Eşimin sevgiliyken bana söylediği yalanları öğrendim.

cadygirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
59
0
0
İstanbul
Buraya yazıp yazmamakta cok kararsız kaldım, içim acıyor çünkü.
Eşimle 3 yıla yakın bir flört dönemimiz olmuştu, birbirimize 6 saatlik mesafedeki şehirlerdeydik, o benim üniversiteden mezun oldugum şehirdeydi.Zor bir ilişkiydi ama emekle yürütüyorduk. Herşey çok güzeldi, bana mükemmel davranıyordu, o kadar iyiydi ki ona çok güveniyordum, hiçbir zaman şüphelenmedim ve onu kıskançlıklarla boğmadım. Kısa dönem askerliğini yaptı bekledim vs döndükten 1 yıl sonrada ailemle tanıştı, bana mukemmel bir evlilik teklifi yaptı, herşey rüya gibiydi. Derken isteme oldu, hatta nişanımızda oldu. Yaklaşık 1 aylık nişanlıydık. Bir akşam uzaktan benim bilgisayarıma bağlanması gerekmişti, bir problem vardı, bir programla bunu yapabiliyormuşuz, onun bilgisayarında sadece benim oldugum msnde (özel açmıştık rahat konuşmak için) bir başka kız nicki gördüm. Ve o anda kim oldugunu sordum, ingilizce pratik yaptıgı bir kız oldugunu söyledi hatta ona güvenmediğimle ilgili beni suçladı.

Uzakta oldugumuz için onlara gittiğimde 1-2 gün kalıyordum. Bilgisayarında bu mail adresiyle ilgili geçmiş kayıtlarına baktım. Epey zamandır özellikle askerden döndükten sonrada aylarca bu kızla bazen gecelere kadar konuştugunu gördüm hatta bazen sabah 4 lere 5 lere kadar. Kız yurt dışındaydı, beraber internette oyun oynuyor sohbet ediyor,birbirlerine şarkı gönderiyorlarmış, bir kez kamera açmış, resmini göndermiş, kızda resim göndermiş. Kızı peşinden koşturuyor tarzında konuşmaları vardı yazılarında. İçim acıyordu yeni nişanlanmıştım ve ben çok geç görmüştüm. Onu aradıgımda bazen akşamları telefon açılmıyordu, bazen kapalı oluyordu ,herhalde uyuya kaldı diye düşünüp rahatsız etmiyordum,öylesine çok güveniyordum ki. Uyuyakalıyorum bu ara çok yorgunum dediğinde onu erken uyuması için bırakıyordum uyu bitanem diyordum.Megersem o uyuyorum deyip yataktan kalkıp bilgisayar başına geçiyormuş, Meğersem telefonu bazen bilerek açmıyormuş, hatta bilerek kapalı tutuyormuş, uyuya kaldım diyormuş yani yalan söylüyormuş bana.Ona gördüğümü ayrılmak istediğimi söyledim,özürler diledi, ağladı çok ağladı onların oyun oldugunu söyledi vs üstünü örtmeye çalıştım, yapamadım onun kıydığı onca emeğime aşkıma ben kıyamadım Evlenince sanki hatırlamayacaktım hiç olmamış olucaktı. Bunun üzerinde 3-4 ay sonra evlendik.Evlenmeden önce bildiğim tekşey buydu. Ama benim evleneceğim adam bana başka yalanlarda söylemiş. Onlarıda evlendikten sonra öğrendim.

Ailesiyle nişanlılık döneminde bazı problemler olmuştu, annesi bazı laflarıyla beni çok kırmıştı ve bize akraba aile baskısını çok yapıyorlardı son noktaydı ve artık ona annesiyle konuşmasını istedim. Sürekli bir bahane uyduruyordu annem şurda burda vs diye. Daha sonra sordugumda ise konuştugunu söyledi, evlendikten sonra ailesinin aynışekilde davranışları artarak daha ilk haftadan bile devam etmeye başladığında öğrendim aslında ailesiyle konuşmadığını. İtiraf etti. O da yalanmış.

