esimin sozleri

eşiniz bu raddeye gelmeden önce normal olarak kilo ver diyip ama hiç sonuç almadıysa bu yüzden çirkinleşmiş olabilir. yani güzellikle söylemesi bir işe yaramadıysa o da bu yolu seçmiş olabilir. bu demek değil ki bu şekilde söylemesi normal. bu şekilde hakaret edemez. ama hakaret etme sebebi bana göre bu söylediğim.
eşinizin zayıf istemesi normal. insanız eşimizi daha iyi görmek isteriz. evlendikten sonra kendini bırakma olayını malesef biz kadınlar yapıyoruz. eşinizin zayıflamanızı istemesinde anormallik görmüyorum olabilir. sadece hakaret etmesi hata ve büyük hata bu konuda burnunu sürttürün.. ayrıca çocuk olayını gözden geçirin.
her şeyden önce kendiniz için kilo verin

Benim esimde haddinden fazla sinirlidir sozlerine bazen dikkat etmez ama 100 kilo olursanda yuzune bakilmaz derse bulur kendini kapinin onunde ben ona evlat vericem o beni begenmicek aklin varsa kendinden baskasi icin 1 kilo bile verme ole bi adama çocuk hic verme hamilelikte aldgn kilo yuzunden kendini cop gibi hissettirir o adam sana

En son Ağustos ayında bir daha hakaret ederse evden gideceğim yazmışsınız. Şimdi de çocuk diyorsunuz. Sizi sevmeyen ve size saygı duymayan bir adamdan çocuk yapma ısrarınız niye acaba? Hazır çocuk yokken boşanıp normal bir insanla evlenseniz ya.
Böyle bir adamdan baba olmaz. Böyle bozuk bir psikoloji içindeyken de sizden anne olmaz. Dünyaya psikolojik problemler yaşayacak bir canlı getirme konusunda ısrarcı olmayın lütfen. Sizin kendinize hiç mi saygınız yok?

76 kiloyla evlendim sonra 67 kilo oldum.
sonra 88 kiloya çıktım. Üstüne hamile kaldım 98 kiloyla Doğuma gittim şimdi 88 kiloyum. Yanımda uyuyan sevgililer günümü kutlamadı diye sığır diye hitap ettiğim adam asla ama asla kilom hakkında öküz gibi oldun, kilolu hamile kalma, spor yap gibi şeyler söylemedi. Arada tabii ki imaları oluyor ama incitici değil. Gerçekten bu adamı baba yapmak istiyor musunuz?

Doğumdan sonra aldığınız kilolardan dolayı başka bir hayvana terfi ettirebilir sizi. Emin misiniz ?

Bir kadina öküz demek ne haddine onun o kim oluyo brad pitt mi ??? Boyle adamla sevişilmez bile ne çocuğu...ökuz senin babandir de bakalim ne dicek...anaları şımartiyor boyle adamlari sonra kafamiza ediyorlar, begenmiyosa boşasın !!!

3 sene once aldim ben kilolari ve bu suredede hep bu konusmalar oldu, ben hep denicem yapicam vericem dedim veremedim, 2 kilosunu verebildim kalici olarak sadece gerisi kaldi, cok cabalamadim acikcasi. simdide sinirleniyo ve bir an once cocuk yapmadan kilo vermemi istiyo ondan ne sekilde ise yaricaksa oyle konusuyo bana , ama kendi uslubunun farkinda degil yada benim kirilmam onemli degil artik kirici konusup bana kilo verdirtmek amaci. cocuk icin kilo vermeden baslamicaz diyo yoksa bu kilonun uzerine alirsan bi daha sen hic veremezsin diyo...

hamilelikte cok bisey demez diye dusunuyorum sebebi belli ama tabiki emin degilim. suanda vermek istedigim 10 kilo var, cabaliyorum vericemde insallah. ama bu uslubu hic guzel degil, okuz gibi oldun demesi..

