esimin sozleri

Valla ben 72 kg evlendim, 2.5 yillik evliyken 113 doguma girdim. Tabiki esimle sikintilar yaşadık hâlada yaşıyoruz ama kimse bana okuz gibisin diyemez. He yata yata büyüdün dedi, bu bile kirici

geçen konunuzda size 40 sayfa boyunca bu kadar kişi boş yere dil dökmüş anlaşılan.hala çocuk diyorsunuz.

Eşiniz çabalamadığınızı farketmiş sanırım, yine de size bu şekilde konuşamaz. 3 kilo verebilmişsiniz geri kalan 5 kiloyu da verirdiniz aslında kendinize dikkat edin biraz, daha iyi görünmeyi mi tercih edersiniz yoksa ölçüyü kaçırarak yemek yemeyi mi?

mantığı yok çünkü narsist. kendini bir halt sanıyor herşeyin en iyisini hak ettiğini düşüniyor o haliyle o yüzden her kusurunuza takar.

kilo verseniz bu sefer çalışmıyosunuz diye takar

Böyle konusan bir adam sen hamile kalınca seni asla beğenmez ve ayrıca çok zor süreçler sana destek olup yanında da olmaz. Hassas süreçler o yüzden eşinin desteği çok önemli. Çocuk yapmamanızı öneririm. Bende 72 ile hamile kaldım şuan 91 kiloyum. Bi kere de eşim sen bu kiloları nasıl vercen, çirkin oldun VS demedi

konu sahibinin konuları hep aynı içerikte ve kendisinin pasifliği herkesi sinirlendiriyo. sanki toplumun nabzını ölçmek için özenle seçilmiş cümleler falan, kandırılıyoruz diye düşünüyo insan. fake olma ihtimali nedir

O tür bi psikopatla (konu sahibinin kocası gibi biri) yaşayan ve bunların benzerini yapan bir babası olan birisi olarak söyleyebilirim ki insanı gerçekten pasifleştiriyor çünkü kafa karıştırıyor.
Siz hatalı olan tarafsınız hep. Kavga mı çıktı? Çok mu kırdı sizi? Tamam, siz sinir etmeseniz bunlar olmazdı. Hepsi sizin hatanız. Abartan taraf hep sizsiniz.
O istediğini yapabilir. Ama... bir dakika ya aynı şeyi siz yapsanız sizden kötüsü yok değil mi? Mesela kendisi de kilo vermek adına bir çaba göstermemiş ama sizden fazlasıyla bekliyor.
Özür dilemek mi? Ne özürü, adam haklıyken niye özür dilesin ki? Sizin “dırdırınızı” (!) çekecek bir de haklı (!!!!!!!!!!) olan taraf olarak özür mü dileyecek? Zaten sizi o kadar alıştırmıştır ki özür dilememeye, siz artık olayların üstünü kapatmaya çalışırsınız sonra hiçbir şey olmamış gibi davranır.
Arada evet küfür vb alışkanlıklarını bırakmış gibi görünebilir, siz iyi davranın ki o da böyle konuşmasın.
Bende de var benzeri, sarhoşken kızınca benimle bir daha hiçbir yere gelmeyeceksin sen hiçbir şeyi hak etmiyorsun diyen, annesinin bana dünyanın hakaretini ettiğini görmesine rağmen beni zor durumda bırakacak hareketlerine devam eden, annesi bana psikolojin bozuk diye yerin dibine soktuğunda “yaaeeee kadın bir şeyleri düzeltmen için söylüyor yaaaaaaaeeee” diyebilen, alkolü azaltmasını söylediğimde aklımda içmek yoksa bile sen sokuyorsun diyip beni suçlu çıkartan, bir şeye hayır dediğimde küfürler sallamaya başlayan bir adam.
Lütfen bize kızmayın arkadaşlar insanın kafasını öyle karıştırıyorlar ki gerçekten suçlu taraf olduğumuzu düşünmeye başlıyoruz. N nilayblt

Senin eşin iflah olmaz canım.. bir süreliğine bırakır ancak küfür ve hakareti ama sonra kendini tekrar eder, asla kalıcı olmaz değişik halleri.. bak yine tutamamış.. sen kilo da versen ağzınla kuşta tutsan maalesef bu adamla huzura eremeyeceksin..
yıllardır konularını takip ederim, evet senin de çok hatalı yanları vardı ama eşin normal bir insan değil.. belki narsist belki değil bilemeyiz ama kesinlikle hasta ruhlu ..

Hala cocuk da cocuk
Cocuk da cocuk

Cocuk olsun gerisini bosver
Cocuk olsun ben anneligi tadayim da cocuk kavgali ailede buyuse de
Olur

Offff

Kocanla anlasamiyorsun

Cocuk olunca kocan degismiycek
Bak bunu yaz bir kenara.