Evlendikten sonra maillerine baktım, zamanında biz 2-3 aylık sevgiliykende bir yalan söylemiş, o zamanlarda da o beni canımdı, herkesten herşeyden kıymetlimdi.
2 kız 1 erkek samimimi arkadaşları var ünivden beni görüşüyorlar ve çok samimilerdi, Sevgiliyken akşamları iş çıkışı vs çıkıp onlarla görüşürdü vs birşey demezdim , sorun etmedim güvendim. Hatta bu erkek arkadaşıyla o zamanlar beraber kampa tatile bile gitmişlerdi. Döndükleri haftasonu ben yanına gitmek çok istemiştim ama bu arkadaşlar beraber görüşeceklermiş meğer. Eşim onlar için bana yalan söyleyeceğini yazmış mailde, o haftasonu mesaideyim derim diyor ve bu güvendiğim arkadaşlarıda ona heykeli dikilcek adamsın gözlerimizi yaşarttın diye sırtını sıvazlıyorlar. O zamanda yalan söylemiş pazar günü mesaide olacağını söylemiş. cmtesi akşamı bu erkek arkadaşının evinde beraber evde olduklarını söylemişti, film seyrediyoruz içiyoruz demişti, kim var vs demedim, hatırlamıyorum o kızların da evde oldugunu bilip bilmediğimi, o geceden haberim vardı ama o gece o kızlarla aynı evde kalmışlar o zamanlar. Ben bunu bilmiyordum. Diğer arkadaşları gitti o kaldı sanmıştım, kız erkek sorgulamamıştım. O kızlarıda iyi tanımıyordum o zamanlar.Çok samimi kardeş gibi arkadaşlarım diyordu ama ben de bu şekilde içip çok samimi erkek arkadaşlarımla evde kalsamıydım o zaman? Pzar günüde sabah işe gidiyorum demişti bana, megersem piknige gitmişler 4 lü olarak yine.

Yine biz sevgiliyken bir kezde yine arkadaşlarıyla akşam buluşmuştu ve gece 3 te eve gelmişti, ben çok merak etmiştim. Telefonla aramıştım gelicem diyordu ama gelmiyordu ve biraz bozulmuştum, bana bu kız arkadaşının kaza yaptıgını, trafikte polis beklediklerini hatta ordaki adamlarla birbirlerine gireceklerini, nerdeyse nezarete gideceklerini söylemişti. Hatta bozuldum diye beni suçlamıştı. Hikaye yazmış gördüğünüz gibi, bu da yalanmış.Evlendikten sonra öğrendim bunuda.

Bu arkadaşlarından 2 siyle tanışmıştım, 1 yıllık bir ilişkimiz olduktan sonra eşim askerden döndükten sonra, tanışmadığım diğer kızlada tanıştım, benim arkamdan maillerde eşime sen daha iyilerine layıksın ben uyumlu göremedim sizi tarzında hatta daha fazla yorumlar yapmışlar. Eşimi ilişkiden soğutacak şekilde yorum yapmışlar, halbuki beni1-2 saat görmüşlerdi. Bu insanlara da evlendikten sonra, bunlardan haberim oldugunu onlarla görüşmek istemediğimi artık güvenmediğimi yazdım.

Uzatmak istemiyorum ben ona hep güvenmiştim, hiç sorgusuz sualsiz. Evlendim ama flört dönemindeyken öğrendiğim diğer yaptıklarına karşı çok içim acıdı. Zaten güvenim çok zedelenmişti ama bana göre yalanın ufagı büyüğü olmaz. Çok kolay yalan söyleyebilen bir adamla evlenmişim.

Bu akşam için iş arkadaşları taksimde buluşmak istemiş, Evlendiğimizden beri ilk defa böyle erkek erkeğe çıkma lafı oluyor, evimizde o buluşacakları yere çok uzak bize bir uçta nerdeyse, ordan dönüşü gece en az 12 yi bulacağını biliyorum.Benim ailemde başka şehirde, ben burda yalnızım Hayır! dedim. Bekarken zaten çok yaptı gezdi tozdu, sevgilim var demedi, çok geç dönmeyeyim demedi. 6 aylık evliyiz çıkmadı akşamları, akşam yemeğine çağırmışlardı beraber gittik sadece. Ve şu an napacağımı açıkcası bilmiyorum çok tuhaf hissediyorum

