çok zor ve çok hazin bir durum maalesef. Ama yapılacak tek şey var canım evliliğinizden öncesini unutmak ve önünüze bakmak. Ancak bu şekilde sağlıklı yol alırsınız inşallah. Yalnız unutmuş gibi yapmayın gerçekten atın kafanızdan. Aklınıza geldiğinde yok sayın önemsemeyin geçmişi. önünüze bakın yoksa o girdap sizi içine çeker çıkamazsınız ordan. O yaşananların bir telafisi yok zamanı geri alamazsınız. Bundan sonraki hal ve tavırlarına bakın kontrolü elden bırakmayın. Sizinle girsin sosyal ortamlara sizsiz değil. Gerekirse 1 defa sabıkalı olduğunu hatırlatın ama kakınç yapmayın. Bir kaç günlük tavır alırsanız bu da yararlı olabilir ama uzatmayın büyütmeyin kendi içinizde yok sayın onun karşısında değil tek çıkış yolu bu görünüyor zamanla düzelecek diye umut ediyorum daha yolun çok başındasınız rabbim yardımcınız olsun amin
Off içim şişti...
Dünden beri yorumları, sizin mesajlarınızı okuyorum...
Yuva yıkmak kolay değil arkadaşım ama böyle giderse hem bedenin hem de psikolojin yıkılacak...
Bir süre ayrı kalın bence...
Ya da sen düşün gidersen mi kalırsan mı mutlusun, bu hayat senin...
Hakkında hayırlısı olsun..
Kusura bakmayın uzun olmuş, rahatsız etmek istemedim.
benim psikolojim yıkıldı evet cebelleşiyorum zaten.
teşekkür ederim.
ne kadar acı bişey ya,ailen senden uzakta sevdigimiz insan için kilometrelerce uzakta yeni bir hayata başlıyoruz.Ama yaşananlara bak. insan 6 aylık karısını bu kadar üzermi ya?Ne hakla bi de.Canım bütün yorumları okudum ve konuyu takip ediyoruz inan cok üzülüyorum.
Cnm hayatta, ilişkilerde, evliliklerde sanıldığı kadar masum değil. Evi bulup, panjurları da pembeye boyadın mı sonsuza kadar mutlu yaşamışlarrla bitmiyor ilişkiler. O bir tek masallarda oluyor. Bende nişanlıyken eşimi hiç sıkmamama rağmen birgün bana yalanını yakalamıştım. Kısaca anlatayım. Her akşam işi bitip eve girerken eşim beni arardı. ''Hayatım, ben arabayı parkediyorum. Eve gireceğim şimdi. Haberin olsun''. Ben böyle bir izahat istemezdim. Ama o istisnasız her akşam arardı. Bir akşam aramak yerine msj çekti. İlkten uyanmadım ne olduğuna. Sonradan dank etti. Bu adam bana niye msj attı. Neyse aradım. Cnm neredesin? Araba sesleri geliyor. Yoldayım markete gidiyorum. İyi eve dönünce evden arar mısın beni? Ama ben evde değil amcamlardayım. Tamam cnm amcanlar yabancı mı oradan ara. Onların tel dış aramaya kapalı galiba. Tamam cnm o zaman ben ararım numarayı ver. Yaa aşkım... Efendim cnm ya ben aslında dışarıdayım. Çat!... 10 dk içerisinde taksiyle kapının önünde bitiverdi. Neymişş patronuyla aynı semtte oturuyoruz biz. Hadi size bir iki kadeh bişii ısmarlayayım demiş patronu. O da benim aklım kalmasın diye söylememiş falan filan... 2 hafta kadar konuşmadım. Kapımın önünde uyudu sabahlara kadar. Benim kötü bir amacım yoktu diye. Bunun ilk ve son şansı olduğunu söyledim. Çünkü bende onu yalan söylemesini gerektirecek kadar sıkmadım hiç.Sadece haber ver derdim. Neredesin bileyim. Gerisi önemli değil. Üzerinden 6 sene geçti. 4 yıldır da evliyim. Bunu ısıtıp ısıtıp önüne sürmedim. Netice de herkes ikinci bir şansı hak eder. Ve eşimde bazen beni arar ve aşkımm biz çocuklarla bir iki tek bişii atalım diyoruz.Geç gelirim ben. Siz beni yemeğe beklemeyin.Bende tabi hayatım çok uygun olur. Zaten bende bunalmıştım iyice. Annene söyle geç geleceğimizi bende kızlarla program yapıyorum hemen. Sana yemin ederim en geç 21:30-22:00 de yanımda bitiverir.Hani sen geç gelecektin derim. Sohpet sarmadı hadi kalk evimize gidelim der...
