- 12 Temmuz 2020
- 269
- 570
- 33
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
Sizi tek parmaklı bir kadınla aldatıyor. Hemen boşanın.Arkadaşlar yardımcı olun lütfen. Bugün bebeğim suratımı çizdi de aynaya bakınca aynı eşimin sırtındaki tırnak izlerini aklıma getirdi. Bazen sırtımı kaşı diyor da o zamanlar görüyorum tek çizgi şeklinde birkaç tane uzunca izler. Ancak ayağında da yara izleri var hani bir yer tatlı tatlı kaşınır orayı kaşıya kaşıya kanatır insan öyle. Ayağının kaşınma sonucu yara olduğu anlaşılıyor. Ancak sırtında tek çizik şeklinde izler var. Şüphelensem mi peşine mi düşsem
Fotoğraf çekme değil ekran görüntüsü almış büyük ihtimalle. Çünkü silinenler dahil fotoğraflara baktım o dakikalara denk gelen fotoğraf yokEsinizin bir resim cekme hadisesi de vardi ne oldu o is?? Niye soruyorum bosa mi supheleniyorsunuz hep acaba diye gecti icimden
canım madecassol alabilirsin. hücre yenileyici özelliğinden dolayı iz iyileştirmede etkili bir krem.Kasimistir, iz kaliyor yara oluyor bende kendime cok yapiyorum hatta okuyanlardan bildikleri bir krem varsa ne olur yazsin
Cok sagol onu kullaniyorum devam da ediyorum ama sanki duzelmiyorcanım madecassol alabilirsin. hücre yenileyici özelliğinden dolayı iz iyileştirmede etkili bir krem.
bakın sizinde yüzünüz çizilmiş ve bir bebek tarafından. arkadaşlarında dediği gibi başka şüpheli hareketleri yoksa hemen bu acabalardan kurtulun ve bir papatya çayı için :)Arkadaşlar yardımcı olun lütfen. Bugün bebeğim suratımı çizdi de aynaya bakınca aynı eşimin sırtındaki tırnak izlerini aklıma getirdi. Bazen sırtımı kaşı diyor da o zamanlar görüyorum tek çizgi şeklinde birkaç tane uzunca izler. Ancak ayağında da yara izleri var hani bir yer tatlı tatlı kaşınır orayı kaşıya kaşıya kanatır insan öyle. Ayağının kaşınma sonucu yara olduğu anlaşılıyor. Ancak sırtında tek çizik şeklinde izler var. Şüphelensem mi peşine mi düşsem
rica ederimCok sagol onu kullaniyorum devam da ediyorum ama sanki duzelmiyor
Devam edeyim o zamam cok tesekkurler kreme devam etme.enerjisi geldi resmen yeterki gecsinrica ederimama %1 lik etken maddesinden dolayı biraz daha uzun vadede etkisini gösteriyor. kullanmaya devam et canım. Arkadaşımın ameliyat izini azaltmıştı ki polis sınavlarından geçebilmek için. etkili de oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?