Ondan değil mi :)
Ne bu kadar vazgeçilemeyecek olan?
Cocuk yapmak icin evli olsam yapardim coktan, 4 senedir evliyiz.. hep duzelir degisir diye diye devam ettim ayrilmadim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan değil mi :)
Ne bu kadar vazgeçilemeyecek olan?
Cocuk yapmak icin evli olsam yapardim coktan, 4 senedir evliyiz.. hep duzelir degisir diye diye devam ettim ayrilmadim..
Bu adama değil çocuk, böcük bile vermem ben! Terbiyesiz ve hadsiz..
Ben incecik boylu bir kızdım. Evlendim, ilk günden hamile kaldım, üstüne hipotroidi oldum dr test yapmadığı için doğumdan sonra öğrendim.
Neyse bu nedenle 31 kilo aldım. Doğum yaptım ve vücudumdan nefret ettim. Günlerce ağladım, depresyona girdim. Bu zamanda eşim tek destekçimdi. Olsun yine de çok güzelsin, sen bebeğimi doğurdun daha ne olsun, taş gibisin derdi.
Nerde taş, bildiğin patates çuvalı olmuştum. İnanmıodum ama ruhumu okşaması hoşuma gidiyordu. Sonra beni destekledi iki senede 27 kg verdim. Neden uzun dersen troid çok zorladı.
Herneyse demem o ki daha kilo almadan öküz diyen hödük kocan, eğer çok kilo alır da veremezsen seni ruhen bitirir haberin ola.
Hem çocuk isterler hem de ebru şallı gibi fit ol derler. O zaman tek diyeceğim şey, keşke erkekler doğursaydı, ne acımasız bi dünya be...
Koca delisi veya bos kafali degilim, bir dongunun icinde sıkısıp kalmisim sadece cikamiyorum. Bagimlilik diyebilirsin yada baska bisey kendi hakettigim degeri gormedigimi biliyorum, arada bi duzeliyo hersey guzel gorunuyo sonra yine bi olay oluyo bana agir bisey diyo, sonra yine basa sariyoruz. Icinden cikamiyorum
Üyelerin size anlatmak istediği, sorun kilonuz değil eşiniz, adam sizi her fırsatta aşağılıyor demek ki, şu an hamile kalsanız belki 20 kilo daha alacaksınız, olabilir de, ki hamileliğimde 20 kiloya yakın kilo aldım, üstelik boyumda 1,5 metre ama eşim öküz ayı gibi sözler sarf edemez, hamile kalsanız yine aynı sözleri duyacaksınız, evliliğinizi bebek kurtarır, adam bebekle düzelir sanıyorsanız da yanılırsınız, bebeklerin yontulmamış bir adamı düzeltme gibi bir özellikleri yok, saygılı, huzurlu bir yuva da doğarlarsa sevgiyi pekiştirirler ama evlilik kurtarıcısı olamazlar.
Çocuk yapmayın lütfen
Ablacim ne dongusu Allah askina, adam surekli seni asagiliyor farkinda misin? Adam markette azarliyor seni hem de baska insanlarin onunde bu cocuklara bile yapilmiyor.
Bak yukarda da yazmislar senin kocan iflah olmaz bir edepsiz ve terbiyesiz, aslinda duzeldigi falan yok sen oyle goruyorsun. Senin kocan iflah olmaz. Cocuk diye tutturmussun, bu adam cocuguna da hakaret eder. Sen kendin kufru hakareti kendine reva goruyorsun belki ama cocugun ne gunahi var? Cocugun buyuyunce buraya konu acmasini ister misin baslik aynen su: Buyurken babamdan psikolojik siddet gordum, ezik ozguvensiz bir insan oldum, kendimden 20yas buyuk biriyle yanlis evlilik yaptim mutsuzum. Bu evlilikten cikan kiz evlat aynen boyle olur, hayatta baska sansi yok.
Yine yorumuna sonuna kadar katılıyorumYani konu sahibesi kusura bakmayın ama kocadelisi ve boşkafalısınız insanlar size ne yazsa boş
Diğer konunuza da insanlar sayfalarca yazdı çizdi
Adam size hayvanca hakaret ediyor siz hala bu adama yapışmış çocuk da çocuk diyorsunuzNeden?Neden?
İnsan sıkıntıların içinde kalınca bazen yolu bulamıyor maalesefIcinde psikolojik siddet olan evliliklere cocuk yapmasinlar yahu, cocuklara yazik gercekten. Kim bu tip evliliklere dunyaya gelmek ister?