Demem o ki herkes bir şansı hak eder. Ve yeryüzünde hemen hemen hiç kimse sütten çıkma ak kaşık değil. Sevgiler de yuvalar da kolay kurulabilen şeyler değil.Ona madem bir şans verdin. Artık çokta kurcalama derim ben.
güven olmadan bir ilişkiyi yürütmek kadar zor birşey yokmuş. hadi bir kere yıkıldın ama her söylediği o küçük kafasıyla küçük gördüğü o yalanlar benim canımı çok yaktı öğrenince. Bu şekilde yürütmek zor. Yani ben burda onun için varım. Beni buraya bağlayan inanın hiçbişey yok, hata ettim, kendi hayatımı hep 2. plana attım, kendi başıma yaptıgım birşey onunla yaptıgım gibi zevk vermiyordu , hayır böyle olmamalı aslında herşeyi artık kendim için yapmalıyım. Onun gözünün içine bakarken o hiç tereddütsüz yapmış bunları. Vicdanıda sızlamamış.
Beraber güvensiz yaşanırmı. Güvenmeden nasıl yaşanır bilmiyorum. Kendi hayatımı yaşamaya çalışıcam ne kadar yapabilirsem. Zerre kadar değer vermeyi düşünmüyorum artık.
sadece konunu okudum canım.. diğer sayfalara bakmadım.. içim sızlıyor şu an. bizim bu sahipsizliğimiz çaresizliğimiz nedir çözebilmiş değilim. onlara mevbur gibi yaşamamız, her türlü şeyi yutmamız, hiç bir şey yokmuş gibi devam etmemiz.. hayata yalnız devam etmeye yeltenememizi sağlayan nedenler..
neden allah bizi yarattı ve attı ortaya diye düşünmüşümdür hep.. çözüm yok çare yok yalnız ve kimseye güvenmeden de yaşayamayız heralde. ne yapacağız biz yaçoğu zaman dünyada yalnız olduğumu düşünüyorum ve tüm bayanlarında böyle devam ettiğinden eminim
değer vermeden nasıl beraber olacaksın o adamla?? eve geldiğinde nasıl güleryüzle karşılayacaksın?? önüne yemeğini koyup kaldıracaksın? nasıl konuşup dertleşeceksin?? soğuduğun bir adamla nasıl yatacaksın?? güvenmediğin iğrendiğin bir adamı nasıl yanında gezdireceksin?? lütfen çözümünü bulursan bana da söyle:85:
aileler girmişti işin içine, tanışma,isteme, onca 2 yıl boyunca gösterdiğim emek sevgi, nişan vs. ÜSTELİK enim bcanımı hiç acıtmamıştı üzmemişti onca süre. Yani hep el üstündeyim. Şüphelenmem imkansızdı. Aklımın ucundan bile geçmezdi bana yalan söyleyebildiği yada o kızla nette aylarca görüşebildi bana yalan söyleyerek. Çok ağladı vssss ikna etmeye çalıştı. O zaman bırakmalıydım hata ettim. çok hata ettim. Şimdi ise daha önce söylediği bir kaç yalanıda öğrenince iyice mahvoldu içimdekiler.Korkuyorum yani.
Yani çok sevdim çok sevmiştim bir arkadaşın dediği gibi bilmiyorum yapamadım inandım ona inanmak istedim hala. O ağlamaları vs pişmanlıkları.. Evlendikten sonra sanmıyorum böyle birşey yapmamıştır herhalde. Ama yalan farklı bişey. Evlendikten sonra söyledimi bilmiyorum, ama önce söylediklerini öğrenmekte tarif edemediğim bir duygu.
Üstelik söylediklerine bile söylemedim diyor yani yine yalan söylüyor aslında.
Bilmiyorum arkadaşlar. Çok yorgunum beyin olarak. Dediğin gibi hep insan birisine güvenmek istiyor bir hayat arkadaşı, tek yürek olabileceğin, canın saydıgın, bir insanın olmasını istiyorsun.
En kötüsü neymiş biliyormusunuz, artık güvenemediğin yara aldığın, onca emeğin geçmişinin oldugu bu insanla beraberken o yalnızlığı yaşamakmış.Yani artık olmuyor zaten. Birşeyler sen izin vermek istemesende içinden kopup gidiyor.
Güleryüzle karşılayamıcam bir süre sanırım,Zamanla nolur bilmiyorum yani açıkcası şu an hiçbişey bilmiyorum. O ilk öğrendiğim olayı unutup herşeye devam edebildim bir süre. Hatırladıkça elbette tekrar öfkeleniyordum ama kendi mutlulugum için huzurlu olmaya çalışıyordum. Bu dediklerinide yaptım iyi davrandım.Önüne allah rızası için yemek koyuyorum. Elbiselerini yıkıyorum ütülüyorum. Onunla uyumuyorum 2-3 gündür. Bir gece gittim sokuldum ama sonra arkamı döndüm yapamadım.
Bilmiyorum ne yapacağımı nasıl, düzelebilecekmiyim, bende bilmiyorum cevabını
bende mutlu olmak istiyorum ama nasıl bunlar olmadı sayılıp eskisi gibi olunabilir.
Kaybettim ben sevgimi yani zorlasamda olmayacak, bunu kabul etmekte zorlanıyorum. Hiçbişey olmamış gibi iyi olmayı nasıl istemem? ama öyle olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?