esimin sozleri

Eşinin düzelmiş hali bu mu, birde çocuk yapacaksın. Kendi hayatın mahvolması yetmez çünkü haklısın.

Eşinin ağzına sağlık az bile söylemiş sana, emin ol daha fazlasınu zaten duyacaksın duyuyorsundurda. Valla adam haklı.

163 boyumla hiçbir zaman zayıf olamadım. Hep balık etliydim. Böyle evlendim. 68 ile hamile kaldım. Şimdi 91 oldum daha doğuma bir ay var. Çok dikkat ediyorum aslında. Diyetisyen kontrollü geçti gebeliğim. Ama engel olamadım. Tsh için hap kullanıyorum. Ondan olabilir belki. Hoş keyfimden olsa kime ne? Kalçalar genişledi. Karnımın altı ve yanlar çatladı. Bacak içlerim çatladı korkunç şekilde. Ama günde üç kere krem yağ vs sürdüm. Çok su içtim. Ona da engel olamadım. Şimdi şişmeye başladım. Ödem oluşuyor artık. Tuzu kes vs dendi ama engel olamıyorum şişmeye. Ayaklarım iki numara kadar büyüdü. Elim parmaklarım sosis gibi oldu :) yüzüm de bir çirkinleşti sanki. Makyaj yapsam da eskisi gibi hoş görünmüyorum. Sürekli yatan biri değilim. Yürüyüş vs aksatmam ona rağmen çöktüm. Tüm bunlar sana da olduğunda eşin ne tepki verecek acaba? Zayıflayıp hamile kalsan bile kilonu kontrol edemeyebilirsin. Çok dikkat etsen bile benim gibi olabilirsin. Olmama garantin yok çünkü. Doğurmak marifet değil artık günümüzde. Tıp çok ilerledi. Marifet o bebeğe huzurlu bir ortam verebilmekte. Siz aile olarak önce buna odaklanın bence. Bebeğinin fit bir anne ve sürekli kusur bulan bir babadan çok daha iyisini hak ettiğine inan.

Tesekkur ederim yorumun icin. Öncelikle son söyledigine cevap vereyim. Seks konusunda yasadıgim sorun konusun da doktora gittim cesitli otlar caylar jeller vs kullaniyorum. Yani bu durumdan karsilikli zevk alabilmek icin cabaliyorum.
Ama 7 yıllik kocama 6 yıldır zayıfla diyorum ve bir caba göremiyorsam tepem atıyor
Ha sanma ki her aksam yemekten önce sofraya bu konu geliyor. Ama her yeri geldiginde söylüyorum lutfen dikkat et diye. 80 kiloyla evlendigim adam suan 110 kilo. 30 kilo fark var. 1 oldu iki oldu canim cicim lutfen kilo ver.
Hadi yuruyelim su diyetisyene gidelim. Ama yok yani. Ben yeterince sakin bir dille uyarı yaptim. Yani bir de rahatsiz oluyorsam niye söylemiyeyim ? Ayıp olan benim yaptigim mi ?

Kocam dahil kimse kusura bakmasin memesi olusmus 7 aylik hamile göbegi olan bir erkek ic acıci gelmiyor. Evet acık acık söyledim begenmiyorum artik seni diye. Daha ne diye bilirim witch ? Yani bu adamin yahu begonfilde kac yildir soyluyor bende biraz dikkat edeyim o da hakli daha 30a yeni gelmisken ben 40 gibi duruyorum biraz toparliyim demesi icin ne olmasi gerekiyor ?
Benim daha ne söylemem gerekiyor ? Ben kocami böyle görmek is te mi yo rum.

Ha kendince beni hııı sende cinsellik konusunda vasatsın diyosun ama ben en azından cabaliyorum.
problem nerde sunu kullansam iyi gelir mi?
ay ben sunu yapamam bu pozisyonda olurmuymus ?
ay onu yapmam bu ayıp deyip cekilmiyorum kenarı.
Ama insan rahatsiz oldugu bir konuda karsidan tek bir adım göremiyorsa daha acık ve kırıcı olabiliyor.

Son düzenleme:
Her bakımdan rahat olmak ve istedikleri kadar kilo almak sadece onlara verilen bi hak gibi görüyorlar sanırım.
Erkekler kadın bakımsız ve kilolu olunca aldatma yoluna girdikleri için kadınların içine bu korku girmiş bakımsız olursam beni aldatır vs erkeklerde buna alışmış bahanede olmuş. Bi kaç kadinda erkeği aldattığı zaman ilgisiz demek yerine bakımsız öküz filandi aldattim deyip onlarında kafalarına sokmak lazım bu dusunceyi

Eşiniz size “öküz” demiş, bu bir ayıp da ben de eşinize hak vermedim değil. (hakaret ederek fikrini belirtmesi dışında)

Sizin bedeniniz, kimse karışamaz ama gerçekten bütüngün evde oturup da kilo almak sağlıklı değil. Türk erkekleri, türk kadınlarını aşağılayınca sonra deliriyoruz(ben de haksız yere olursa deliririm de) ama bazen gerçekten kendimizi önemsemiyoruz.

Çok fazla kilonuz da yokmuş bence eşinize inat verin kilolarınızı. :) Sonrasında da eşinize sınır çizin hatta önce sınır çizin. Size nasıl hakaret edebilir? Çok kaba ya...

Söyledikleri kısmen dogru ama dili yılan gibi. Size kilonuza ithafen bunları söyleyen adamın karakteri bildiğin öküz derdim ama öküzlere hakaret. Çocuk falan düsünmeyin. Bence bu adamla evli kalmayı düsünmeyin. Ama zayıflayın. Kendiniz için, sağlığınız için.

İşte işin özü bu sevmek :))
Oldum olası balık etli bir kadınım son beş senede artık kilolu sınıfına geçtim, yaş ilerledikçe kilo vermek zorlaşıyor, evlendiğimizden beri eşimde aldı biraz ama bana göre görüntüsü çok iyi en azından boyu benden 20cm uzun. Bundan 1,5 ay önce zayıflayacağım dedi ve bir diyetisyene gitti, bir hafta sonra kendimi o diyetisyenin karşısında buldum şakayla karışık :) başladık iki hafta geçti bana bir gün dedi ki sabah işe akşam eve , her yere arabayla hiç hareket etmiyorsun farkında mısın , güneş ışığı bile görmüyorsun, yüzün hep sapsarı aşkım dedi. Ben gün içinde hareketliyim işim dışarıda en az 10.000 adım atıyorum ama sen çok hareketsizsin hastalanacaksın korkuyorum dedi ve bir baktım karı-koca spor salonuna yazılmışız. Tüm tembelliğime , bu akşam gitmeyeceğim diye ayak direme bahanelerime sabırla katlanıyor, evde işim azalsın diye yemek yapmaya çalışıyor, temizliğe yardım edip spora vakit yaratmaya çalışıyor. Sonuçta 1,5 ayda 6 kilo verdim, eşimde 7 ve kendimi iyi hissediyorum ama biliyorum ki iyi hissetme sebebim bana gösterdiği özen. Ben kadınlarımızı da anlamıyorum Mune, kaba saba , hakaret eden, kendilerini sürekli üzen adamlara neden bu kadar prim. Bir de çocuk planlıyor konu sahibesi vallahi anlamıyorum. Bu kadar mutsuzluk neden çekiliyor, neden kadın kendisini bu kadar değersiz görüyor çözemiyorum

Ağzınızın tadı hiç bozulmasın, sevginiz huzurunuz daim olsun
Anlatmak istediğim sevginin, tatlı dilin vücut bulmuş halisiniz, gerçekten ben de anlamıyorum ATTRAENTE, böyle adamlarla bırakın çocuk sahibi olmayı evli kalınmamalı ama kadınlar mutsuzluğu seçiyorlar.