Bunları öğrenmeseydim güvenim devam etseydi inanın o mutlu olsun kafası dağılsın zaten sonuna kadar güveniyorum derdim inanın git derdim, ama güvenim çok zedelendi ve tekrar yerine gelirmi bilmiyorum Evlendikten sonra ,diğer bilmediğim bana yalan söylediği şeyleride öğrenince açıldı diğer yaramda. Yalanın küçüğü büyüğü olurmu ya da o zamanı bu zamanı

Son düzenleme:
Başta belliymiş zaten eşinin yalancı olduğu bunu bile bile kabul etmişsin... Sindirdin ki bütün bunları evlendin... Yalan söyleyen bir insanın tek yalanı o olduğunu düşünmüyordun herhalde... Bence evlenmeden önce eşinin yaptıklarına bir sünger çek önemli olan şimdiden sonrası... Eşinle bu yüzden kavgada etme gençliğin verdiği cahillikte olabilr.. Üzülmüşsün belli bende olsam üzülürdüm ama bence çok kurcalarsan geçmişin önüne çıkabilir...

bazı hikayeleri okurken çok ama çok canım yanıyor.

tamam belki aldatma yok, şiddet yok, ne bileyim çok büyük bir travma yok ortada ama..

ama.. sevdiği adamla büyük beklentilerle evlenmiş, seven bir kadının içi acıyor. ne desek acıyacak. ne desek derman olamayacağız yarasına. o tür bir sıkıntı.

sana madem ki evlendin, geçmişi yok say demek isterim. sayamayacağını bilsen de..

güven gözünle birşey görünceye dek derim, ama onu yapamazsın..

ne bileyim..

en azından şunu yap, yasak her zaman tatlıdır. taksime gidecekse, bırak gitsin.. mail adreslerinden, cep tel.inden gerekli kontrolleri çaktırmadan yaparsın.. ama gitme dersen, içinde kalırsa, daha tatlı gelir.. ilerde daha büyük yalanlar söyler. taksime gideceğim demez, başka yalan söyler, sen de izin vermek durumunda kalırsın, aldatılırsın..

onun yalanlarından vazgeçmesi için biraz serbest bırak, ama kontrollerini de yap..

keşke 6 aylık evliliğin daha tatlı, daha güzel olsaydı.. ama umarım bundan sonra daha güzel olur..

tek kelıme edıcem sana keske nısanlıyken evlenmeseydın tımsah gozyaslarına ınanmasaydın belkıde yalan soylemeyı huy halıne getırmıs olabılır nekdr kotu oldugunu bılıyorum aynısı basımda hala ama napalım kı ne yapıcaz evlıyız artık daha ıyı adımlar atmamız lazım yanı aslında bende saglıklı dusunemıyorum soylıcek bısıde bulamıorum (

Çok teşekkür ederim arkadaşlarım benimle paylaştıgınız için fikirlerinizi
Ben o zamanlarda inanın hep rahat bıraktım ,koşulsuz güvendim. hiç ama hiç yasaklamadım. Şunla görüşme vs demedim, hiçbi zaman. Ama o hep fazlasını istemiş zamanındada. Yani yetmemiş sanırım. Rahatlık batmış. Rahatlıkta batıyormuş. Yani rahat bırakmanında faydası yokmuş bunu öğrendim. Ama güvenim çok zedelendi. Yasaklamıyorum ama bundan sonra ne hissedeceğimi, eski açılan yaramıda nasıl tekrar kapatacağımı bilmiyorum.

canım, evlenmeden önce eşin sana yalan söylemiş, arkadaşları eşine seni "kötülemiş", hatta eşin arkadaşlarıyla görüşürken senin gururunu kıracak bir hava vermiş ki , sana söylediği yalanlar için bir de eşini tebrik edebiliyorlar.

sen kırılmaktan, güvensizlikte çok haklısın. Ama bence eşin seni seviyor. arkadaş çevresi daha olgunlaşamamış, belki bekardır çoğu da. onlara karşı "ezik, hanımköylü" durumuna düşmemek için böyle saçma şeyler yapmış olabilir. Hak vermiyorum asla. Çocukluk bu... saçmalık. aile, yuva ne demek farkedememiş.

