Eşimin soguk umursamaz ilgisiz davranislari :(

Dışarı çık gelince seni evde bulamasin telefonunu da kapa azıcık merak etsin

Yani ben olsam öyle yapardım. Daha da merak etmiyorsa yani ne yapacağımı hiç soylemeyeyim :)

Canım bi an kendi eşimi gördüm. Yazdıklarında, bende 7.5 aylık evliyim ve 7 aylık hamileyim bizde çok sorun yaşadık erkek daha geç adapte oluyor evliliğe bende nişanlılık dönemindeki ilgi alakayı bekledim hep her gece ağlardım. Bide birlik oturuyoruz ben afedersin hazırlanır süslenir beklerdim o tw izlerdi ama hiç yataktan çıkmadık ikimizde çünkü o yataktan her çıkıldığında araya soğukluk gidiyor. Derdini konuştuğunda dinlemiyprsa mesaj yaz çok etkili oluyor ince bir yeri vardır her erkeğin ordan yakala merhamet istiyorum şefkat istiyorum vs vs demekten istemekten korkma dersini hissettiklerini eşine yumuşak bir dille mesaj yaz inan etkili oluyor. Biz şimdi kavga emeyiz aynı yatakta bile olsak arkamız dönük mesajlaşırız beş dakika sonra kahkaha kopar. Tavsiye ederim Allah kolaylık versin

Sükürler olsun bu aksam beraber sofraya oturduk konusurken hayatim desi hep ben normal konustum. Ama yataklari ayirmak iyi oldu bunu farkettim. Dun disarda bi yarim saat dolandim aramis 3 kere tel evde bitaktim bilerek eve geldigimde yoktu iftara gitmisti beni birakip. Ama biraz ayri kaldik anladi hatasini gibi bakalim duzelcekmi.

Merhaba minikserce, aranizin düzelmesine sevindim. Profiline baktim da almanya´da yasiyormussun sen de, ben de almanya´da yasiyorum ve burda pek gezme aliskanligimiz olmadigi icin cabuk monotonlasiyoruz sanirim, özellikle de erkekler. Tr´deki gibi bir araya gelip takilma yok onlarda, bir de burda yasayanlar calismak icin yasiyolar sen de bilirsin, öyle yasamak icin calisan bulunmuyor pek :) o yüzden benim esim de izinli oldugu günler eve kapanip dinlenmeyi tercih eder, biz her ne kadar izinli günlerini iple ceksek de, bi yerlere gidelim gezelim kafa dagitalim desek de onlarin kafa baska calisir. Takilma o kadar, böyle kabul edeceksin. Hatta bu bir süre daha böyle devam eder, hele hamileligin bi ilerlesin, sonra dogum yap, ufacik bebekle hic cikmak istemez. Arkadaslarinla takilmaya bak sen de, zamanla özledikce zaten kendi teklif eder bugün de beraber biseyler yapalim diye, tecrübe konusuyo

Ha bu arada yatagi ayirmakla da hic iyi etmemissin, ne olursa olsun ayirmamalisin yatagi, sonra hersey daha kötü olur maazallah

Merhaba canim ben yatagi ayirdigim icin duzeldi. Beni ozledigini soyledi sasirtti beni :) normalinde oyle cikip cikip gitmez ama benimle konusmadigi icin cikip gitmis iftara falan. Ben aslinda evlenmeden once disari cikar gezerdim arkadas ortamim vardi. Tabi evlenince ortam degisiyor ister istemez. Simdide esimle cikariz arada ama boylede ilgi gormeyince butun gunde hapis gibi evde oturmak eski yasantima bakarak beni cok bunaltiyor. Simdilik duzeldi esim ama erkek bu bilinmez. Cok dua ediyorum bebegim dunyaya gelince hersey dahada iyi olsun diye. Kendimi cok guclu hissediyorum guclu bir insan oldugumu dusunuyorum bi yuzdende hapis gibi yasamak bana gore degil oda bunu anlicaktir. Bu arada iyikide almanyadayim iyikide gelmisim 13 sene oluyor geleli

bak bence bu zamani cok iyi degerlendir, almanya en güzel yazini yasiyor, kis gelmeden, sen de minik bir bebekle eve hapsolmadan bol bol gez bence. Sonra bu günleri cok arayacaksin cünkü. Gezmek icin illa arkadasa ihtiyacin da yok, ben mesela gezmek icin hic arkadas aramam, tatili bile tek basima yaptim cok güzel oluyor, insan tek tabancayken hatta bazen daha iyi geliyo :) Mesela yanina bir kitap al git manzarasi güzel olan bir yere oku sakin sakin, yeter ki cik evden. Hem evden cikinca özgüvenin de artar, esine de yansir, iliskine de iyi gelir, kafan rahatlar, evde kaldikca herseyi takarsin kafaya kurdukca kurarsin

Yokmus gibi davran
Yarin yemegi sadece kendine hazirla cagirma bile.dün yoktun da bugun de gidersin diye düşünmüştüm de.
Odun

Yokmus gibi davran
Yarin yemegi sadece kendine hazirla cagirma bile.dün yoktun da bugun de gidersin diye düşünmüştüm de.
Odun
Birdahakine oyle yapicam zaten hamile biri cok hasas oluyormus bunu hamile kalinca anladim ilgisiz erkegi sevmem ilgi gostericek. Bi aile oldugumuzun farkina varmali

canım kusura bakma ama böle eşleri dövmek lazım...cok sınır oluyorum üstelık hamılesın bırde..sana daha çok ılgı gostermesı gerek.bebegını tasıyosun yaaa daha ötesı war mı??? sende öle dawran.onun gıbı yanı.bak nasıl gelecek kuzu kuzu

Bugun dusundumde dogumda yanima girsinde ne kadar aci cektigimi gorsun istiyorum. Biz kadinlar ilgiyi neden bukadar cok hakediyoruz gorsun. Annelerine gosterdikleri ilgiyi azcikta bizlere gosterseler bi taraflari eksilir

ya kizlar bu arkadas bu konu benimde cok canimi sikan bi konuydu esimle sadece temasimiz aksam yataga girince olur onun haricinde hic sarilmaz opmez cogu zaman konusmaz bile saten hic bi konusunu paylamaz benimle ama lafa geldimi askimdan öldügünu soyler buyuk kavgalardan sonraki barismalarimizda zaten ailesinden biriyle bi munakasaya girersem asla hakli degilimdir konuyu dinlemez bile direk beni suclar boyle bi evlilik normalmi sizindemi esleriniz boyle

Ben ailesiyle kontagi kestim canim baktim senin dedigin gibi oluyo. Sadece yarin gidicem bayram diye. Seninde canin var elbet hakli yonlerin vardir bu kadar tek tarafli olmasi sacma. Aldatma dayak falan yoksa canim ailesiyle bi tartisman oldugu zaman fazla esinle konusma. hakli oldugu anlatmaya calisma cunku anlamicaktir.

Kararlı olmana sevindim canım, bakalim tepkileri asil olacak ama ozellikle bayram diye bütün gün onda olup misafirlere hizmet etmeni bekleyecektir,sakın ha kendini yorma,kendi evinde kal. Bizi de gelismelerden haberdar et lütfen.

Bayramınız kutlu olsun bu arada hanımlar, mutlu bayramlar

Hamilesin ve hamileliginin tadini cikart simdi , suan bunun icin kendini stresse sokma....

Daha sonra hala esin degismediyse ilgisizligi devam ederse , al karsina ciddi sekilde konus sebeblerini ögren ...

Öncelikle hepimizin bayrami mubarek olsun. Ben tahmin etmiyorum misafir gelecegini bizim cevrede kimse kimseye gitmez gibi bisey yani eski bayramlarda öldü. Esim öglenci bugun o yuzden bi yarim saat bayram ziyareti diye konustuk.

Al benden de o kadar, ben de yalnızım, bir de bonus olarak şımarık sürekli mesaj atan bi kızkardeşi var. Görmce denemeyecek kadar şımarık ilgi budalası....ne yapacagımı sasırıyorum.

Al benden de o kadar, ben de yalnızım, bir de bonus olarak şımarık sürekli mesaj atan bi kızkardeşi var. Görmce denemeyecek kadar şımarık ilgi budalası....ne yapacagımı sasırıyorum.
Bende gorumcemin sessizliginden yakiniyorum bazen hic sohbeti yoktur evde bir heykel düsün ayni oyle. Bugun gittim baram kutladim oturdu ben kalkana kadar hic kimildamadan film seyretti. Nasilsin napiosun hic sohbeti yok iyice yanliz kaldim arkadassiz. Ama bazende diyorumki boylesi daha iyi cekistiren laf getirip goturen bi gorumceden iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…