• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir hatami yaptim yaptiysamda bedeli cok agir :(

ayyyy ne diyorsun yapma ya çok üzüldüm kızılca. rabbim şifasını versin minik meleğin. ama canım allah aşkına sende taka taka 2-3 kişinin yorumunu mu taktın kafana. bilmiyor musun bizim milleti? etraf mükemmel anne (!) ve o annelerin yetiştirdiği mükemmel (!) çocuklarla dolu.. sen hiç ciddiye alma, nasıl şimdi bebeğin?
Teşekkürler çok iyisin. inan çok üzüldüm hamileyken başka bir insandım. Çok duygusaldım ben hayatım boyunca yazamadığım bir hasret yaşadım. Kendimle kavga ettim gece sabaha karşı kayinvalidemi arayıp yeminler verdirdim. Büyük kızım çok etkilendi etkilendi.
_20150614_224455.JPG

Bebeğim doğdu kalbi durdu felç geçirdi üç operasyon geçirdi ve hayata tutundu. Çocuklarım üç ay kaldılar türkiyede ve hayatımın en berbat üç ayı idi. Türkiyeden kimse gelemez. Telden girdiğim için yazamıyorum akşam yazacağım soran destekleyen herkese teşekkür ederim. Yalnızca iki kişi hariç mesajları okuyup müsait bi zamanda döneceğim.
Canım benim çok geçmiş olsun. Allaha çok şükür ki o berbat günleri atlatmışsın. Bebeciğinde hayata tutunmuş :KK200:Allah analı babalı büyütsün. Bence kızlarını o dönemde kv göndermeklede çok iyi yapmışsın hem psikolojin, hemde bebeğinin ve senin sağlığın için en doğrusu olmuş. Allah bundan sonra bir daha böyle üzüntülü günler yaşatmasın inşallah:KK51:

Keyfinizden birakmamisdiniz ki..
Hem el kapisinda degiller babaanneleri bakiyor yabanci degil..
Hepimiz mukemmel anne olmak istiyoruz ama saglik varsa bu mumkun oluyor..
Saglik olmayinca annelik yapilamiyor sezeryandan ciktim kivrandim bebegimi kucagima alamamadim cnm cok yaniyordu o sevinci yasayamadim demek ki can lmayinca canana gidilmiyor.
Cocuklariniza hasta oldugunuzu soyleyin cok ozlediginizi aciklayin mutlaka anlayacaklardir.moral de depolayin guclu dirmalisiniz Allah bebislerinizi bagislasin cumlemizinkini amin..

Kızılca Allah aşkına 2-3 kişinin lafları bakıp sanal için mi ağlıyorsun bırak ya boşver.bebeğin hayata tutunmuş kızların iyi gerisi önemli mi?
Kadına bu arada desteğin için tşk ederim. Hayır ağlamıyorum ama o günler çok ağlamıştım o günlerdeki bana üzüldüm bugün yorumları okuduğumda

Ay maşallah, nazarlardan korusun Rabbim. En küçük olanda mı kız? Şimdi sağlığı nasıl küçük savaşçının? :KK200::KK46:

ne acelen var ya be bu çocuk doğurma telaşı sevdası anlamış değilim.
senin için bir şey yapamayız. kusura bakma
sen biraz olsun kendini düşün ve çocuk doğurma artık bence

Geçmiş olsun. Allah çocuklarınızı size bağışlasın.
Yahu şöyle üç tane birbirinden tatlı minnoşum olacak, bir sürü sıkıntı atlatmış olacağım, valla ondan sonra onu bunu geçtim, dünya umurumda olmaz.

Bebeğim doğdu kalbi durdu felç geçirdi üç operasyon geçirdi ve hayata tutundu. Çocuklarım üç ay kaldılar türkiyede ve hayatımın en berbat üç ayı idi. Türkiyeden kimse gelemez. Telden girdiğim için yazamıyorum akşam yazacağım soran destekleyen herkese teşekkür ederim. Yalnızca iki kişi hariç mesajları okuyup müsait bi zamanda döneceğim.

Canim ya cok cok gecmis olsun. İlk basta konuyu okudum. Ocak da yazilmis ne oldu acaba diye dusunurken bu mesajini gordum. Canim benim Allah seni evlatlarindan birdaha ayirmasin cok uzuldum gercekten. Cok zorluklar yasamissin :(

Back