eşimin saplantısı ile başedemiyorum

Evet bu konuda tabiki bir rahatlığı var bana karşı. Ben şu anda onun için yokum. Bu da var .. Yani evden gitmem için neredeyse o uğraşıyor. Başka bir deyişle onun hayatından çıksam bu nereye gitti diye bile düşünmez. Ben artık bunu da kabul ettim. Yani istenmemeyi ve ona aklı başında iken evden git diyorum. gideceğim diyor ama gitmiyor.

Hayır.. evlendikten sonra o korku tarih oldu. Çocuğum konusunda ben de aynı düşüncedeyim. Aslında evlilik devam etsin diye değil de sağlıklı bir şekilde bitsin..diye uğraşıyorum. Tabi bu arada kendimi ikna için de uğraşıyorum. Çok bağlıydım ona..

yanı sızın gıtmenızı ıstıyor ama nkendı gıtmıor ALLAH yardımcınız olsun dırenmeye kararlıysanız sonuna kadar dırenın ama aklı basında olmadıı bı anda sıze zarar verebılır

Sen herşeye rağmen bir yerde kaza geçirirde çocuğumun ilerdeki yaşamı alt üst olur düşüncesiyle olgun davranıyorsun. Ama eşin bunu düşünmeyecek kadar aşık. Başlarım onun aşkına, ne olacak ya aşkına karşılık verince onunla gidecek evladını umursayacakmı? Şimdide takmıyor baksana. Eşine söyle "Benim evladımın geleceğini bozacak hiç kimseyi ve hiç birşeyi gözüm görmez bilesin. Kadın karşılık verdimmi kaçacakmısın evladım ilerde karşına dikilip hayatımı mahvettin babasız kaldım dedimmi için acımayacakmı? Yada bir yerde öldümmü Çocuğunu boynu bükük bırakınca iyimi olacak" de. Benim güzel yürekli arkadaşım evladını nasılda düşünüyor çok cesursun

Teşekkür ederim. İyi geldi. Zaten bitirdim. Kendisine de söyledim. On günlüğüne kardeşime gideceğim döndüğümde evde olma dedim. Evini tut çık, sen çıkmadan eve girmem dedim. O da tamam dedi. Bundan sonra yapacaklarından kendisi sorumlu. Oğluma gelince babasının ona yaptıkları yada yapacakları konusunda benim elimden birşey gelmeyeceğini anladım. artık bu ikisinin arasında. Bu çocuğumun talihine düşen.
Hepimiz kendi hikayemizi yaşıyoruz. Oğlum da herkes kadar kendi acılarını alacak. Ben ne yapabilirim. Sağlık olsun yeter ki.. Burdaki bütün arkadaşlara yardımları için teşekkür ediyorum tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…