- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 31
-
- Konu Sahibi Denizkizi2425
Sevmese bu kadar takla atmazdı bence - babaniz bilyoner degilse, paranızın peşinde değilse yani-
Güya artizlik yapmaya çalışmış gibime geldi
Takmayın kafanızı seviliyorsunuz bence
Tsk ederim canm fikirlern içn ama dün birde görüntü olarak etkilenmedinmi dedim ona bile ben öyle birinin görüntüsünden kolay kolay etkilenmem gibi birşey dedi iyice özgüvenimi alt üst etti ya aslnda ben ilk gördüğümde onun görüntüsünden etkilenmemiştim bunuda dedim olablir dediSevmese bu kadar takla atmazdı bence - babaniz bilyoner degilse, paranızın peşinde değilse yani-
Güya artizlik yapmaya çalışmış gibime geldi
Takmayın kafanızı seviliyorsunuz bence
Valla anlattıklarına göre bal gibi aşık olmuş.dün gece eşimle film seyrederken aşkından gittiği yolu karıştıran bi adam vardi sahnede.. Esimde ben hiç böyle aşık olmadim dedi..beni bu kadar etkileyecek birinin olmasida zor etkilenmem falan dedi..brn hiç aşık olmadim dedi.. Bende hazır cevapm ya niye benle evlendin o zaman dedim.. Oda senin iyi niyetini kalbnin temiZliğini sevdim falan dedi.. Böyle diyor ama tanıstığımız ilk günlerde özellkle bni ilk gördükten sonran elinden kaybetmemek içn hersey yapıyordu.. Çokbyakından ilgileniyordu herseyimi sorup sorguluyordu.. Şarkılar şiirler vs. Hatta tansmamzdan bir süre sonra telefonum yoktu bana telefon hat alıp gönderdi..(farklı sehirlerdeydk) hep iletişime girmeye calsyordu..8 saatlik yolu bnm içn çekip bulusup aynıgün dönüyordu..iki üç ayda geliyordu sonra her ay olmaya basladi neyse..sevgisini belli ediyordu ayrılmak istediğim olmustu bikaç kez asla beni bırakmadi..şimdide evlendik bir sene oldu bu süreçte çok zor seyler atlattık kırdık kırıldk vs.ama çok ciddi seyler oldu ayrılma safhasından döndük nerdeyse..neyse daha sonra bana yasadklarmz yüzünden soğukluk oldu dedi soğudum dedi.. Bende ona bende soğudum dedim.. Sonra ben biraz uzak durdum yaklastı sarıldı arkami döndüm yanı cagrdi bsyler bsyler neyse..Sonra da madem bana aşık olmadn neden evlendin belki bana aşık olucak bi başkası çıkıcaktı dedim ben böyle diyince kızdı bnde arkamı dönüp yattım artk.. Siz bı konudan ne anladınız ben fazlamı büyütmüşüm.. Eşim olgun biridir bu arada.. Ayrıca soğukluğu gidermek içn ne yapmalıyım?son zamanlar bnmde tadim tuzum yok hiçbsy içmden gelmyo
Benzer süreç eşimle bende yaşadık. Biz sevgili olduğumuzda eşim bana deli gibi aşıktı(hala öyle çok şükür) onun Zaten ilk sevdiği benmişim yıllar sonra açıldı derken Dikmen vadisinde bağırırdı gece seviyorum diye. Beyse gel zaman git zaman sevgili sözlü nişanlı evlilik derken bi dönem aramıza ciddi soğukluk girdi. Kavgalar tartışmalar sevmiyorum lanet olsunlar karşılıklı. Derken bu gidişe bi son demek lazım dedim eşime uzunca bi mesaj yazdım. Aşık kocamı istiyorım aşık kadın olmak istiyorum,herşeyi sil baştan yapalım kavgaları geçmişi asla açmayalım aşık zamanlarda ki gibi olalım vesaire diye uzunca bi mesaj yazdım eşim de kabul etti. O gün bugün 2.5 sene geçti hala ilk aşık olduğumuz zaman gibiyiz (4 senelik evliyiz)[/QUOT
Ben bazı seylerden emin olamayınca eşime sarıyorum çok şüpheciyimdir bi çok sorunlar bırdan çıkar ama elimde değil napayım
Yavaş gidin o tabiri ona kullanmak yalnzca bana aittir..tamam erkekler bizim kadar duygusal değil, daha çok mantığıyla hareket ederek seninle evlenmiş olabilir. ama bunu sana söylemesine ne gerek vardı? hiç gerek yoktu ki en azından kırılabileceğini kafana takacağını düşünmesi lazım. öküzlük etmiş.
