- 26 Şubat 2008
- 2.683
- 3.911
- 36
- Konu Sahibi greengirll
Seni bile yaptılarsa benim iş çantada keklik deseydiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence eşiniz içten içe sizin kariyer yapmanızı istemiyor olabilir, sizin daha başarılı ya da onunla aynı konumda olmanız onu rahatsız ediyorsa, ataerkil bir anlayışa sahipse o nedenle size böyle davranıyor
Bildiğiniz kıskanç ve aşağılar tavırda söyledi şok oldum.
Senin müdür olduğun yerde beni genel müdür yaparlar canım..Kızlar merhaba biz bankacıyız eşimle, eşim müdür ben de bu sene müdür yardımcısı olacağım sınavı kazanırsam. Dün akşam konuşurken inşallah ben de yönetici olurum bu kadar çaba gösteriyorum yoruluyorum falan derken eşim pat diye seni müdür falan yapmazlar ki dedi. Neden dedim, nereye gideceksin ki seni yapmazlar olamazsın dedi tekrar. Ben de bozuldum, neden yani olanların benden ne eksiği var (ki zaten öyle insanlar bile müdür oluyor ki) dedim. Tavrı aşırı küçümserdi. Sonra tamam ben içerde kitap okuyorum dedim kitap okumaya geçtim biraz sonra geldi gönlümü almak için aşkımlar bilmemneler...
Ben eşimin beni desteklediğini düşünürken bu çıkışına çok bozuldum. Hatta bundan önce de evde otur işten çık oh mis demişti ama ben şaka diye ciddiye almamıştım.
Burda önemli olan müdür olup olmamak değil eşimin küçümsemesi.
Sizi normal sınırlarda kıskanması kötü birşey değil ama bu farklı bir konu, sizin başarınızı kıskanması bencilliğini gösteriyor, evlilikte “biz” olabilmek çok önemli ve bunu başaran çiftlerde karşı tarafın başarısı kendi başarınız gibi mutlu etmeli, eşiniz eş olduğunuzun farkında değil sanırım.Eşim ve ailesi modern görünmeye çalışan ama içten içe çok ataerkil yapıda insanlar. Eşim de bana karşı hep ben modernim kıskanmam tarzında davrandı ama resmen beni elde etmek için yapmış, şimdi anlıyorum. Çünkü benim ilk şartım buydu evlilik için. Aslan burcu bir de, yani bazen ben bile diyordum hayret yani bu adam beni kıskanmıyor acaba rol mü yapıyor diye, evet bildiğin rol yapıyormuş.
Kiskanmistir....
tipik erkek kiskancliklari. artik gina getirdiler- bence hic takmayin. takilcak bir durumu yok.
Aynen...Kariyeriniz olunca, eli yüzü düzgün, ayakta duran hatun olunca kötü oluyorsunuz. İlla kendilerince üstün olacaklar kadınlara göre. Özgüvenleri sıfır çoğunun.
Valla karı koca başarılı olan insanlara milletin özendiği kadar var çünkü biri başarılıysa diğeri de aman benim de eşim başarılı olsun gem maaşımız artar hem kariyerimiz demiyor bu kadar enteresan bir aptallık var yaniKızlar merhaba biz bankacıyız eşimle, eşim müdür ben de bu sene müdür yardımcısı olacağım sınavı kazanırsam. Dün akşam konuşurken inşallah ben de yönetici olurum bu kadar çaba gösteriyorum yoruluyorum falan derken eşim pat diye seni müdür falan yapmazlar ki dedi. Neden dedim, nereye gideceksin ki seni yapmazlar olamazsın dedi tekrar. Ben de bozuldum, neden yani olanların benden ne eksiği var (ki zaten öyle insanlar bile müdür oluyor ki) dedim. Tavrı aşırı küçümserdi. Sonra tamam ben içerde kitap okuyorum dedim kitap okumaya geçtim biraz sonra geldi gönlümü almak için aşkımlar bilmemneler...
Ben eşimin beni desteklediğini düşünürken bu çıkışına çok bozuldum. Hatta bundan önce de evde otur işten çık oh mis demişti ama ben şaka diye ciddiye almamıştım.
Burda önemli olan müdür olup olmamak değil eşimin küçümsemesi.
10000000% Katiliyorum. sonunda komplexi olmayan bir es buldum kendime. bende kariyer acisindan baya ilerdeyim. övünmek gibi olmasin ama güzel kadinim yani... kendi ayaklarim üstünde duruyorum yillardir.
yillarca erkek komplexi cekdim. dayanamayim ayrildim hep. benim icinde destek olan bir erkek cok cok önemli ama bulmasi zor. belirli bir zaman sonra hepsi komplax yapiyor galiba.
Ben kesinlikle kıskançlıktan olduğunu düşünmüyorum. Bankacılar bilir müdür olma basamaklarını, ne kurnazlıklar döndüğünü. Hangi bankadasınız bilmiyorum ama çalıştığınız kuruma göre yorumda bulunmuştur.
Müdür olamazsın mı dedi , müdür yapmazlar mı dedi.Müdür yapmazlar dediyse üst yönetimi bildiğinden öyle demiş olabilir.Müdür olamazsın dediyse de yükselmenizi istemediğinden ve bunun egosunu zedeleyeceğinden endişelendiğinden öyle söylemiştir.İkisi de kötü gerçi.Hiç uğraşma bence.Elinden geleni yap , müdür olursan yüzüne vurursun.Şimdi kavga edip eğer müdür olamazsan "Ben demiştim." diyip seni daha da sinir eder.
Özgüvensizlik olduğunu düşünüyorum bunun.Eş insana her konuda destek olmalı.Ben yüksek lisansımı eşimin gazıyla yapmıştım ki bana kazanç anlamında bir katkısı bile yoktu yüksek lisans yapmamın.Müdür olursan eşine bunu hatırlat bence.Hoş değil bu davranışı.Seni müdür yapmazlar, niye yapsınlar ki seni müdür dedi.
Özgüvensizlik olduğunu düşünüyorum bunun.Eş insana her konuda destek olmalı.Ben yüksek lisansımı eşimin gazıyla yapmıştım ki bana kazanç anlamında bir katkısı bile yoktu yüksek lisans yapmamın.Müdür olursan eşine bunu hatırlat bence.Hoş değil bu davranışı.