Ben şu durumda sana ayrıl demem. Şans ver derim. Evlilik öncesi şeyleri unut. Unutamıyorsan da, açma sözünü etme.

Al karşına eşini, ağlamadan, kızmadan anlat. "evlenmeden önce böyle görüşmelerin oldu haberim var, arkadşalarını da birlik etmişsin bana söyledeğin yalanlara. Kırgınım, güvenim sarsıldı, belki kendi egon için yaptın ama benim de gururm var".

bu arada asla boşanma-ayrılık ağzına alma. ben zamanında yaptım yüz-göz oluyor insan hata etmişim. sen bu hatayı yapma canım.

Öyle hemen evlenir evlenmez "aile" olunmuyor. zaman, emek istiyor. Ne olgun erkeker var, onlar belirtmeden daha kendileri akıl ediyorlar bazı şeyleri. Ama seninki o erkeklerden değil çok belli. Karşılıklı emek lazım. Karşılıklı ama, hep sen alttan alırsan, hep sen çözüm ararsan, bu senin vazifen olur. O tembelliğe alışır. Bir gün sırf bu durum bile canını sıkar, eşinden nefret edersin, o ise hiç bunları hatırlamaz "Allah allah ne oldu bu kadına" der.

Eşinin arkadaşları, senin ona layık olmadığını eşine söyleyebiliyorlarsa ya çok cahil-art niyetli insanlar ya da senin eşin herşeyi yanlı anlatıyor. senin kötü taraflarını anlatıyor. Erkekler bunu çok yaparlar. Bazı konularda akılları ermez öküzdürler ama kendilerini haklı göstermekte şeytan gibidirler.

evlilik öncesini unut.

eşini al karşına kendinden emin, güçlü, olgun bi ifadeyle "yaptıklarını bildiğini, yaptıklarının evlliğinizi zedeleyecek şeyler olduğunu, çift taraflı emek gerektiğini, sen onu geçmişi için affedecekken onun da tekrar senin güvenini kazanması gerektiğini ...." belirt.

bekle... fevri olma. herkese anlatma. çok mu darlandın gel buraya yaz. evlilik sonrası eşinin ne durumda gözlemle. onu takip ettiğini, telfon bilgisayar... karıştırdığını bilmesin. ters teper heyecan olsun diye bi halt yiyebilir. saf da olma tabi.

şuna inanıyorum ki çok akıllı kadın eşi biraz bile insanlık taşıyorsa bi şekilde idare edebiliyor. ben çok akıllı bi kadın değilim. fevriyim. eşim bile bana " sen istesen bi gülüşünle dünyayı ayaklarına serdirirsin bana" der. Sen de ben gibi olma.

başkasına akıl vermek kolay. ben kendime objektif bakamam. ama sana dışardan bakabiliyorum. kendim olsa " aa nasıl yapar adi.. boşayacamm onu" derdim.

boşanmak için vaktin olacak ki. 6 ay çok yeni. sonradan pişman olmaktansa zaman ver kendinize.

canım okurken cok üzüldüm yürekten inan. yalanı ben büyük konusmayım ama affetmem sen basta hata yapmıssın bence nişanlıyken bitirmeliydin insan 7de neyse 70inde de odur huylu huyundan vazgecmezsin tatlım kim bilir senin ögrenmedin farkında olmadıgın kac yalanı daha oldu ve olmakta.2 kız 1 erkek olan o arkadas grubunu hiç arkadasca ve masumane bulmadım.Gercek arkadas olumsuz yorum yaparak arkadasın mutlulugunu bozmaz cünkü aksine mutluguna ortak olur.Bence eşin seni daha sevgiliyken o kardeşim dedigi insanlarla seni tanıstırmalıydı olması gerekirdi.
Bu saatten sonra ona güvenmen cok zor bence her söyledigi seyde acaba yalan mı ? diye şüpheye düşecek hem kendini hem onu huzursuz edeceksin...:2:

Offf offf başkalarının hayatları bu kadar ucuz mu bu insanlar için.Bir şeyi merak ettim o arkadaşı uyumlu değilsiniz diye mail attığında cevap olarak ne yazmış?

sevgiliyken sevgilisi olduğunun farkına varmayan insan evliyken karısı olduğunu nasıl anlasın ?
keşke daha ilk öğrendiğiniz anda bu ilişkiyi bitirseymişiniz yani bu yalanlar bi on yıl daha devam ederse o zaman ne olacak ?