Beni rahatlattınız yaa gercekten bazen sinir anıyla birbirimizden nefret ettiğimizi dile getirdiğimiz oldu o günler geçti ama çok zordu.. Geçermi dersiniz.. Ben çok şüpheci biriyim bu huyumu annemden aldım galiba bütün sorunlar benm bu varsayımlarımdan cıkıyor geneldeAşk kavuşamadığın zaman oluyor,kavuşunca güzel ilişki oluyor.
Evlenene kadar yaptıkları zaten o yoğun duygularının kanıtı.Aşık olunca SALAKLAŞMADIĞINI belirtmiş,gereksiz olmuş ama.Ayakları yere basa basa çok sevmiş ve evlenmişsiniz.
Abartacak bişey yok.Erkekler bazen böyle patavatsızlaşıyor.Ayrıca 1 sene alışma evresi.
Benim eşim de ilk yılımızda bir kaşık suda boğmak istiyordu beni sıkıntılardan.Çok şey yaşadık biz de.
Şimdi 4. yıldayız,çok şükür sürekli sevdiğini vs belli eder.Ben olgun davrandım,sabrettim,her dediğini büyütmedim ama saçmalamasına izin de vermedim.
İş sende bitiyor,çocuk gibi küsme,he de geç.
Böyle düşünmüş olbalir ama ben mevzuyu sorgulayınca bni rahatlatmasnı beklemiştim ama hiç konunun üstünde durmadi..Belki izlediğiniz filmdeki karakter aşkı mübalağa edilmiş düzeyde yansıtıyordu izleyiciye. Eşiniz de bunun gerçekçiliğine inanmadığından, ben hiç böyle yaşamadım manasında dilellendirmiş olabilir.
Ayrıca eğer söylemek istediğini söylemiş olsa dahi, o size ait, sizi sevmiş. Doğru olmayan birine aşık olmaktan da sizi doyasıya sevmesi daha doğru değil mi?
Hiç kendinize sordunuz mu?
"Film karakterinin aşkını ben yaşıyor muyum?"
Yavaş gidin o tabiri ona kullanmak yalnzca bana aittir..
Ben de öyleydim ilk yıl şüphe vs,hayatı kendime zehir ettim.Beni rahatlattınız yaa gercekten bazen sinir anıyla birbirimizden nefret ettiğimizi dile getirdiğimiz oldu o günler geçti ama çok zordu.. Geçermi dersiniz.. Ben çok şüpheci biriyim bu huyumu annemden aldım galiba bütün sorunlar benm bu varsayımlarımdan cıkıyor genelde
ahaha hiç güleceğim yoktu. sen bir davranış anlatmışsın ben de onu öküzlük olarak yorumladım. gidip kocanın suratına öküzün tekisin demedim tatlım. tabi ki sana aittir sen suratına istediğin kadar de.[/QUOTE
Sözünü ettiğin kişi bnm kocamsa arkadndada olsa müdahale ederim sekerim
Karamsarlık, kötü düşünceye tabirlik..Böyle düşünmüş olbalir ama ben mevzuyu sorgulayınca bni rahatlatmasnı beklemiştim ama hiç konunun üstünde durmadi..
Hiçbirseyden emin olamyorum herkese süpheci bakıyorum bu huyumu nasl terk ederim bilmyorum..
Hep hayatmdaki kötü anılara saplanıyor beynim..
Karamsar seyler düşünüyorum ama engel olamyorum