o zamanlar cok ustuste gelmisti ve benimde tahammulum yoktu, sonra biraz duzeldik falan ben yine yumusadim..
bana olan sevgisine inanmak istiyorum , sizce sinirlenince saygi duymuyo ve sinirle konusuyo olamazmi ? ben sinirle konustugunu sevgisiyle ilgisi olmadigini dusunuyorum sebebide benden ayrilmamasi benimle olmasi, sevmese neden kalsin diye dusunuyorum ama bilmiorum....
iliskimiz iyiye gitmezse cocuk dusunmuyorum, ancak duzelirse esim hakareti kufuru tamamen birakirsa bana saygili sevgi dolu sakin davranirsa cocuk olur.

ben evlendikten sonra 15 kilo alinca esim soylenmeye basladi, alirkende soyleniodu dikkat et kilo aliosun diye, 3 senenin sonunda artik sitemleri hakaretlere dondu okuz gibi oldun bacaklarin benim iki mislim oldu vs. kilo ver spor yap bu sekilde hamile kalirsan hic veremezsin dedi. hatta bi keresinde ben sordum neden bu kadar takiksin ne olcak yani hamilelikten sonra kilom olsa falan dedim, oda bi ayiyla evli olmak istemem dedi. agir konusuyo yani ki kendide kilolu ve kilo vermeye calisio oda. ben asiri kiloluda degilim 38-40 beden giyiniyorum, 10 kilo versem iyi olucak eski formuma donucem.

hamilelikte cok bisey demez diye dusunuyorum sebebi belli ama tabiki emin degilim. suanda vermek istedigim 10 kilo var, cabaliyorum vericemde insallah. ama bu uslubu hic guzel degil, okuz gibi oldun demesi..
ya guzel kardesim algin mi kapali senin derdin zorun ne ya hic mi dönüp bakmıyorsun kendine senin kocan sana karsi saygisiz sevgisiz ve seni asagiliyor surekli hala cocuk deyip deli ediyorsun insani tamam kendine zerre saygin yok belli o adam sana ne yapsa hakki amma su cahilliginin bedelini gunahsiz bir masum odemesin çünkü babasi bir ruh hastasi anneside emrine amade yeter ki kocamdan ayrilmayim diye her turlu rezilligi ceken bir kadin olucak yazik gunak o çocuğa tamam sen kilonu ver öküz demez ama baska bir sey bulur sende iyi gunlerin hatrina çek ama cocuk yapma azicik aklin var sa yapma sinirim zipladi aksam aksam ya

yukarida yazdim biraz once, eger iliskimiz duzelmez esim kufur hakaret etmeyi birakmazsa bana karsi anlayisli saygili sakin olmazsa cocuk dusunmuyorum dedim.
sevgisizmi bilmiyorum, saygisiz bu dogru, sinirlenince agzindan cikana hic bakmiyo, ama beni sevdigini soyluyo oyle davraniyo normal zamanlarda... gercek yuzu hangisi bende bilmiyorum. zaten sevmediginede inansam hic bir gun durmam baska bisey kalmiyoki zaten.. tek sevdigine inanarak kaliyorum

İnsanların yememesi gerektiğini bildiği halde yiyerek kilo almasının birçok psikolojik nedeni olabiliyor. Belki de eşinize belli etmediğiniz öfkenizi yemek yiyerek bastırabiliyorsunuzdur. Veya belki de zayıflayınca bu adamdan çocuk yapıp, aranızda hayat boyu kopmayacak bir bağ olmasını istemediğiniz için içten içe zayıflamaktan korkuyorsunuzdur. Belki de bu adamdan ayrılıp toparlandıktan sonra o kiloları kolayca verirsiniz.

Sizi üzmek istemem ama eşinizin sizi sevdiğini sanmıyorum. Hatta herhangi bir insanı saf sevgi ile sevebileceğini sanmıyorum. Sevmek=Mutlu olmasını istemek, mutlu olsun diye uğraşmak, üzülmesinden korkmak, kırmaktan çekinmek. Bu adamın çocuğu olsa, ona bile yeterli sevgiyi veremeyebilir, ona da böyle hakaretler edebilir. Kendisi de böyle bir evlilikte büyüdü muhtemelen.