Teşekkür ederim yorumlarınız için, buffy arkadaşım sende okadar emek vermiş yazmışsın çok teşekkür ederim sizlere

O kardeşim dedikleriyle o zaman henuz o zamanlar tanışma fırsatım olmamıştı daha 2-3 aylık bir ilişkiydi onlar için yalan söylemiş bana. Ondan 1 -2 ay sonra tanıştırdı benimle.
1 yıllık bir ilişkimizin oldugu dönemde de özellikle bir kız arakadaşı çok ağır bir şekilde yazmıştı, yanında daha iyilerini görmek isterim, vs vs. Diğer 2 siyle tanışmıştım önceden ama onlarda sesini çıkarıp biraz sert bir yorum yapıyosun vs gibi korumamış beni.

Sonradan bunları bilmeden öncede görüştüm bu insanlarla, ortamlarına soktu eşim beni, gerçekten eşim onlara karşı kardeş gibi davranıyordu , ters birşey görmedim hiçbir zaman, ama en baştada bu yalana ne gerek vardı ki Onları kırmamak için bana yalan söyleyebilmiş.

Son düzenleme:
Offf offf başkalarının hayatları bu kadar ucuz mu bu insanlar için.Bir şeyi merak ettim o arkadaşı uyumlu değilsiniz diye mail attığında cevap olarak ne yazmış?

Kız farketmiş ağır yazdıgını bir süre sonra kızdınmı diye mail atmış?
eşim yok kızmadım cnm,vaktim yok yazamadım bilahare konuşuruz demiş.
Tepki vermemiş yani. Çok kırılmıştımama cevap vemeye deger görmedim, seni hep yanımda taşıyarak yanında olarak ona en iyi cevabı verdimdiyor bana sordugumda.
ama bu yeterli değil tabi benim için, o zamanda bir tepki vermeliydi 1-2 saatte neyini gördünde bu derece yorum yapabildin demeliydi bana göre.
Evlendikten sonra ben o 3 ünüde payladım zaten, içimdekileri döktüm. O zamanlar eşimi etki altına almaya çalışmışlar. Sonradan ilişkimiz devam edince ses çıkaramamışlar. Kabul etmişler.

içim sızladı okuyunca, benzer bi güvensizlik ben de yaşadım.
unutabilmek için konu dahi açmıştım.
yalan değildi eşiminki, gizlemişti.
evlenince öğrenmiştim ben. aldatma bile değildi, ama benim içim çok sızlamıştı.
hala da aklıma gelmiyor değil. ben de 1 yıllık evliyim.
öğrenince eşime tek laf etmiştim, "evlenmeden önce görseydim asla evlenmezdim seninle..."
siz yalanını bilerek evlenmişsiniz, devam etmeyeceğini umarak.
insan o kadar çok güvendiği canı gibi sevdiği adamdan beklemiyor ki, 1 aylık sevgili de olsan 1 yıllık evli de olsan değişmiyor acısı.
nasıl bana yalan söyler nasıl gizler diye düşünüyorsun.
ama şu anda bunlar size fayda sağlamayacak emin olun,
ben eşime ona artık eskisi gibi güvenmediğimi söyledim.
bundan sonra güven sağlamak onun işi,
peşinde koşmak benim işim değil.
siz de özgür bırakın, bakalım ne yapacak...

