Tesekkur ederim yorumun icin. Öncelikle son söyledigine cevap vereyim. Seks konusunda yasadıgim sorun konusun da doktora gittim cesitli otlar caylar jeller vs kullaniyorum. Yani bu durumdan karsilikli zevk alabilmek icin cabaliyorum.Sizi yorumlarınızdan biliyorum ara ara da begenilesiyoruz.
Yalnız su yorumunuz karşıdan o kadar kötü gozukuyor ki demeden edemedim .
Bir insana sürekli şişkosun,seni beğenmiyorum demekle neyi amacliyorsunuz ?
Ve beğenmediğiniz adamla nasıl sıvışıyorsunuz?
Ben erkek olsam bana bu yaklaşımla gelen Adriana Lima olsa kapıyı gosteririm.
Bir kere ruhta incelik yok ,naiflik yok ..
Dürüstlük her zaman iyidir ama bu kabalık ..
Kim bilir belki sizinde burnunuz büyük
Kıllarınız fazla
Kalcanız genis
Ya da memeleriniz ufak .
Ya da hafif safsınız..
Ya da beceriksiz
Ya da hepsi birden .
Bunların şak diye söylenmesi hoşunuza gidiyor mu ?
Eşiniz inşallah zayıflar orası ayrı konu
Ama Bu kadar kibarliktan uzak bir kadından nasıl kurtulur bilmiyorum ..
Üstelik hatirladigim kadariyla sevişmeyi bile gorevmis gibi yapan .
Evlerden irak !!
Erkekler kadın bakımsız ve kilolu olunca aldatma yoluna girdikleri için kadınların içine bu korku girmiş bakımsız olursam beni aldatır vs erkeklerde buna alışmış bahanede olmuş. Bi kaç kadinda erkeği aldattığı zaman ilgisiz demek yerine bakımsız öküz filandi aldattim deyip onlarında kafalarına sokmak lazım bu dusunceyiHer bakımdan rahat olmak ve istedikleri kadar kilo almak sadece onlara verilen bi hak gibi görüyorlar sanırım.
Söyledikleri kısmen dogru ama dili yılan gibi. Size kilonuza ithafen bunları söyleyen adamın karakteri bildiğin öküz derdim ama öküzlere hakaret. Çocuk falan düsünmeyin. Bence bu adamla evli kalmayı düsünmeyin. Ama zayıflayın. Kendiniz için, sağlığınız için.Herkese merabalar..
Daha once actigim konular evliligimle ilgili esimle yasadigimiz sorunlar ,esimin narsist oldugunu dusunmem, bana karsi asagilayici konusmalari sinirlenince kufur hakaret etmesi.. en son kavgamizda tepki koydum ve farketti, bu surede kufur etmedi sinirlenmedi ve dikkat etmeye calisiyor.. yalniz bu esnada bir olay yasadik onu paylasip fikrinizi almak istiyorum. Esimle hersey duzelirse en azindan hakaret kufur sozel siddet sona ererse cocuk dusunuyorum, aslinda bu raddelere gelmeden once hep dusunuyoduk ve esim benim kilo vermemi bekliyo bunun icin. 8 kilo kadar fazlam var ve bu sekilde hamile kalirsam uzerine dahada alip bi daha zor verecegimi dusunuyor. Aslinda cok mantiksiz degil cunku su halde bile nefsime hakim olamiyorum, asiri bi kilom yok ama evlendikten sonra 36 bedenden 40 bedene ciktim. 38 olmak hedefim..
Konu su, gecen gun dedimki cidden neden takiksin bu kadar kiloma? Oda okuz gibi oldun evde yatiyosun hergun insan bi spor yapar bisey yapar bossun ayip dedi. Hamile kalirsan uzerine tam okuz gibi olcaksin ve veremiceksin o kilolari dedi. 100 kg karim olmasinida istemem dedi. Bende ayip ediosun sadece goruntum icinmi kilo vermemi istiyosun cok bencilce sende kilolusun ama benden boyle bi soz duydunmu dedim. Oda sende benim 150 kg olmami istemezsin heralde dedi. Seni oyle sisman gorsem yuzune bakasim gelmez heralde dedi. Sinirle konustu boyle..
