Eşimin sözü aklıma takıldı fikirlerinizi merak ediyorum

Bra
BRAVOOOO maşallah kuzum size ne kadar da güzel bir tecrübe.. Ben de biraz nankörlük var gibi aslnda bana yaptıgı daha çooook fedakarlık var ama aklma hep kötü şeyler geliyor nedense..
zaten sinirliyken söylediği sözleri sinir anıyla dediğini her defasnda itiraf eder ama ben hep sinirlyken bütün doğruları döktü gibi bakardım olaya.. İnşş bizde aşarız artık bunları çok çok yoruldum gercekten daha bu yaşta halim kalmadi

Hmm e
hmm etkili olur mu dersiniz.. Bi gün bakayım gercekten çok ihtiyacım var kendimle baş edemiyorum sadece kendme değil eşimede zarar veriyorum.. Düşünsenize dısarda esimle gezerken göz ucuyla eşimin gözlerinintakip ediyorum nereye bakıyor diye
Resmen kaşınıyorum kötü birsey arıyor gibiyim sonrada morelim bozuluyor eşime yansıyor offff offf

Evlilikte böyle süreçlerden geçebiliyoruz bende bir benzerini yaşıyorum.Eşimle 8 senedir beraber 3 senedir evliyiz deli gibi aşıktık.Ama gel gör ki şimdi evlilik iş stres borç harç derken aşk die bişi yok evlilik ne saçma gibi laflar edior.Oysa deli gibi aşıktın diyorum.Çok güzel inkar ediyorlar kabullenmek istemiyorlar bundan bile utanıyorlar sanki hep kadın duygusal aşık olacak.Hayat,stres duygusuzlaştırıyor bunları.O saçma ego ve gururları ayarlarıyla oynuyor bunların.

Valla benim de aklımda hep kötü anlar kalır.O anları unutma,çünkü nasıl engelleyebileceğinin ipuçları onlarda saklı.
Bir keresinde yüzüme krem vs sürerken,onunla güzelleşeceksen tüm şişeyi sür belki işe yarar demişti ,ben de hiç bozuntuya vermeden ,aşkım bana bir şişe yeter de sana fıçı lazım,onu nereden bulalım dedim
1 dk sonra benim güzel karım diye sevmeye başladı beni,4 yıldır da böyle gider.
Bana çirkin dedi diye kendimi depresyona mı sokayım,mümkün değil.Güzel bir kadınım ben,o beni çirkin görse zaten kaç yıl koşup da evlenmek için kafayı yemezdi.
Aşarsın ,bunlar dert bile değil,Allah beterini verince anlıyorsun ne kadar boş şeyleri kafaya taktığını.
Rabbim herkese huzur versin ailesiyle.

9 senelik sevgilim su an nisanlimda bana asik değil. Çünkü aramizdaki duygu bagi asktan daha farkli bir sey.
Ask süründürür. birbirine kıymet vermek, sevmek kalbi yücelestirir.
Esiniz size belki daha farkli bir sey ifade etmeye çalısmistir.

Hayır hayır, sizin içinde bulunduğunuz bir durumdan kaynaklanıyor.
Düzelecek olan hiçbirşey sorun değildir.
Üzmeyin kendinizi, Azra Kohen'in seri kitaplarından mutlaka okumalısınız.
Faydasını gördükten sonra kendinize daha önce neden yapmadım diyeceksiniz

Amin canm amin gercekten böyle bşrnkadın olmak isterdim ben hemen alınganlk yapıp trip atarım varya hiç sevmem bazı huylarımı çok çekilmezimdir yine iyi idare ediyor bakma sen ama bazen bi biyerdee patlak veriyornkıyametler kopuyor..
Kendimi düzeltmem şart..!
Eşim arkadaşlarıyla disarı cıkar aksamları bende hep oradan gem vururum.. Artık o da beni sen soğuttun deyip duruyor bu durumda ne yapayım ben.. Disarda stres atıyormus rahatlyormus artk

Arastırıcam canm cok tsk ederim inş düzelirim acaba psikolojimmi bozuk benim deliriyormuyum ya bennnn

yaa erkeklerin düz mantığı bu amaç sadece sizi üzmek aklınca neyin intikamını alıyorsa artık, bende bunlara çok maruz kaldım başlarda takıyordum sonrasında bende onun bana dediklerini dedim amaaan bir değişti bir iyi oldu erkekler birilerin peşinden koşmaya bayılıyor

Çok ugrasmıs halbukı
Unutmus herhalde sımdı o gunlerı.
Ayrıca sogudum demıs ama sogudugunu sanmıyorum erkekler cok patavatsız oluyor tıpkı bazı kadınlar gıbı bosanmak , sogumak dılde sakız masallah

Ben kendim diyordum,çık dışarı maç izle,erkek arkadaşlarınla ye iç,geyik yap.
Ki öyle yapınca diğerlerinin eşleri zırt pırt arayıp hadi eve gel dedikçe,benim kıymetimi daha çok anlamış oldu.
Ben de kızlarla çıkıyorum eğer canım isterse.
Eğer sevdiğin adamla evli kalmayı istiyorsan zamanla alıştırıyorsun kendini.
Sorunlarımız yok mu var,ama şimdi nasıl baş edeceğimi biliyorum.

S
aynen ama bnmki iyice abarttı her aksam her aksamda ılmazki cNm .. Gerçi yemek yiyorz bsyler izlyorz saat 9-10 gbi cıkp 12 de geliyor sonra yine beraber vakt gecirebliyoruz.. öok sık cıknca patlıyorum ama bana senide gezdircem merak etme hafta sonu planım vAr sıkılıyorsun anlyorum sabret falan diyor.. Evde tv yok alcaz sıklmycan diyor ama yinede böle sık cıkması normal gelmyo be canm bana ters halbuki takldgı yeri gttiginyeri kişileri bliyorum

Aslnda basta ben boşanmayı agzma sakız ediyordum evliliği kabullenemedim son zamanlar ondan duyunca cok agırıma gitti

Kadınlar güvendiği erkeklere evlenirmiş erkekler aşık olduğu kadınla evlenirmiş.O yüzden aşık olmasa böyle davranmazdı.Hem de evlenmeZdi seninle.Biz kadınlar biraz daha mantıklı hareket ediyoruz.Eşin her ne kadar olgun davransa da ilişkilerde o kadarda olgun davranmıyorlar.Pek dikkate alma bence Azcık ayrı kalsanız o Zaman anlar.

tipik erkek davranışı köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş...eskileri çokta düşünmemek lazım hangimizin eşi ilk gün kü gibi ki

Ne canını sıkıyorsun Benim ki sürekli evliliğin böyle bişey olduğunu bilseydim evlenmezdim diyo çokta umrumda yanı :)))
Onların her dediğine kafa patlatırsan kafayı yersin ciddiye bile alma derim

Canım eğer öyle yapıyorsa engel ol ben çok kavga ettim başlarda dışarı haftada bir gün çıkacak işte o kadar evinde otursun arkadaş bu ne çektiğimiz erkeklerden :)
Çok savaş veriyorsun ama sonunda sen kazanıyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…