- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 34
- Konu Sahibi Denizkizi2425
Yavaş gidin o tabiri ona kullanmak yalnzca bana aittir..
Abartmayın yahu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavaş gidin o tabiri ona kullanmak yalnzca bana aittir..
İki kişi birbirini severse; sevgi olur. Biri kaçar, diğeri kovalarsa: aşk olur. İkisi de sever lakin kavuşamazsa: efsane olur. Doğrusu bu :)böyle araya kendi güzel ilişkilerini! sıkıştıranları anladığım gün kk yı anlıcam sanırım aşk=heyecan, e aynı evde yaşayınca insan o heyecanı kaybediyo, aşk yerini sevgiye, dostluğa, güvene bırakıyo, o yüzden şu an böyle demesi normal, ayrıca nimet derler unutmak için ama bazı durumlarda bu oluyo işte, zerda vardı ya dizi, onun başlangıcında derdi "kavuşamayınca aşk olur. kavuşunca sevda" o hesap işte
Ama beni çok sevdiğini itiraf ediyor
YavaşşşşEşiniz tam bir öküz afedersiniz
gercekten mantıklı size katılıyorumBunun cevabi cok basit. ask denen sey kavusamamaya deniyor. Iyiki de asik olmamis evlenebilmissiniz. kavustugu icin sevgi olarak kalmis. o kadar yollara dusmus emek vermis sevgi de emek zaten.
Ask bi karin agrisi. 7 cikolata yiyince de insan ayni seyi hissediyomus arastirmalara gore. yani cok abartmaya gerek yok :)
konustuk zaten..beni kazanmak için emek vermiş çok sevmiş evlenicen kişi olarak görmüş ama aşk baska birsey dedi ve ben hiç aşık olmam falan dedi tarzına uymuyormus ama bazı arkadasların dediği gibi kavuşunca aşk bitmiş olablir çünkü bnm için yaptıkları fedakarlıkları ben bliyorumBen olsam çok kırılırdım. Aşık değilse size neden söylüyor. İnsanın içine kurt düşer madem bana aşık değil ya bir gün birine aşık olursa diye. Öyle olmasa bile sizi incitmesi hiç doğru değil. Ben soğukluğu gidermeye uğraşmazdım. O hatalı, o telafi etsin.
beğenmyorum demedi sadece birini görüp ilk görüste cok etkilenip aşık olursunuz ya öyle brsey olmadi..Bi de sevmiyorum diyecek hali yok ya, zaten aşık degilim diyip yapacagini yapmis, o kadar begenmiyorum diyip ustune tuy de dikmis, e bi zahmet sevsin o da, yoksa arada sevisen ev arkadasindan ne farkiniz kalir?
Beğe
beğenmyorum demedi sadece birini görüp ilk görüste cok etkilenip aşık olursunuz ya öyle brsey olmadi..
Ama beni ilk gördüğünde gözlerindeki piriltiyi ben gördüm ya bana yeter...
Bazı iyi niyetli samimi arkadasların yorumlarıyla cevabı buldum ben.....
Kurcalamaya gerek yok
burada bulunan (altını çizerek tekrar söylüyorum)samimi ve olgun arkadaslar sayesinde bunun pekte abartılacak birsey olmadığını farkettim ve beni ilk gördüğünde ki davranışlarını(gözlerindeki pırıltıdan bahsediyorum) hatırlamama sebep oldular...bunu anlamıyorum işte, duymak istediklerinizi söyleyenler iyi niyetli ve samimi de diğerleri kötü niyetli ve samimiyetsiz mi?
ayrıca madem gözlerinde her şeyi görüyorsunuz neden böyle bir konu açıyorsunuz? kim, neden aşkından emin olduğu biri için sözleri aklıma takıldı diye konu açar?
fikirlerimizi merak ediyormuşsunuz, niye, bizi fikirlerimize göre iyi/kötü diye kategorize etmek için mi?
kaldı ki ben aşıktır değildir de demedim, kendi adıma eşimin karşıma geçip ben sana aşık değilim demesinin altında başka şeyler olduğunu düşünürdüm dedim. ve evet bunca yıllık eşim birdenbire bişey izlerken ben hiç böyle aşık olmadım dese ya aşka özlem duyduğunu, ya da beni kaybetmekten hiç korkmadığı için rahat rahat olmayan hislerini açabildiğini düşünürüm.
ama siz kurcalamaya gerek yok diyorsunuz.
o zaman konuyu kapatın, ya da sadece aman öyle dese de aşıktır kız diyen iyi niyetli ve samimi arkadaşların yorumlarını okuyup, gerçek fikirlerini paylaşanlarınkini göz ardı edin.
henüz o aşamaya gelmedik ama ilerleyen yıllarda bekliyorumAşkın pek uzun süren bir şey olduğunu zannetmiyorum. Biz de ilk zamanları filmlerdeki gibi yaşadık, yağmurda ıslanmalar, kaçmalar, ilk görüşme vs çok tatlıydı. Zamanla yaşlar büyüdü, evliliğin getirdiği monotonluk, türlü sıkıntılar, kavgalar derken aşk geri planda kaldı. Sabah kalkınca ilk düşüncem hemen bi günaydın mesajı atayım olurken şimdi akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum