Eşimin sorunlu ailesi ne yapmam lazım

Eşiniz bile sizi kendinizden koruyamıyor ne diyelim , bu pasiflikle az bile yapmışlar, biraz uyanık olun yahu bu ne mıymıylık...

Asla anlamıyorum eş ailesi ile samimi olma olayını ! Tamam kötü olma da samimiyet neden ! Bana göre eşimin ailesi yabancı ,ben öyle görüyorum. Elimden gelse … hanım… bey diye hitap ederim kv kp e :). Amca teyze diyorum bwn anne baba bile demem. Haa şimdiye kadar 7 senedir tek bi kavgam sorunum olmadı kv kp ile çünkü samimi değilim samimi olmayınca sorun da kavga da olmuyor . Giderim çay kahve içeriz işte komşumla nasıl muhabbet edersem öyle,gündem siyaset vırt zırt kalkar gelirim 3,4 ay sonra gideriz bidahasına ancak ve ayni semtte sayılırız 15 dakika araç ile. Ne bileyim eş ailesi ile samimi olanları sahte ve gereksiz buluyorum

Bende karalayacağiniz bir yazı okumadım. Anlatmissiniz sadece

Ne ekerseniz onu biçersiniz diye bir söz var duydunuz mu? Insallah cocuklarinizin eşlerinizden biçmezsiniz
Çok muhabbet tez ayrılık diye bi söz var siz onu duydunuz mu? Samimiyete karşıyım. Kötü davranalım dövelim sövelim demiyorum. Saygı baki karşılıklı. Allah kısmet eder oğlum olursa kesinlikle feminist bir erkek çocuğu yetiştireceğim hatta hanımcı olması için gelinimi desteklerim. Çocuklarına kene gibi yapışan ailelere sinir olurum. Asla onlar gibi olmayacağım . Bir birey olduğunu ,kendi kurduğu ailesi olduğunu ve o ailenin öncelik olduğunu kabul ederim herkesin etmesi gerekiyor . Türk aile yapısının en temel problemi koloni gibi yaşamak ! Kv kp cart curt !

Kene gibi yapışan pek yok artık.Gercekten bir aile olabilmek için her iki tarafinda ailesine saygı ve sevgi olmalı karşılıklı sekilde. Şahsen benim gelinim olsa henuz cocugum yok bana teyze dese kabul etmem. Hayırdır derler insana ? Bunu yapamayacak olan evlenmeyecek. Sizin yaptığınız eş tarafına çok büyük bir dışlamadır. Ve hiçbir erkeğin bunu kolay kolay kabul edebilceğini düsunmuyorum.

Seven erkek öyle bir kabul ediyor ki şaşarsınız valla. Ha ben teyze bile demiyorum daha da resmiyim ayri mesele.

Tabiki seviyordur ona şüphe yok zaten. Sorun sizin sevmemeniz zaten hem eşini hem ailesini
TAbi ki mutluysanız bu sekilde kimseye laf düşmez

Yoo , ben ikisini de seviyorum. Ama eş ailesini benim ailemle aynı derecede sevmem mümkün değil. Sevgi ve saygıda öyle kavramlar değil zaten.
Dediğim gibi tamamen ikinizin anlaşması ve mutluluğunuza belli. Ben kayınvalidemle cok samimiyim oturup karsilikli sigara iceriz mesela bize asla karismaz herkes sizin sandığınız gibi değil yani.

Dediğim gibi tamamen ikinizin anlaşması ve mutluluğunuza belli. Ben kayınvalidemle cok samimiyim oturup karsilikli sigara iceriz mesela bize asla karismaz herkes sizin sandığınız gibi değil yani.
Ee herkesde sizin sandığınız gibi değil zaten. Yoksa bu kadar kaynana ve gelin sorunu olmazdı. Kaynanasına her gittiğinde eziyet edilen gelinler var niye sevsin niye anne desin mesela ? Karşılıklı ilişkiler iyi niyetler üzerine kurulmalı.

Onlarca kabul eden erkek var. Köylerde takıyorlar böyle saçma sapan hitaplara veya hala köy zihniyetinde kalan insanlar

Tabiki ama siz hiç yokmuş olamaz gibi konusunca soylemek istedim

Tabiki ama siz hiç yokmuş olamaz gibi konusunca soylemek istedim
Ha yok Allah sizin muhabbetinizi artırsın varlar tabi. Ama maalesef az. Oğlunu geline dolduran ve boşanmasına sebep olan bizzat anneannem var o da kaynana mesela. Şimdi ikinci gelin kendisine hizmet ediyor hala surat asıyor evde. Ne yapılır mesela buna ?

Dayak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…