Sizce bu tavir normalmi ? Nedir bunun mantigi?
Ben evlendikten sonra aldigim kilolari hic veremedim 2 senedir kilo verme uzerine konusuoruz esimle ama bi yol alamadim bana gaz vermek ve inat etmem icinde yapio olabilir yada kilo vermedigim icin sinirli. Buna hakki varmi?
Bu arada kendisi benden daha kilolu duruyor ben zayifim yaninda. Ilk evlendigimizde hatta flort ederken ise ben cok cok zayiftim ve esim baya kiloluydu.. onu tesvik ettim diyet icin yardim ettim ama hic okuz gibisin ayi gibisin demedim...
Diyorum ya kilo almak tamam gerçekten sağlıklı değil, gençken göze gözükmüyordur belki ama ilerleyen yaşlarda sağlığınızı bozuyor ama kilo sorununu çözmenin bile naif bir çözümü varken insan karısına öküz gibi oldun der mi? Kendi koca göbeğine bakmadan hem de, neden hep kadınların üzerinde bu baskı kuruluyor?
Her konuda bu böyle ama, kadın aldatılır bakımlı değil miydin, kırmızı gecelik giyseydin denir, mesele sizin görüntünüz değil aslında, 7/24 biblo gibi gezen alımlı kadınlar dahi aldatılıyor.
Sevmek çok başka birşey, sevmek bu kadar yüzeysel değil, yürekle oluyor o iş.
Ağzınızın tadı hiç bozulmasın, sevginiz huzurunuz daim olsunİşte işin özü bu sevmek :))
Oldum olası balık etli bir kadınım son beş senede artık kilolu sınıfına geçtim, yaş ilerledikçe kilo vermek zorlaşıyor, evlendiğimizden beri eşimde aldı biraz ama bana göre görüntüsü çok iyi en azından boyu benden 20cm uzun. Bundan 1,5 ay önce zayıflayacağım dedi ve bir diyetisyene gitti, bir hafta sonra kendimi o diyetisyenin karşısında buldum şakayla karışık :) başladık iki hafta geçti bana bir gün dedi ki sabah işe akşam eve , her yere arabayla hiç hareket etmiyorsun farkında mısın , güneş ışığı bile görmüyorsun, yüzün hep sapsarı aşkım dedi. Ben gün içinde hareketliyim işim dışarıda en az 10.000 adım atıyorum ama sen çok hareketsizsin hastalanacaksın korkuyorum dedi ve bir baktım karı-koca spor salonuna yazılmışız. Tüm tembelliğime , bu akşam gitmeyeceğim diye ayak direme bahanelerime sabırla katlanıyor, evde işim azalsın diye yemek yapmaya çalışıyor, temizliğe yardım edip spora vakit yaratmaya çalışıyor. Sonuçta 1,5 ayda 6 kilo verdim, eşimde 7 ve kendimi iyi hissediyorum ama biliyorum ki iyi hissetme sebebim bana gösterdiği özen. Ben kadınlarımızı da anlamıyorum Mune, kaba saba , hakaret eden, kendilerini sürekli üzen adamlara neden bu kadar prim. Bir de çocuk planlıyor konu sahibesi vallahi anlamıyorum. Bu kadar mutsuzluk neden çekiliyor, neden kadın kendisini bu kadar değersiz görüyor çözemiyorum
Tesekkur ederim yorumun icin. Öncelikle son söyledigine cevap vereyim. Seks konusunda yasadıgim sorun konusun da doktora gittim cesitli otlar caylar jeller vs kullaniyorum. Yani bu durumdan karsilikli zevk alabilmek icin cabaliyorum.
Ama 7 yıllik kocama 6 yıldır zayıfla diyorum ve bir caba göremiyorsam tepem atıyor
Ha sanma ki her aksam yemekten önce sofraya bu konu geliyor. Ama her yeri geldiginde söylüyorum lutfen dikkat et diye. 80 kiloyla evlendigim adam suan 110 kilo. 30 kilo fark var. 1 oldu iki oldu canim cicim lutfen kilo ver.
