• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin sorumsuzlugu

Pammikprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
1.304
866
43
28
Arkadaşlar esim sigara içiyor fakat oturma odasında. Kac kere kavga ettim surat astım naptıysam vazgeçmedi. Hayvan gibi sabahtan aksama kadar temizlik yapıyorum. Yazık degil mi bana dun hastalandım o derece oldum yani ama gel ki bunu öküze anlat. Bugun sabah yine kalktım baktım oturma odasında içmiş yine ben ondan erken yatıyorum genelde.. Neyse dedim sen yine burda sigara mı içtin dedim. Evet içtim dedi. Sana kac kere daha söylemem gerekiyor burda içme diye dedim. Bir sabah ta kavga etme huzursuzluk cıkarma dedi. Bende Ozaman sende sigara içme dedim. Neyse öteki odaya gittim seslendi bana bende ne var dedim küfür etti. İnsan degilsin sen hayvanın tekisin terbiyesiz annenden terbiye anlamamışsın dedim terbiye vermemişler sana dedim bişey demedi gitti ya söyleyin ben napayım bu adama.

Tamam haklısınız bende sevmem mutfakta içsin herkes ama Bir sigara için bu kadar hakaret fazla... Havalar güzel bir cam kapı açmak zor olmasa gerek... bir yumuşatıcı kaynatmaya bakar o pis koku için... Ayrıca cam kapı açıksa gün içinde o koku da kalmaz... Ben anlamıyorum nasıl bu kadar çabuk hakarete dönüşüyor herşey ....

Iyi de orası eşinizin de evi.
O da rahat etmek ister. Valla bana da böyle dayatilsa ben de dinlemem. Biraz daha sakın olmalisiniz. Ağır konusmussunuz.

Eşiniz sigara içince ne temizliği yapıyorsunuz? Bırakın içsin yahu. Evde niçin terör estiriyorsunuz? Çocuğunuz var mı? Yoksa bu kadar baskı gereksiz.
Evet var cocugu 1.5 yasında ve oturma odasında sigara içilince ne kadar pencereleri acarsanız acın bir koku oluyor cunku sıra dumanı perdelere halıya koltuga siniyor ve karartıp eskitiyor sanırım sigara içen biri yok sizin evde cünkü bunu herkez bilir

Tamam haklısınız bende sevmem mutfakta içsin herkes ama Bir sigara için bu kadar hakaret fazla... Havalar güzel bir cam kapı açmak zor olmasa gerek... bir yumuşatıcı kaynatmaya bakar o pis koku için... Ayrıca cam kapı açıksa gün içinde o koku da kalmaz... Ben anlamıyorum nasıl bu kadar çabuk hakarete dönüşüyor herşey ....
Canım ben o kadar sey yapacağıma niye beyefendi kalkıp mutfakta içmiyor sigarasını ya koltugumun her yerini yaktı halımı yaktı Esyalara da o kadar ucuz birsey degil

Iyi de orası eşinizin de evi.
O da rahat etmek ister. Valla bana da böyle dayatilsa ben de dinlemem. Biraz daha sakın olmalisiniz. Ağır konusmussunuz.
Canım bana küfür etti diye ben agırttım konustum Tabiki de konusucam temizlik hastası oldum ben onun yuzunden sadece sigara degil ki dağınık ayaklarını yıkamaz pis ben bıktım artık bunlardan temizlikçi degilim ben bu evde sürekli arkasını toplayım. Zaten oglum çok ama çok yaramaz bide hasta oldu suan diş cıkarıyor ve cok zorlanıyorum hangisiyle ugrasayım. Dün ölüyordum yorgunluktan avuç içlerim ayak tabanlarım basım karnım her yerim agrıyordu. Dün esime söyledim cok kötüyüm diye tamam eger fenalasırsan hastaneye götürürüm seni dedi suan dada müsait degilim dedi ve aksama kadar hiç aramadı öldü mü kaldı mı umrunda degilim

Canım bana küfür etti diye ben agırttım konustum Tabiki de konusucam temizlik hastası oldum ben onun yuzunden sadece sigara degil ki dağınık ayaklarını yıkamaz pis ben bıktım artık bunlardan temizlikçi degilim ben bu evde sürekli arkasını toplayım. Zaten oglum çok ama çok yaramaz bide hasta oldu suan diş cıkarıyor ve cok zorlanıyorum hangisiyle ugrasayım. Dün ölüyordum yorgunluktan avuç içlerim ayak tabanlarım basım karnım her yerim agrıyordu. Dün esime söyledim cok kötüyüm diye tamam eger fenalasırsan hastaneye götürürüm seni dedi suan dada müsait degilim dedi ve aksama kadar hiç aramadı öldü mü kaldı mı umrunda degilim
Ovv sigara problemin görünen yüzü yani.

Orasi adaminda evi. Mülteci olarak barınmıyor orda.

Benim eşim bana bu lafleri dese paketi yedirirdim ona... sonrada keyif sigarasi yakardim.
Siz galiba cok meraklısınız esinizin arkasından pisliklerini temizlemeye hanımefendi yorumlarımı okuyun tamam Ozaman yaksın halıyı koltugu yeter ki kocam mutlu olsun milletede e kocamın rahatını bozmadım bu yuzden eşyalarımı yanık derim bir gün ev yanacak o olcak ben ona git dısarıfa iç demiyorum mutfak var balkon var

Evet var cocugu 1.5 yasında ve oturma odasında sigara içilince ne kadar pencereleri acarsanız acın bir koku oluyor cunku sıra dumanı perdelere halıya koltuga siniyor ve karartıp eskitiyor sanırım sigara içen biri yok sizin evde cünkü bunu herkez bilir
Eşinize de böyle çemkiriyorsanız işi zor. Perdeyi halıyı bilmem. Dünya malına o kadar kıymet vermem. Perde eşimin keyfinden kıymetli değil ama çocuğumun sağlığı kıymetli. O yüzden sordum zaten. Sağlıcakla.

Back