Evet kabul ettim, yeni nişanlıydım 1 ay olmuştu öğrendiğimde.Yapamadım ne biliyim kıyamadım Çok ayrıldım ,çok bırakmak istedim görüşmedim haftalarca ama olmadı, kadermi bilmiyorum yapamadım kendime yaptım gurursuz oldum ama kıyamadım sevgime o zamanlar
Evlendikten sonra değil önce olanlar bunlar, ama o zamanda beraberdik, bunlar insanın canını yakıyormuş. Yani ilerisi için nasıl güveneceğini bilemiyor insan. Tuhaf bir duyguymuş içinden birşeyler akıp gidiyor.Belki evlendikten sonra yapmadı söylemedi ama öncesini öğrenmek te çok can yakıyor.
arkadaşları için bana yalansöylediğindede, onların çok ısrar ettiklerini, bizi daha 2-3 aylık kız arkadaşına mı değişeceksin gibi baskıcı lafları olmuş. hatta telefonda çok konuşmamız bile batmış. Tabiki onları reddetmesi gerekiyordu. Kimse kimseye zorla yalan söyletemez. O insanlarla görüşmesini istemediğimi belirttim. Güvenmiyorum o insanlara zerre kadar bunları öğrenince. Şu andada maskeli olabilirler.Bekar zaten 3 ü,de.
Bilmiyorum arkadaşlar sizlerle paylaşmak istedim.İçim acıyordu birazda olsa paylaşınca, kimselere söyleyemediğim için ona güvenemediği vs, sizlerle paylaşınca birazcık içim ne biliim işte. teşekkür ederim

Son düzenleme:
biliyorum ne deseniz düzelmicek
eskisi gibi olsa içimdekiler güvenim herşeyim yerinde olsa keşke.
evlenince daha çok insanın üstüne geliyormuş geçmişte canını yakanlar.
bir daha güvenmeyeceğim biliyorum, ama bunun bedelini ben ödemicem artık, bana tekrar güvenimi kazandırabilirmi bilmiyorum, tekrar olabilirmi.
birşey kırılınca olmuyor eskisi gibi, bunu tecrübe etmek daha çok can yakıyormuş.
bazen hala olanları başka bir taraftan değerlendirmeyei mutlu olmaya çalışıyorum. herşey normalmiş gibi olmak istiyorum.Unutmak istiyorum.
Zamanla unuturmuyum, yani herşey baştan hiçbişey olmamış gibi tertemiz olabilirmi
Ona çok kızgındım, ayrı yatmıştım, gece usulca gittim sokuldum, çok sevdim ben çok sevdim. Kötü olan şey, o da çok ama çok iyi davranıyordu bana hiç kırmamıştı beni. Onun hatırına affetmiştim o zamanda, bir kere bile kırmamıştı üzmemişti beni. Onca emeğe, sevgime karşı evlendim kabul ettim. Yapabilirmiyim bilmiyorum zaman geçirirmi bu yaraları. Acımazmı içim. Yine koşulsuz güvenirmiyim. Ben ya çok seviyorum ya hiç sevmiyorum. Hiç politik olamıyorum maalesef İçim ya cok yanıyor, yada mutlu olursam gözüm görmeyecek kadar oluyorum.Açılmazsa yaram unuturmuyum. Kapanırmı bilmiyorum. Çünkü en ufak hatasında yani önceden bana söylediği yalanlarıda öğrenince öbürüde açılıyormuş maalesef bilemiyor insan bunu. Kapatmıştım ama o eski yaramda açıldı. Çok yorgunum uyuyayım ben. Tekrar teşekkür ederim

Son düzenleme:
bazı ınsanların hayatı yalan oluyor neyazıkkı yalan soylemeden duramıyorlar bır arkadassım vardı dırek aklıma o geldı konunuzu okurken kız arkadasım sureklı herkeze herkonuda yalan soylerdı bızde oturuyoruz mesela sevgılısıne evde tek basına oturdugunu soylerdı tlfnda, mesela beraberız baska bır arkadasımız arardı ona gelmek ıcın bugun cok ısının oldugunu halı yıkadıgını falan uydururdu hemen yalan soylerken hıc zorlanmazdı boyle olunca ınsanın guvenı kalmıyo dusunsenıze ben aradıgındada eger uygun olmadıgını soylerse yalanmı soyluyo gene dıye dusunuyor ınsan yalanda nefret ederım onlara ne kazandırıyor yalan hıc anlamıyorum?canım kıyamam sana kımbılır ne hayallerfle evlendın ınsan hayal kırıklıgına ugruyor Allah yardımcın olsun yancı bır ınsana guvenmek cok zor