Hadi yuruyelim su diyetisyene gidelim. Ama yok yani. Ben yeterince sakin bir dille uyarı yaptim. Yani bir de rahatsiz oluyorsam niye söylemiyeyim ? Ayıp olan benim yaptigim mi ?
Kocam dahil kimse kusura bakmasin memesi olusmus 7 aylik hamile göbegi olan bir erkek ic acıci gelmiyor. Evet acık acık söyledim begenmiyorum artik seni diye. Daha ne diye bilirim witch ? Yani bu adamin yahu begonfilde kac yildir soyluyor bende biraz dikkat edeyim o da hakli daha 30a yeni gelmisken ben 40 gibi duruyorum biraz toparliyim demesi icin ne olmasi gerekiyor ?
Benim daha ne söylemem gerekiyor ? Ben kocami böyle görmek is te mi yo rum.
Ha kendince beni hııı sende cinsellik konusunda vasatsın diyosun ama ben en azından cabaliyorum.
problem nerde sunu kullansam iyi gelir mi?
ay ben sunu yapamam bu pozisyonda olurmuymus ?
ay onu yapmam bu ayıp deyip cekilmiyorum kenarı.
Ama insan rahatsiz oldugu bir konuda karsidan tek bir adım göremiyorsa daha acık ve kırıcı olabiliyor.
Söyledikleri kısmen dogru ama dili yılan gibi. Size kilonuza ithafen bunları söyleyen adamın karakteri bildiğin öküz derdim ama öküzlere hakaret. Çocuk falan düsünmeyin. Bence bu adamla evli kalmayı düsünmeyin. Ama zayıflayın. Kendiniz için, sağlığınız için.
Adam terbiyesizlik yapmış, ona kibarca uyarıda bulunmaya gerek var mı?
Bazı çiftler, birbiriyle böyle kaba konuşuyor. Siz de ona öküz gibisin diyorsanız belki anlarım. Ama sadece o size böyle diyorsa haddini bil, doğru konuş demek gerekmez mi
N nilayblt Sanırım üzerinde düşünmeniz gereken; siz kibar ve fazlaca anlayişlı bir eş oldugunuz icin mi bu kadar toleranslısinız?
Yoksa kendi evlilik hayalinizi yasayabilmek adina bazi seyleri gormezden gelip bebek düsünüyorsunuz?
Ya da kaybetme korkusuyla, abartili anlayislı eş rolünü belki de farkinda olmadan benimseyip ne yaparsa yapsın esinize bağımlı bir hayat mı yaşayacaksiniz?
Senin eşin iflah olmaz canım.. bir süreliğine bırakır ancak küfür ve hakareti ama sonra kendini tekrar eder, asla kalıcı olmaz değişik halleri.. bak yine tutamamış.. sen kilo da versen ağzınla kuşta tutsan maalesef bu adamla huzura eremeyeceksin..
yıllardır konularını takip ederim, evet senin de çok hatalı yanları vardı ama eşin normal bir insan değil.. belki narsist belki değil bilemeyiz ama kesinlikle hasta ruhlu ..
Yani konu sahibesi kusura bakmayın ama kocadelisi ve boşkafalısınız insanlar size ne yazsa boş
Diğer konunuza da insanlar sayfalarca yazdı çizdi
Adam size hayvanca hakaret ediyor siz hala bu adama yapışmış çocuk da çocuk diyorsunuzNeden?Neden?
Çünkü kocisinden çocuk yapacak
Bir kocisin olmadığı için bolmoyorson bonloro
Hmm evet ondan
Yani konu sahibesi kusura bakmayın ama kocadelisi ve boşkafalısınız insanlar size ne yazsa boş
Diğer konunuza da insanlar sayfalarca yazdı çizdi
Adam size hayvanca hakaret ediyor siz hala bu adama yapışmış çocuk da çocuk diyorsunuzNeden?Neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?