Eşimin sözü aklıma takıldı fikirlerinizi merak ediyorum

bu mesajın konuyla ilgisini çözemeyen bir ben miyim?
anlayan anlatırsa sevinirim.

konu sahibi sen bence gereksiz alınganlık yapmışsın.
böyle araya kendi güzel ilişkilerini! sıkıştıranları anladığım gün kk yı anlıcam sanırım aşk=heyecan, e aynı evde yaşayınca insan o heyecanı kaybediyo, aşk yerini sevgiye, dostluğa, güvene bırakıyo, o yüzden şu an böyle demesi normal, ayrıca nimet derler unutmak için ama bazı durumlarda bu oluyo işte, zerda vardı ya dizi, onun başlangıcında derdi "kavuşamayınca aşk olur. kavuşunca sevda" o hesap işte

Ben cevab
Böyle bir yorumda bulunan nadir kişisiniz.. Burada cogu arkadas hemfikir olduğu için ben cevabı buldum tatlim..
Vakit ayırıp uzunca yazın içn tsk ler ama olaylara gercekçi yaklasmak daha iyi olur..

Bence esin aranızda olanlardan oturu yine de canını acitmak istemiş.tam unutmadı demek ki olanları.yoksa aşık olmayan biri de olsa bile bile ben hiç aşık olmadım kimse için bunu yapamam falan demez.bilerek demiş bunu sana

Ben olsam durup dururken bunu soylemesindeki amaci sorgulardim önce... aşık degil eyvallah da zerre kadar kaybetme korkusu da mi yok cat diye yuzune asik degilim goruntunden de etkilenmedim diyor...
Aklima direk şu geldi:

yani esin fitili ateslemiş. sen haklisin alinmakta. sonra evlilikte hatayi nerde yaptim turkuleri, ben ne yaptim şiirleri, gözyaşı, sümük...

Sende çok iyi türkçe konusuyorsun .. Töbe töbe
Beni kıskandtmak içn dediğini düşünüyorum çünkü bana tavrları ilgisi kendni ele veriyor..

Esimde ben hiç böyle aşık olmadim dedi..beni bu kadar etkileyecek birinin olmasida zor etkilenmem falan dedi..brn hiç aşık olmadim dedi.

sanki yakın bir arkadsina anlatıyor. Insan karisina böyle der mi ya. bi de kızıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…