Yine yorumuna sonuna kadar katılıyorum
İnsanın karşısına Leonardo Di capro gelse en iyi haliyle bunları söylese 1 aya kalmaz soğursun
Ama bence başka bir durumda var konu sahibi eşinin kariyer olarak kendinden yüksek gördüğü için sesi çıkmıyor
Bir başka konuda da aynı konu sahibi gibi biri var oda eşin parası için dünya kadar hakarete ayrılmıyor
Kendileriyle denk yada daha aşağıda gördükleri bir erkek yapsaydı kıyamet kopardı
Eger basindan beri biliyosaniz beni o zaman ne sureclerden gectik bilirsiniz, benim kendi hatalarimi konustuk hep burda baslarda ama sonra oyle bi noktaya geldiki benimkiler solda sifir kaldi, meger hep kendimi suclamisim esimin davranislari icin, oysa onun duzelmeye degismeye hic niyeti yok cunku sorumluluk almiyo hep bana yukluyo sen degis bende yapicam falan. En basitinden dun bi magazadaydim bisey alicaktim orda kasada bekliodu 2 dk surmedi nilay diye bi bagirdi dondum kim bagiriyo diye kocam, bu bile cok kaba bi hareket degilmi? Bunu soyledigimde anlamio bide hakliymis gibi gelicem hemen dedin gelmedin diyo yanima gelip soyleyebilirki toplamda 2 dk bile surmedi... bu kaba davranislarin sebebi benmiyim beni mi sevmiyo deger vermiyo nedir bilmiorum cunku ilk tanisip evlenmeye karar verdigimizde boyle bu tip seyler yasamadik... nisanlandiktan sonra arada bi sinirlenip bagirip hakarete varan konusmalari oldu ama bu raddede degildi
1-Yaşınız geçiyordur, çocuk sahibi olmak uğruna bir daha ne zaman evlenip de çocuğum olucak kaygısıyla devam ediyorsunuz.
2-Toplumumuzda halen maalesef geçerli olan dulluk müessesini tüm anlamlarıyla taşımak istemiyorsunuz.
3-kocanızı çok seviyorsunuz
4-maddi manevi sebeplerle bağımlısınız
Ya da bilmediğimiz sebeplerle bir şekilde devam ediyorsunuz, ededebilirsinşz. Sizin gibi çiftlerin ileri dönemlerine rsstlamışızdır muhakkak. Erkeğin kadına saygısız davrandığı, dolayısıyla çocukların da anneye hor davrandığı evliliklerden olur sizin evliliğiniz. Ya sesinizi çıkarın, saygı duymasa da eşiniz mış gibi yapsın, ya da böyle devam ederek çocuklarınızın önünde ezik anne profiline sahip olmayı göze alın. Niye kendinize kıymet vermiyorsunuz. Sorun kilonuz, konuşmanız, sakarlığınız ya da her hangi bir şeyiniz değil. Sorun kocanızın odunluğu. Ne kilolara hamile kalanlar var... Keşke böyle adamlar üremese, kadınlar buna araç olmasa da nesil biraz düzelse.
Birde ben sizin bu konuları niye açtığınızı merak ediyorum, isterseniz hergün de konu açabilirsiniz tamam ama bir önceki konuda bir sürü şey yazıldı size, daha eski konularınız var 2017 'ye kadar, siz hep aynı şeyleri yaşamışsınız değişen hicbirsey yok, sizde farklı bir adim atmıyorsunuz, bir döngünün içindeyim ile başlayan cümleyle sürekli aynı şeyleri söylüyorsunuz. Onlarca yorum yazılıyor ama sizin fikriniz de en ufak değişim olmuyor.
Eşinizin değişmeyeceğini sizin de asla ondan ayrılmayacağınızı düşünüyorum, çocuk konusunda kendinize acımıyorsunuz ama olabilecek o çocuğa acıyıp vazgeçseniz keşke bu fikirden..
Böyleleri maalesef kendilerini hatalı görmedikleri için değişme çabasına bile girmezler, Ve herşeyi onun gözünde sen hakketmişsindir maalesef ..
yıllar geçtikçe gitgide dozu arttıracak maalesef ..
sen elinde mesleği olan eğitimli bir kadınsın eşine hiçbir mecburiyetin Yok .. kimse vazgeçilmez değildir bunu bilmediği sürece seni hasta edecek .. evet eşini sıkıyordun ilk zamanlar belki ama yurt dışında bocaladın belkide ..
eşin empati yoksunu, asla seni gerçekten anlamayacak hatta anlamaya bile çalışmayacak ..
önce umut etmekten vazgeçmelisin..
psikolojin ne zaman eşinden vazgeçmeye hazır olur bilemiyorum, ama eğer çocuk konusunu gerçekten ertelediysen önce bir işe girmelisin bence senin ciddiyetini görmeli eşin ..
deliye güvenip kuyuya inilmez misali, bu evliliği çocukla taçlandırmak kendine ve bebeğine vereceğin en büyük ceza ..