Eşimin sözü aklıma takıldı fikirlerinizi merak ediyorum

dün gece eşimle film seyrederken aşkından gittiği yolu karıştıran bi adam vardi sahnede.. Esimde ben hiç böyle aşık olmadim dedi..beni bu kadar etkileyecek birinin olmasida zor etkilenmem falan dedi..brn hiç aşık olmadim dedi.. Bende hazır cevapm ya niye benle evlendin o zaman dedim.. Oda senin iyi niyetini kalbnin temiZliğini sevdim falan dedi.. Böyle diyor ama tanıstığımız ilk günlerde özellkle bni ilk gördükten sonran elinden kaybetmemek içn hersey yapıyordu.. Çokbyakından ilgileniyordu herseyimi sorup sorguluyordu.. Şarkılar şiirler vs. Hatta tansmamzdan bir süre sonra telefonum yoktu bana telefon hat alıp gönderdi..(farklı sehirlerdeydk) hep iletişime girmeye calsyordu..8 saatlik yolu bnm içn çekip bulusup aynıgün dönüyordu..iki üç ayda geliyordu sonra her ay olmaya basladi neyse..sevgisini belli ediyordu ayrılmak istediğim olmustu bikaç kez asla beni bırakmadi..şimdide evlendik bir sene oldu bu süreçte çok zor seyler atlattık kırdık kırıldk vs.ama çok ciddi seyler oldu ayrılma safhasından döndük nerdeyse..neyse daha sonra bana yasadklarmz yüzünden soğukluk oldu dedi soğudum dedi.. Bende ona bende soğudum dedim.. Sonra ben biraz uzak durdum yaklastı sarıldı arkami döndüm yanı cagrdi bsyler bsyler neyse..Sonra da madem bana aşık olmadn neden evlendin belki bana aşık olucak bi başkası çıkıcaktı dedim ben böyle diyince kızdı bnde arkamı dönüp yattım artk.. Siz bı konudan ne anladınız ben fazlamı büyütmüşüm.. Eşim olgun biridir bu arada.. Ayrıca soğukluğu gidermek içn ne yapmalıyım?son zamanlar bnmde tadim tuzum yok hiçbsy içmden gelmyo
Bence evlendikten sonra o göreceğim heyecanı mesaj bekleme heyecanı vs bitiyor sürekli dipdibesin zaten kalbin görünce küt küt atmıyor sıradanlaşıyor artık o yüzden sanki asık değilmişsin gibi oluyor o yüzden olabilir

bana da sorsalar ben de aşık oldum diyemeyebilirim, çünkü aşk bambaşka bir şey diye düşünüyorum ben...
mesela ben hiç bir zaman kalbimle hareket etmedim illaki içine mantık girdi, evleneceğim insanda da önce kendime uygun mu diye baktım, deli divane bir ilişki hiç yaşamadım...

Aşk denilen şey hastalıkmış ispatladılar en fazlada bir yıl sürer sürmez.
Eşinizin sizi sevmesi saygı duyması daha önemli bence.
böyle şeyler için kalbinizi soğutmayın birbirinizin
aşık olup aşk bitmeden evlenenler konu açıp evlendikten sonra eşim çok değişti diye dert yanıyor.
işte bunlar hep aşktan

