAKTA FAYDA VAR FAKAT BAZI ÖZEL KURUMLARIN DOKTORU MÜŞTERİ KAYBETMEMEK İÇİN DOĞRU YOLU SÖYLEMEZLER, BİZ ÖZEL HASTANE İDİK O YÜZDEN DOKTORUMUZ BİZE HASTADAN ÇOK MÜŞTERİ GÖZÜYLE BAKIYORDU BENDE ONA DANIŞMADAN YAPTIM.
Arkadaşlar birazdan vereceğim kürler de bunlar şekerli, bunları tüketmeyin diyenlere kulak asmayın. Kahvaltı da yediğiniz reçel ve bal miktarlarından çok daha az tüketiyoruz. Herkese umut olsun diye yazdım. Kürlere başladıktan ortalama bir buçuk ay sonra güzel haber aldım gibi. Şuan çok yeni, dış gebelik boş gebelik kimyasal falan olma ihtimali tabi var. Altı yedi haftalığa kadar bişi bilemeyiz, bir değişiklik olursa durumda söylerim. Kullandıklarım Aşağıda maddeler halinde yazılı, herkesin kucağının dolması dileğiyle
- Arkadaşlar bir kere Wolf in men ilacı düzenli kullanıldı asla aksatmadık, belki bir kere veya iki kere unutmuşuzdur ama üç aydır kullandık.
- Arkadaşlar son bir buçuk ay eğriçayır markalı (bence herhangi bir markada olabilir) keçiboynuzu özü kullandık sabahları aç karnına bir veya iki yemek kaşığı, akşamları uyumadan hemen önce iki yemek kaşığı.
- Ben yine bal+polen+arısütü+propolis arifoğlu ve eğriçayır markalı kullandım arkadaşlar. Yine sabah aç karnına bir çay veya tatlı kaşığı, akşam uyumadan hemen önce bir çay veya tatlı kaşığı.
- Son bir iki haftadır eğriçayır markalı keçiboynuzu BALI gördüm ondan da sabah akşam birer çay kaşığı yukarıdakiler gibi verdim eşime ve bende tükettim. Arkadaşlar inanılmaz faydaları var, bence gündelik hayatta da tüketin.
- Bana göre en çok ETKİ EDEN şey ev yapımı zeytin yağında bekletilmiş kuru incir kürü, ibni sina kürüdür. Her kuru inciri iki parçaya bölüm bir kavonozda ağzına kadar zeytin yağı doldurdum ve önce üç gün beklettim sonra tüketmeye başladı. Her sabah uyanır uyanmaz dört parça yani iki tane kuru incir tüketti. Üstünden yarım saat geçince keçiboynuzu ve balları tüketti. İki haftaya yakın bir süre sonra sürpriz... Beta hcg 0.100ün üstünde çıkmış oldu...
- gel gelelim bitki çaylarına, arkadaşlar son üç hafta kadar falan deneyebildim ama inanılmaz etki etti farkı çabuk anlarsınız. Her gün birer kupa bardağı olacak şekilde çakşır kökü değil çakşır otu ve keçiboynuzu kurularından üç tanesini kırıp yine bir kupa demledim. Yani toplam iki kupa bardağı. Bazen bunlardan eşim ikişer tane içti gün içinde. Bitkilerden korkmayın, hormonlarla oynayan ilaçlardan çok daha sağlıklı ve dozundalar.
- Son olarak arkadaşlar muz çerez falan asla eksik etmedim, ve sürekli evde ben yemek yaptım genel olarak da doğal beslendik.
Gel gelelim sonuca. Bu ayın başında eşim sperm testi verdi ve biz şok. Herkes arttı dememi bekliyordur bu kısımdan sonra ama aksine. İnanılmaz düşük bir sperm sayısı 10 milyon. Ve yüzde 98i yerinde hareketsizdi. Yani inanılmaz kötü bir sonuç ve asla umut kalmadı bizde. Bütün hazırlıklarla ilgili şeyleri kaldırdım. Bütün bitki çayları keçiboynuzu özleri rafa kalktı ve bende ümit sıfırlandı. İçimden dedim ki artık seneye tüp bebek denerim. Aradan üç beş gün geçti ve benim boğazım ağrıyordu. İlaç içecektim ama şeytan dürttü ve test yaptım. Sonra sürpriz.. Çift çizgi. Arkadaşlar verdiğiniz sperm testleri sizin içinizi karartmasın. O bitkiler kürler bir şekilde spermin yumurtayı bulmasını sağlıyor ben onu anladım. Benim gibi umutsuz bir tablonun hamile kalkması imkansız yoksa. Arkadaşlar benim gibi çayları ve incirleri sonra değil en başta yaparsanız bence daha kısa süre de dönüt alabilirsiniz, bu sitede incirleri ve çakşırı kullanıp iki haftada bile hamile kalanlar gördüm üstelik durumları benimkine çok benziyordu.
Umarım fayda olur.. Haydin sağlıcakla..
DOKTORUNUZA DANIŞMAKTA FAYDA VAR FAKAT BAZI ÖZEL KURUMLARIN DOKTORU MÜŞTERİ KAYBETMEMEK İÇİN DOĞRU YOLU SÖYLEMEZLER, BİZ ÖZEL HASTANE İDİK O YÜZDEN DOKTORUMUZ BİZE HASTADAN ÇOK MÜŞTERİ GÖZÜYLE BAKIYORDU BENDE ONA DANIŞMADAN YAPTIM.
Son düzenleme: