Eşimin soguk umursamaz ilgisiz davranislari :(

Ah ah kesinlikle tatlım, sessiz ise zararı dokunmaz, mesafeyi korursun , süper. Benim ki abisinin aile oldugunu kabullenemedi hala. Sehrine ziyarete gittiğimizde el ele falan dolasıyorlardı kocamla evliliğimizn ilk senesi. Dusun ne garip gorunceler var ( yanında da kocası) şimdi ise herşeyi ben bilirim havasıyla takılan, evimize gelip pasaklı dühavlularını, pamuklarını bırakan bi cocuk annesi görümcemsi....düşman başına.

Hanilelikte oldukça hassas oluyoruz, eşimizin en ufak bi garip cevabı büveya ilgisiz tavrı bizi karalara bağlıyor. Bunun farkında olup belki o şekilde onlem almamız gerekir. Cevremde hamile olsun olmasın 2-3 sene sonra eşine delicesine bağlı koca görmedim ben zaten... Zamanla aşk başka bir forma dönüşüyor, bu da güzel bişi bence. Her anın keyfini çıkaralım. Mutlu bayramlar.

Benim ki de ilgisiz üstelik daha nikah oldu düğün bile olmadı.Akşamları ilgilen derim yorgunum uykum var der.Sorunlarımı anlatırım kavga etmek istemiyorum der konuyu kapatır.Zamanı yoktur ama dün sabah 4 e kadar arkadaşı ile oturdu sohbet etti.Lafa gelince çok seviyordur ama lafta.Sadece işi düştüğünde arar nasılsın iyi misin demek yok.Benim de canım çok sıkkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…