dün gece eşimle film seyrederken aşkından gittiği yolu karıştıran bi adam vardi sahnede.. Esimde ben hiç böyle aşık olmadim dedi..beni bu kadar etkileyecek birinin olmasida zor etkilenmem falan dedi..brn hiç aşık olmadim dedi.. Bende hazır cevapm ya niye benle evlendin o zaman dedim.. Oda senin iyi niyetini kalbnin temiZliğini sevdim falan dedi.. Böyle diyor ama tanıstığımız ilk günlerde özellkle bni ilk gördükten sonran elinden kaybetmemek içn hersey yapıyordu.. Çokbyakından ilgileniyordu herseyimi sorup sorguluyordu.. Şarkılar şiirler vs. Hatta tansmamzdan bir süre sonra telefonum yoktu bana telefon hat alıp gönderdi..(farklı sehirlerdeydk) hep iletişime girmeye calsyordu..8 saatlik yolu bnm içn çekip bulusup aynıgün dönüyordu..iki üç ayda geliyordu sonra her ay olmaya basladi neyse..sevgisini belli ediyordu ayrılmak istediğim olmustu bikaç kez asla beni bırakmadi..şimdide evlendik bir sene oldu bu süreçte çok zor seyler atlattık kırdık kırıldk vs.ama çok ciddi seyler oldu ayrılma safhasından döndük nerdeyse..neyse daha sonra bana yasadklarmz yüzünden soğukluk oldu dedi soğudum dedi.. Bende ona bende soğudum dedim.. Sonra ben biraz uzak durdum yaklastı sarıldı arkami döndüm yanı cagrdi bsyler bsyler neyse..Sonra da madem bana aşık olmadn neden evlendin belki bana aşık olucak bi başkası çıkıcaktı dedim ben böyle diyince kızdı bnde arkamı dönüp yattım artk.. Siz bı konudan ne anladınız ben fazlamı büyütmüşüm.. Eşim olgun biridir bu arada.. Ayrıca soğukluğu gidermek içn ne yapmalıyım?son zamanlar bnmde tadim tuzum yok hiçbsy içmden gelmyo
sevmese aşık olmasa dediğiniz gbi davranmazdı bence
densiz gereksız bır cumle kurmus
belkı de sızı sınır etmek tepkınızı olcmek ıcın

ama bana dese eşim ben de çok fazla takılırdım

Aşk başka sevgi başka. Hem aşkın yada sevginin bile dereceleri var.. bunu biliyor olmanız gerek .evlilik için korkutuk aşık olmak yetmiyor esinizinde bahsettiği gbi saflık temizlik samimiyet araniyr.

salak hep oyle deler zaten, hiç sevmezler aşık olmazlar ama ne hikmetse evlenirler ve kırk takla atarlar bunun için.balık bunların hafızası

Anlattiklariniza bakilirsa iliskinizde hep eşiniz bir çaba içerisinde gibi sizden de bir hareket bekliyor bence artık surekli vermekten bikmis birazda almak istiyor karsiligini.

Sevmek ve aşık olmak farklı şeylerdir. Sevmek daha kalıcıdır ve aşk şuursuzca karşındakini görmezden gelme, verme halidir.
Gözünüz açılınca aşk da şiddet ve nefretle biter.
Aşktan da kimin ne anladığı önemli.
Ben sevgilimi seviyorum ama burnumun ucunu göremeyip kim olduğumu unutacak biçimde aşık değilim.
Ve filmler, hikayeler, kitaplar çoğunlukla gerçekte olmayacak şeyleri veya olan şeyleri size yansıtabilmek için aşırı abartı ile gösteriliyor.
Hatta birkaç gençte şuna rastladım, görüştüğüm çocuğa aşık değilim çünkü filmlerdeki gibi hissetmiyorum diyor.
O da sevgi kavramını sizde, aşk kavramını filmlerde bulmuş olup bu biçimde aşık olmadım demek istemiş olabilir.
Sizi sevmiyor olsa bunu bu şekilde söylemez veya sevmediği bir evliliğe mahkum olduğu için size kötü davranırdı.
Yine de aklınızda kalmasın, konuşun derim..

aşık olunca salaklaşma olayı bence lisede oluyor çünkü ergenken o hormonlar o beyindeki sinir hücrelerinin deli divane hareketleri:p bunlar bence gayet o salaklaşma olayının sebebi
ben şimdi aşığım ama hiç salaklaşmadım istemem de doğrusu kenarda dursun ne gerek var:p

ben nefret ediyorum bunları dillendiren kadından da erkekten de... etrafımda böyle kadınlar da var, eşlerine durmadan ben seninle mantık evliliği yaptım bilmem ne diyen.
yahu ne yaptıysan yaptın, artık evlisin. neden böyle aşık olamadım dersin ki? sanki içinde kalmış! bana söylense hiç acımam kötü bozarım. kapı açık, aşk da aşık olunacak kadınlar da sokaklarda kollarını açmış seni bekliyor, de git ergenliğini yaşa gel, kapıyı da giderken iyi kapat!