Kendim de tombik sınıfında olduğum için sabahın körü yükselmişim
Ama eşine de bu kadar komik bir dille diyosan o da hakikaten az versin haklisin ne diyim .
Mide ameliyatı olsun bence
Hem o tembellikten
Hemde sen onun kilosundan kurtulursun ...
Meme ve 7 aylık göbeğe güldüm..
Kusura bakma evet tekrar okuyorum haklisin ..
Çok mu iştahlı
Çok mu hareketsiz bilmiyorum
Ama şuna emin ol kilolara kilo eklendikçe kısır döngü gibi hareketinde azalıyor
Ya da iştah konusunda battı balık yan gider diyosun.
Bu lanet olası psikoloji nasıl bir şey bilmiyorum
Ama yıpratıcı .
O da o fit arkadaşlarını gördükçe hiç umruna takmıyor mudur bence takıyordur ama adamın yapası yok .
Zor valla .

Katılıyorum yani kimin kimi böyle aşağılar şekilde konuşmaya hakkı var?? Her şeyi söylemenin bir adabı usülü var.

Yok canım hiç bir sorun yok bence.adam gerekeni yapıyor.bence siz hakediyorsunuz bu sözleri.yani demekki herkesin anladığı bir lisan var sizinki de bu.üstüne adama ödül gibi çocuk yapmayı düşündüğünüze göre.bu arada çok ciddiyim.örneğin benim eşimin ailesi evlenmeden önce herkesin onları aşağıladığını farkettim eşimde dahil.çok kızıyordum ona.sonra onları tanıyınca aynısını yapmamak için zor tuttum kendimi.normal davrandım.ama bir baktım bunlar kendilerini aşağılayanlara tapıyorlar çekiniyorlar onlardan.benimse tepeme çıkıyorlar ve benden kötüsü yok.anladımki aşağılanmak hoşlarına gidiyor tabi ben yapamam.görüşmemeyi tercih ettim.bazı insanlar böyledir karşısındaki kendilerini aşağıladıkça daha değerli olur.bu arada eşim bana karşı asla öyle değil.hep iltifat eder över şımartır.ha boşanıyorum o ayrı sebebi maddiyat.

Ben kabalik etmiyorum hic bi zaman, nadirdir cok sinirlendiysem belki. Ben uyariyorum ama bunu net ve sert bi sekilde onun anlayabilecegi dilden yapamiyorum belliki..

2. Ve 3. Durumlar dogru olur benim icin. Bagimli gibiyim ve bu durumda kalabilcek en iyi yolu seciyorum aslinda, kendimi koruyamiyorum belki korusam sinir cizsem biticek ayrilicaz gibi geliyo kaybetme korkusuyla cok ileri gidemiyorum..
net bi tavir koyabilsem belki oda durucak, he belkide ayrilicaz iste bunu goze alabilmem lazim

Eger basindan beri biliyosaniz beni o zaman ne sureclerden gectik bilirsiniz, benim kendi hatalarimi konustuk hep burda baslarda ama sonra oyle bi noktaya geldiki benimkiler solda sifir kaldi, meger hep kendimi suclamisim esimin davranislari icin, oysa onun duzelmeye degismeye hic niyeti yok cunku sorumluluk almiyo hep bana yukluyo sen degis bende yapicam falan. En basitinden dun bi magazadaydim bisey alicaktim orda kasada bekliodu 2 dk surmedi nilay diye bi bagirdi dondum kim bagiriyo diye kocam, bu bile cok kaba bi hareket degilmi? Bunu soyledigimde anlamio bide hakliymis gibi gelicem hemen dedin gelmedin diyo yanima gelip soyleyebilirki toplamda 2 dk bile surmedi... bu kaba davranislarin sebebi benmiyim beni mi sevmiyo deger vermiyo nedir bilmiorum cunku ilk tanisip evlenmeye karar verdigimizde boyle bu tip seyler yasamadik... nisanlandiktan sonra arada bi sinirlenip bagirip hakarete varan konusmalari oldu ama bu raddede degildi

Çünkü kocisinden çocuk yapacak
Bir kocisin olmadığı için bolmoyorson bonloro

Koca delisi veya bos kafali degilim, bir dongunun icinde sıkısıp kalmisim sadece cikamiyorum. Bagimlilik diyebilirsin yada baska bisey kendi hakettigim degeri gormedigimi biliyorum, arada bi duzeliyo hersey guzel gorunuyo sonra yine bi olay oluyo bana agir bisey diyo, sonra yine basa sariyoruz. Icinden cikamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…