6 ay küfür ve hakaret etmedi diyelim. O zaman çocuk mu yapacaksınız? Hiç korkmayacak mısınız huylu huyundan vazgeçmez, her an içindeki canavar yeniden çıkabilir diye? Ki eminim içinizden “iyi ki çocuk yapmamışım, bak yine ne yaptı” dediğiniz çok olmuştur. Yine yapacak.

Planınız ne? 4 yıldır onun yüzünden çocuk yapmamışsınız. 4 yıl daha geçecek, sonra 4 yıl daha. Ne kadar bekleyeceksiniz? Bence bir işe girip çalışın, birikim yapın. Bir de sınır koyun. Atıyorum 5. yılınızın sonunda boşanın. Yıllarınızı heba etmeyin.

Bence siz de eşinizin sizi sevmediğini biliyorsunuz. Ama ya kolayınıza geliyor diye ya da aileniz arkanızda değil vs diye devam ediyorsunuz. Psikoloğa da gidiyormuşsunuz. Psikologla boşanma konusunu konuşmuyor musunuz?

kiloyu evlendikten sonra aldim, bazen mutlu olmak icin acikmadigim halde yemek yedigimi farkediyorum psikolojik olarak oyle bi yani olabilir veremememin.. bide irade gerekiyor ki bende her acidan bi irade sorunu var sanirim. yinede kendimi zorluyorum diyete uymak icin .

esim boyle bir evlilikte buyumemis, annesi babasi birbirlerine saygililar, ama ataerkil bir aileden geliyor baba baskin, kaba yada kotu konusmasada onun dedigi oluyor ailede. belki kadinlari ezme ic gudusu ordan geliyo olabilir. kadin erkek esitligine inanmaz farkli oldugumuzu dusunur ve cogu zamanda erkeklerin daha akilli olduklarini bir isi daha dogru / hizli sekilde yaptiklarini falan tartisir benimle.
ailesine sinirlendigi zamanda cok kirici konusabiliyo, onlarida kirmaktan cekinmiyo.. beni sevdigine soyle inanmaya calisiyorum sevmese ayrilir birlikte olmaz, yada cocuk dusunmez diyorum, ama bilmiyorum... sevsede bu kadar kirabilirmi? saygisiz olabilirmi bu kadar..

aslinda yurtdisinda oldugumuz icin cocuk dusunmemistik, buraya donduk oyle yapalim diye konustuk kilo olayini bekliyoruz simdide. sanirim tamamen degisip degismeyeceginden emin olamam. psikologla bosanmayi degil genel konusuyoruz, esime sinir cizmemi istiyo ilk etapta. aslinda uzun suredir birlikteyiz 5 sene, hep iyi oldugumuz zamanlara donme umidiyle, beni sevdigi umidiyle devam ediyorum gormezden geliyorum ama bilmiorum belkide bosa vakit geciriyorum.

Yani gulerekmi soyluyo sizmi aliniyosunuz anlamadm ki eger ciddi kirici seklde soyluyosa orda sorun vardr yani hem seni begenmiyodr hemde bebek icinde olablr bilmiyorum sahsi fikrim eger sert kirici soyluyorsa ben oyle bi insan icin kilo vermem anca kendimi iyi gormuyorsam aynada oyle veririm

Sana okuz demesine neden musade ediyorsun? Adam kilo ile asagi cekiyor seni bu kez de. Bu adam duzelmez. Cocuk dusunme bu adamdan.

Sinirlenince saygı duymuyorsa zaten saygı duymuyor demektir. Sakinken herkes iyidir. Önemli olan sinirliyken karakter sahibi olabilmek. Siz nasıl isterseniz öyle yaparsınız. Sizin hayatınız sonuçta. Dayak yiyip kocasının kendisini sevdiğini düşünen de var, aldatıldığı halde çocuk yapıp kendine bağlamaya çalışan da var. Bu kişilik meselesi. Ben buna izin vermem siz verirsiniz. Benim için problemdir sizin için değildir. Yalnız sevgi ve saygı sinir halindeyken değişiyorsa orada bir sıkıntı vardır. İyi düşünün bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…