Canım eğer öyle yapıyorsa engel ol ben çok kavga ettim başlarda dışarı haftada bir gün çıkacak işte o kadar evinde otursun arkadaş bu ne çektiğimiz erkeklerden :)
Çok savaş veriyorsun ama sonunda sen kazanıyorsun :)
Çok savastım ama üzülen ve üzen taraf oldum pek kazandgım söylenemeZ

Sevmedim dememiş aşık olmadim da dememiş ben hic boyle aşık olmadim demiş. Sevmek önemli merhamet şefkat ve en onemlisi dürüstlük :)

işte kusura bakma şapşal dicem sana poz kescem diye kendini yakmış. adam seni sevmese zaten bu anlattıklarını yapmaz. kendince erkeklik yapmış gereksiz.
biraz daha naz caz yap uzatma derim. bildiğin kalas bunlar.. bende de var arada yapıyor iki yontuyorum geçiyor :KK70:

Benzer süreç eşimle bende yaşadık. Biz sevgili olduğumuzda eşim bana deli gibi aşıktı(hala öyle çok şükür) onun Zaten ilk sevdiği benmişim yıllar sonra açıldı derken Dikmen vadisinde bağırırdı gece seviyorum diye. Beyse gel zaman git zaman sevgili sözlü nişanlı evlilik derken bi dönem aramıza ciddi soğukluk girdi. Kavgalar tartışmalar sevmiyorum lanet olsunlar karşılıklı. Derken bu gidişe bi son demek lazım dedim eşime uzunca bi mesaj yazdım. Aşık kocamı istiyorım aşık kadın olmak istiyorum,herşeyi sil baştan yapalım kavgaları geçmişi asla açmayalım aşık zamanlarda ki gibi olalım vesaire diye uzunca bi mesaj yazdım eşim de kabul etti. O gün bugün 2.5 sene geçti hala ilk aşık olduğumuz zaman gibiyiz (4 senelik evliyiz)
bu mesajın konuyla ilgisini çözemeyen bir ben miyim?
anlayan anlatırsa sevinirim.

konu sahibi sen bence gereksiz alınganlık yapmışsın.

eşin seni kankası falan zannediyor herhalde? ne münasebet ya filmde o sahne üzerine yorum yapacagı insan sen misin yahu? hadi arkadasıyla falan izler, ben hic böyle hissetmedim acaba eşime aşık degil miyim diye sorgular anlarım da sana niye söylüyo bunu ?

aşık olmadıysa olmadı, bari seviyor olaydı da sevdigini incitmemek için agzından çıkacak lafı 2 kere düsüneydi bi zahmet. bi de görüntüden etkilenmem kolay kolay demis, simdi bayılazaaam. insan begenmedigi ''herhangi'' birine bile söyleyemez bunu dili varmaz. bu kadar dogrucu davutluga hiç gerek yok.

ayrıca ona sen bana aşık mısın diye soran da olmamış. su an nasılbir tavır takınıyorsun bilmiyorum ama dış kapının dış mandalı olarak ben ta buradan sinirlendim. basıma gelse o adamdan tamamen sogurdum herhalde.

ayrıca erkek gözüyle kadın kulagıyla sever, adam göz göre göre seni begenmedigini ima ediyor, senin de ondan işittiklerin malum. birbirinizi biraz özleyecek zaman yaratın derim yoksa bu kadar sogukluga yürek dayamaz.

X