Onemli degil dersen dogur ne diyim

Biraz fazla ileri gitmemis mi??? Ne hakla öyle konuşabiliyor. Öküz nedir hemm! Canım ben 50 kiloydum evlendiğinde. 60 kiloyla hamile kaldım ve 8 kilo aldım. Doğum yapalı 52 gün oldu 54 kiloyum şu an. Hamileyken kendimi kötü, öküz gibi hissediyordum eşime dert yanıyordum. Sacmalama ne olacak kilodan diye beni teselli ediyordu. Senin kocan şimdiden böyle yapıyorsa hamileyken neler neler der. Hem hamile insan hiç bi şekilde yorum kaldıramıyor. Çok üzülüp stres yapabilirsin. Şimdiden bu konuyu cozmen lazım yoksa zorlanirsin

Eşiniz önce bir bayanla nasıl konuşacağını öğrensin bence,ayrıca çok saygısız

Eşiniz asıl tam bir öküz. Gururunuz kirilmiyormu ya. Ben boyle biseyi yazmaya bile utanirim. Esim soylesede cevabini alir. Bu demek oluyoki sizi fiziginiz icin sevmis. Kilo alsaniz tekmeyi yiceksiniz

Kilolu olmayın tabiki sizi zayıf görmek isteyebilir ama bu şekilde dile getirilmez asla. İnanın hanımefendi sadece kadınlar değil bi çok erkek de kendisine bu tarz bir üslupla böyle bi şey söylendiğinde herhalde karısıyla bir daha konuşmaz.

Söylediği ağır kelimelere katılmamakla birlikte eşinize hak veriyorum.
Bekarken 36 beden olup evlendikten sonra 40'a çıkmak bariz bir şekilde kendini salmak demektir.
"Nasılsa kocayı buldum artık bakımlı olmama ve dikkat etmeme gerek yok" diye düşündüğünü düşünebilir eşin.
Ki çoğu kadın hakkında bende öyle düşünüyorum.
Evlendikten sonra daha bakımlı olmak gerekiyor. (2 taraf içinde geçerli.)

Ben esimle tanistigimda 90li kilolardaydim (2007) evlenecegimiz zaman diyet yaptim 83 kilo oldum dugunumde (2011) cocuk olasiya kadar kilo alip vermelerim oldu 2013, 2016 ve 2018 cocuklarimiz oldu ve en yuksek olan 107 rakamini gordum. Su an dikkat ediyorum 102 kiloya dustum.
Esim tanistigimiz ilk gunden beri kiloma dair en ufak bir imada bulunmadi (kendisi 183 boyunda ve 73 kiloydu gerci o da simdi 80 oldu ☺). Bazen babam derdi kizim bak damatla 10 gibi duruyorsunuz dikkat et azicik kendine kendi sagligini dusun diye.

Esimi bazen sikistiriyorum kilom hakkinda ne dusunuyorsun diye ben senin dis gorunumunu degil insanligini kalbini sevdim diyor benim icin problem degil ama kilo vereceksen sagligin icin ver diyor.

Gecen bi baslikta okumustum biri esiyle yolda yururken arkadan laf atmislar bi kadina bak bi adama bak diye. Esime dedim biz bu durumda olsak napardin dedim. Karakolluk olurduk direkt dedi.

Demem o ki insan sevdigine ne olursa olsun deger verir ve onun kalbini kirmak istemez ve baskalari tarafindan kirilmasinada musade etmez.

Bence kilo bahane. Esinin tutumu kisiligi belli. Emin olmadan cocuk yapma. Eger yaparsan ve ayrilma karari alirsan olan cocuga olur yazik gunah.

174 cm boyum var ve 44 bedenim .
Bana öküz diyecek adamın alnını karışlarım..
Kilo veririm veya vermem bu benim bileceğim iş.
Hiç kimse kusura bakmasın 60 kilo arkadaşlarımdan da daha güzelim kendimi kandırmıyorum tepkiler hep bu yönde :))
Su zayıf kadın güzel kadındır algısı maalesef kadınlarda da var .
Ve iğrenç bir yaklaşım ..
Sen benden 30 cm incesin diye her zaman daha mi güzelsin???
Hayvan benzetmelerini hiç sevmem
Ama asıl kocan tam bir öküz.
Ve ben O öküze değil çocuk vermek
Kestigim tırnağımı bile vermem ..
Kendi kendinize acıların kadını stilini seçtiyseniz burada çözüm aramayin .
Insan 40 beden de olur ki büyük beden 42 de başlar .
Canım isterse 60 beden de olurum
Benim bedenim millete ne ?

Sizi yorumlarınızdan biliyorum ara ara da begenilesiyoruz.
Yalnız su yorumunuz karşıdan o kadar kötü gozukuyor ki demeden edemedim .
Bir insana sürekli şişkosun,seni beğenmiyorum demekle neyi amacliyorsunuz ?
Ve beğenmediğiniz adamla nasıl sıvışıyorsunuz?
Ben erkek olsam bana bu yaklaşımla gelen Adriana Lima olsa kapıyı gosteririm.
Bir kere ruhta incelik yok ,naiflik yok ..
Dürüstlük her zaman iyidir ama bu kabalık ..
Kim bilir belki sizinde burnunuz büyük
Kıllarınız fazla
Kalcanız genis
Ya da memeleriniz ufak .
Ya da hafif safsınız..
Ya da beceriksiz
Ya da hepsi birden .
Bunların şak diye söylenmesi hoşunuza gidiyor mu ?
Eşiniz inşallah zayıflar orası ayrı konu
Ama Bu kadar kibarliktan uzak bir kadından nasıl kurtulur bilmiyorum ..
Üstelik hatirladigim kadariyla sevişmeyi bile gorevmis gibi yapan .
Evlerden irak !!

Önceki konularınızı bilmiyorum ama "öküz" kelimesini normal görecek duruma geldiğinize göre durum vahim.
Umarım bir hafta güleryüz görünce asıl öküzün değiştiğini düşünüp saniyesinde çocuk yapmazsınız.
Sonra burada "1 haftadır çok iyiydik, değişti sanmıştım, neden böyle oldu ki" şeklinde konular okuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…