- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 31
-
- Konu Sahibi Denizkizi2425
BRAVOOOO maşallah kuzum size ne kadar da güzel bir tecrübe.. Ben de biraz nankörlük var gibi aslnda bana yaptıgı daha çooook fedakarlık var ama aklma hep kötü şeyler geliyor nedense..Ben de öyleydim ilk yıl şüphe vs,hayatı kendime zehir ettim.
Adam hayatını elinin tersiyle itti benim için,çok fedakarlık yaptı.Bunlar aklıma gelince,kızım dedim saçmalama.O saçmalarsa da hatırlat kendine ne kadar fedakarlık yaptı senin için,kaybetme özgüveni,nasıl olsa hatırlar o da.
Benimle evlendiğine milyon kere pişman olduğunu yüzüme söyledi,boşanıyorduk hatta,öyle demişti.Sonra ne olduysa boşanmadık
Sen eğer şüphecilik vs aşabilirsen harika bir evliliğin olur.Kendin diyorsun adam bana bunları buları yaptı diye,ne kadar hoş.Hatırla ve kendine güven.Senin canını yakmak için söylediği sözleri kafana takma.Amacı belli çünkü.
Şimdi ne zaman arasa seni seviyorum tarzı laflar söyler hep,ben söylemeden.
Özgüven candır.Boşu boşuna kendi canını sıkma,sevdiğin adamla evli olmanın tadını çıkart.
hmm etkili olur mu dersiniz.. Bi gün bakayım gercekten çok ihtiyacım var kendimle baş edemiyorum sadece kendme değil eşimede zarar veriyorum.. Düşünsenize dısarda esimle gezerken göz ucuyla eşimin gözlerinintakip ediyorum nereye bakıyor diyeKaramsarlık, kötü düşünceye tabirlik..
En azından bundan memnun olmadığının farkındasın.
O halde kendin için iyi bişiler yap, gelişim kitapları al ve mutlaka oku.
Sana, davranışlarına ve hislerine çok iyi gelecek.
Valla benim de aklımda hep kötü anlar kalır.O anları unutma,çünkü nasıl engelleyebileceğinin ipuçları onlarda saklı.Bra
BRAVOOOO maşallah kuzum size ne kadar da güzel bir tecrübe.. Ben de biraz nankörlük var gibi aslnda bana yaptıgı daha çooook fedakarlık var ama aklma hep kötü şeyler geliyor nedense..
zaten sinirliyken söylediği sözleri sinir anıyla dediğini her defasnda itiraf eder ama ben hep sinirlyken bütün doğruları döktü gibi bakardım olaya.. İnşş bizde aşarız artık bunları çok çok yoruldum gercekten daha bu yaşta halim kalmadi
Hayır hayır, sizin içinde bulunduğunuz bir durumdan kaynaklanıyor.Hmm e
hmm etkili olur mu dersiniz.. Bi gün bakayım gercekten çok ihtiyacım var kendimle baş edemiyorum sadece kendme değil eşimede zarar veriyorum.. Düşünsenize dısarda esimle gezerken göz ucuyla eşimin gözlerinintakip ediyorum nereye bakıyor diye
Resmen kaşınıyorum kötü birsey arıyor gibiyim sonrada morelim bozuluyor eşime yansıyor offff offf
Amin canm amin gercekten böyle bşrnkadın olmak isterdim ben hemen alınganlk yapıp trip atarım varya hiç sevmem bazı huylarımı çok çekilmezimdir yine iyi idare ediyor bakma senValla benim de aklımda hep kötü anlar kalır.O anları unutma,çünkü nasıl engelleyebileceğinin ipuçları onlarda saklı.
Bir keresinde yüzüme krem vs sürerken,onunla güzelleşeceksen tüm şişeyi sür belki işe yarar demişti ,ben de hiç bozuntuya vermeden ,aşkım bana bir şişe yeter de sana fıçı lazım,onu nereden bulalım dedim
1 dk sonra benim güzel karım diye sevmeye başladı beni,4 yıldır da böyle gider.
Bana çirkin dedi diye kendimi depresyona mı sokayım,mümkün değil.Güzel bir kadınım ben,o beni çirkin görse zaten kaç yıl koşup da evlenmek için kafayı yemezdi.
Aşarsın ,bunlar dert bile değil,Allah beterini verince anlıyorsun ne kadar boş şeyleri kafaya taktığını.
Rabbim herkese huzur versin ailesiyle.
Arastırıcam canm cok tsk ederim inş düzelirim acaba psikolojimmi bozuk benim deliriyormuyum ya bennnnHayır hayır, sizin içinde bulunduğunuz bir durumdan kaynaklanıyor.
Düzelecek olan hiçbirşey sorun değildir.
Üzmeyin kendinizi, Azra Kohen'in seri kitaplarından mutlaka okumalısınız.
Faydasını gördükten sonra kendinize daha önce neden yapmadım diyeceksiniz
Ben kendim diyordum,çık dışarı maç izle,erkek arkadaşlarınla ye iç,geyik yap.Amin canm amin gercekten böyle bşrnkadın olmak isterdim ben hemen alınganlk yapıp trip atarım varya hiç sevmem bazı huylarımı çok çekilmezimdir yine iyi idare ediyor bakma senama bazen bi uçyetde patlak veriyornkıyametler kopuyor..
