esimin sozleri

Yani gulerekmi soyluyo sizmi aliniyosunuz anlamadm ki eger ciddi kirici seklde soyluyosa orda sorun vardr yani hem seni begenmiyodr hemde bebek icinde olablr bilmiyorum sahsi fikrim eger sert kirici soyluyorsa ben oyle bi insan icin kilo vermem anca kendimi iyi gormuyorsam aynada oyle veririm

yoo oyle cok gulerek degilde sanki durumun onemini anlatmak ister gibi duz konusuyo, yani okuz gibi oldun farkindamisin falan diyerek bi farkindalik yaratmaya calisio kilo verme gayretim olmadigi icin.

yoo oyle cok gulerek degilde sanki durumun onemini anlatmak ister gibi duz konusuyo, yani okuz gibi oldun farkindamisin falan diyerek bi farkindalik yaratmaya calisio kilo verme gayretim olmadigi icin.
Hayir zaten her türlü eşinizden ayrilma gibi bir durumunuz yok, verin fazla kilolarınızı en azından bu konuda hakaret işitmeyin.

Sana okuz demesine neden musade ediyorsun? Adam kilo ile asagi cekiyor seni bu kez de. Bu adam duzelmez. Cocuk dusunme bu adamdan.

agzindan cikiyo o sozler iste napabilirimki ? insan kendi kendini durdurabilir ancak. bende o anda tepki verdim ama bilmiorum ise yaradimi.. bu aralar daha dikkatli gibi saygili olmaya calisiyo bana karsi. ama uzun vadeli olucak mi gorecegiz..
cocuk icinde zaman verdim suanda dusunmuyorum.

Sinirlenince saygı duymuyorsa zaten saygı duymuyor demektir. Sakinken herkes iyidir. Önemli olan sinirliyken karakter sahibi olabilmek. Siz nasıl isterseniz öyle yaparsınız. Sizin hayatınız sonuçta. Dayak yiyip kocasının kendisini sevdiğini düşünen de var, aldatıldığı halde çocuk yapıp kendine bağlamaya çalışan da var. Bu kişilik meselesi. Ben buna izin vermem siz verirsiniz. Benim için problemdir sizin için değildir. Yalnız sevgi ve saygı sinir halindeyken değişiyorsa orada bir sıkıntı vardır. İyi düşünün bence.

sinirliyken herkese karsi sınırını kaybediyo , anne babasina kardeslerinede oyle yani. o yuzden sevmeme durumu yoktur kendi karakteri boyle sinirlenince agzindan cikani kontrol edemio diye dusunuyorum ama ailesine tabiki kufur falan edemiyo, sadece bana icindeki ofkesini sınır tanimadan bosaltabiliyo. bende bunun normal olmadiginin farkindayim.
cok soyledim, en son tavir koydum biraz degismeye calistigini goruyorum. ama cok ilgili sevgi dolu romantik bi adama donusmedi. sadece daha saygili olmaya gayret ediyo onu goruyorum, tartisacakken neyse bosver degmez bunlar icin tartismaya diye kavga etmekten kaciniyo.

Hayir zaten her türlü eşinizden ayrilma gibi bir durumunuz yok, verin fazla kilolarınızı en azından bu konuda hakaret işitmeyin.

eger beni sevmedigini dusunursem, saygi sinir konusundada degismeyecegine emin olursam ayrilirim.
kilolarida kendim icin vermek istiyorum, esimin dusunceside onemli ama esas kendim icin...

Üşenmedim gittim tüm açtığınız konuları okudum. Hep ama hep aynı. Siz eşinizden ayrılmazsanız,hakaret işitmeye ,hor görülmeye,aşağılanmaya alışın bence kilo vermekten önce. Beni sevmediğimi düşünürsem ayrılırım tüm konulardaki imzanız olmuş. Ama maalesef sizi sevmiyor. Seven bir insan böyle davranmaz. Acı ama gerçek. Umarım böyle sorunlu bir ilişkiyi birde çocukla taçlandırmazsınız. Yazık olan ona olur. Bugün size böyle konuşan çocuğuna ne haraketler, ne küfürler. Umarım en kısa zamanda destek alırsınız.

Bebek istediğini cok dile yetiyorsa bebek içindir ama bebek konusunu fazla dile getirmeyip sizin vücudunuz icin söyle olsan iyi olur diyorsa ozaman iş degisir

Çok afedersiniz "eşşeğe altın semer de vursan eşşek yine eşşek " bu muazzam atasözümüz sanırım tam da eşinizin durumunu açıklar nitelikte.:KK52:

Üşenmedim gittim tüm açtığınız konuları okudum. Hep ama hep aynı. Siz eşinizden ayrılmazsanız,hakaret işitmeye ,hor görülmeye,aşağılanmaya alışın bence kilo vermekten önce. Beni sevmediğimi düşünürsem ayrılırım tüm konulardaki imzanız olmuş. Ama maalesef sizi sevmiyor. Seven bir insan böyle davranmaz. Acı ama gerçek. Umarım böyle sorunlu bir ilişkiyi birde çocukla taçlandırmazsınız. Yazık olan ona olur. Bugün size böyle konuşan çocuğuna ne haraketler, ne küfürler. Umarım en kısa zamanda destek alırsınız.

kesinlikle katiliyorum. ve beyfendiyi gercekten merak ettim nasil bir insan yani ve nesi vazgecilmez

Back