benimde var böyle bi konum 1,5 yıllık sevgilimin 5 ay önce falan facebookunda bi kızla konuşmasını okudum sadece uyudun mu ii geceler gibi şeyler vardı ama kızı silmişti mesajlarda kalmış bu konuşmalar kim o kız dedim akrabam dedi uzatmak istemiyorum ben o kızın akrabası olmadığını facede tanıştıklarını 3 4 kez sohbet ettiklerini öğrendim... çok güvendiğim sevgilim yalan söylemişti ayrıldım ama yalvardı seni kaybetmemek için yalan söyledim seni aldatmadım falan dedi barıştık 5 ay olmuştur ama kandırılmanın acısı insanın içinden çıkmıyormuş gün oluyor ki onu affettiğim için kendimi affedemiyorum ama çok seviyorum o da beni seviyor her zor anımda yanımda...o kzı sevgilimin facene ekledim sevgilimin ağzından konuştum çok tatlısın daha önce söledimmi senden çok hoşlanıyorum dedim kızda yok sölemedin dedi bu biraz rahatlattı işte beni...
eşinize şans verin her insan hata yapar hata yaptığını anlaması gerekli ve hataları tekrarlamaması :97:

çok zor ve çok hazin bir durum maalesef. Ama yapılacak tek şey var canım evliliğinizden öncesini unutmak ve önünüze bakmak. Ancak bu şekilde sağlıklı yol alırsınız inşallah. Yalnız unutmuş gibi yapmayın gerçekten atın kafanızdan. Aklınıza geldiğinde yok sayın önemsemeyin geçmişi. önünüze bakın yoksa o girdap sizi içine çeker çıkamazsınız ordan. O yaşananların bir telafisi yok zamanı geri alamazsınız. Bundan sonraki hal ve tavırlarına bakın kontrolü elden bırakmayın. Sizinle girsin sosyal ortamlara sizsiz değil. Gerekirse 1 defa sabıkalı olduğunu hatırlatın ama kakınç yapmayın. Bir kaç günlük tavır alırsanız bu da yararlı olabilir ama uzatmayın büyütmeyin kendi içinizde yok sayın onun karşısında değil tek çıkış yolu bu görünüyor zamanla düzelecek diye umut ediyorum daha yolun çok başındasınız rabbim yardımcınız olsun amin

ayy cnm yha içim sızladı Allah güç kuvvet versin tabikide güvenme geçmiş içinde keşke yapmasaydım diyede sakın kendini suçlama bazen insanın basireti bağlanır derler...Neyse unutmaya çalış demekten başka bişi gelmiyor aklıma Allah sabır versin eşine de sakın güvenme çok kolay yalan söyleyen çok güzelde hemen ağlayabilir arkadaşımdan biliyorum...kızın annesi çok baskıcıydı oyüzden sürekli yalan söyler annesi üstüne gittiğinde anne ben sana ne yaptım da inanmıyorsun der ağlardı anneside hemen inanır özür dilerdi ki ozaman korktu desem ağlıyor diye bigün annesi dışarı çıkarmamı söyledi hemen sevgili bulduydu kendine azönce ağlayan bendim sanki ben etkilenirdim o hiçbirşey olmamış gibi devam ederdii...

insanlara nasıl güveneceğiz yaa Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Kesin var ya, o kizlardan birininde esinde gozu vardi.
Seni o kadar kotuledigine gore.
Buna benzer seyi bende nisanlimla yasadik gecen sene.
Onun cok samimi oldugu 2 arkadasi vardi.
Ozelliklede bitanesi nisanlimla cok ilgilenmeye calisiyodu vs.
ama nisanlim hep beni ona anlatirmis.
Ben cok buyuk bir hata yaptim ozamanlar.
Nisanlimda cok uzulmustu hatta o kiz onu teselli etmisti fln.
Hatta beni o zaman nisanlimada kotulemisti ona guvenme senin hic gururun yokmu fln.
Ben tabi pisman oldum ozur diledim. O beni affetti.
Kizda birden butun duygularini aciga vurdu.
Sok olduk. O zamandan beri nisanlim o kizlarla gorusmuyor.
Ben gorusup gorusmemesi hakkinda hic bisey dememistim.
Hakkimda yoktu zaten.
Dikkatli ol derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…