Kendimi düzeltmem şart..!
Eşim arkadaşlarıyla disarı cıkar aksamları bende hep oradan gem vururum.. Artık o da beni sen soğuttun deyip duruyor bu durumda ne yapayım ben.. Disarda stres atıyormus rahatlyormus artk
aynen ama bnmki iyice abarttı her aksam her aksamda ılmazki cNm .. Gerçi yemek yiyorz bsyler izlyorz saat 9-10 gbi cıkp 12 de geliyor sonra yine beraber vakt gecirebliyoruz.. öok sık cıknca patlıyorum ama bana senide gezdircem merak etme hafta sonu planım vAr sıkılıyorsun anlyorum sabret falan diyor.. Evde tv yok alcaz sıklmycan diyor ama yinede böle sık cıkması normal gelmyo be canm bana ters halbuki takldgı yeri gttiginyeri kişileri bliyorumBen kendim diyordum,çık dışarı maç izle,erkek arkadaşlarınla ye iç,geyik yap.
Ki öyle yapınca diğerlerinin eşleri zırt pırt arayıp hadi eve gel dedikçe,benim kıymetimi daha çok anlamış oldu.
Ben de kızlarla çıkıyorum eğer canım isterse.
Eğer sevdiğin adamla evli kalmayı istiyorsan zamanla alıştırıyorsun kendini.
Sorunlarımız yok mu var,ama şimdi nasıl baş edeceğimi biliyorum.
Aslnda basta ben boşanmayı agzma sakız ediyordum evliliği kabullenemedim son zamanlar ondan duyunca cok agırıma gittiÇok ugrasmıs halbukı
Unutmus herhalde sımdı o gunlerı.
Ayrıca sogudum demıs ama sogudugunu sanmıyorum erkekler cok patavatsız oluyor tıpkı bazı kadınlar gıbı bosanmak , sogumak dılde sakız masallah
Seviyormu dersinizaşktan ne anladığına bağlı.
bal gibi seviyor işte yeterli bana göre.
boş boğazlık yapıp kafanı karıştırmış o yorumu yaparak.
tipik erkek davranışı köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş...eskileri çokta düşünmemek lazım hangimizin eşi ilk gün kü gibi kidün gece eşimle film seyrederken aşkından gittiği yolu karıştıran bi adam vardi sahnede.. Esimde ben hiç böyle aşık olmadim dedi..beni bu kadar etkileyecek birinin olmasida zor etkilenmem falan dedi..brn hiç aşık olmadim dedi.. Bende hazır cevapm ya niye benle evlendin o zaman dedim.. Oda senin iyi niyetini kalbnin temiZliğini sevdim falan dedi.. Böyle diyor ama tanıstığımız ilk günlerde özellkle bni ilk gördükten sonran elinden kaybetmemek içn hersey yapıyordu.. Çokbyakından ilgileniyordu herseyimi sorup sorguluyordu.. Şarkılar şiirler vs. Hatta tansmamzdan bir süre sonra telefonum yoktu bana telefon hat alıp gönderdi..(farklı sehirlerdeydk) hep iletişime girmeye calsyordu..8 saatlik yolu bnm içn çekip bulusup aynıgün dönüyordu..iki üç ayda geliyordu sonra her ay olmaya basladi neyse..sevgisini belli ediyordu ayrılmak istediğim olmustu bikaç kez asla beni bırakmadi..şimdide evlendik bir sene oldu bu süreçte çok zor seyler atlattık kırdık kırıldk vs.ama çok ciddi seyler oldu ayrılma safhasından döndük nerdeyse..neyse daha sonra bana yasadklarmz yüzünden soğukluk oldu dedi soğudum dedi.. Bende ona bende soğudum dedim.. Sonra ben biraz uzak durdum yaklastı sarıldı arkami döndüm yanı cagrdi bsyler bsyler neyse..Sonra da madem bana aşık olmadn neden evlendin belki bana aşık olucak bi başkası çıkıcaktı dedim ben böyle diyince kızdı bnde arkamı dönüp yattım artk.. Siz bı konudan ne anladınız ben fazlamı büyütmüşüm.. Eşim olgun biridir bu arada.. Ayrıca soğukluğu gidermek içn ne yapmalıyım?son zamanlar bnmde tadim tuzum yok hiçbsy içmden gelmyo
Canım eğer öyle yapıyorsa engel ol ben çok kavga ettim başlarda dışarı haftada bir gün çıkacak işte o kadar evinde otursun arkadaş bu ne çektiğimiz erkeklerden :)S
aynen ama bnmki iyice abarttı her aksam her aksamda ılmazki cNm .. Gerçi yemek yiyorz bsyler izlyorz saat 9-10 gbi cıkp 12 de geliyor sonra yine beraber vakt gecirebliyoruz.. öok sık cıknca patlıyorum ama bana senide gezdircem merak etme hafta sonu planım vAr sıkılıyorsun anlyorum sabret falan diyor.. Evde tv yok alcaz sıklmycan diyor ama yinede böle sık cıkması normal gelmyo be canm bana ters halbuki takldgı yeri gttiginyeri kişileri bliyorum
Sıradaki şarkıyı bütün kızlar armağan ediyorum :)tipik erkek davranışı köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş...eskileri çokta düşünmemek lazım hangimizin eşi ilk gün kü gibi ki