ben bu senin yaşadığının tıpatıp aynısını 10 sene önce yaşadım ama aynı..kızım senin adam resmen aşık olmuş..eşi yani sen ve aşık olduğu iki kadın arasında kalmış..kendide geçeceğini umuyor..geçer geçerde seni yıkar geçer..benim herif telefonunu gece bile paçasının yastığının altına saklardı..bırak gebersin ala koca bulursun..ben iki çocuğum için evli kalmaya devam ettim birde çaresizlikten..o bana yaşattıklarını unutmadım..eller bana hayrandı o başkasına..az bir zaman kaldı boşayacağım bu herifi..çünkü nefret ediyorum bu adamdanda anası olacak cadalozdanda..bana 22 yıl kan kusturdular..hiiiiiiç üzülme kendini yıpratma..o zamanlar hasta olmuştum çünkü ummuyordum bana bunu yapmaz diyordum..öyle bir yaparlarkiii sen bile şaşırırsın..ben artık bu tür durumlara karşı çok soğuk kanlıyım..umurumda değil..evden defolup gitsin diye çok bekliyorum..ama gitmiyor başıma kaldı kokmuş herif..merhaba..burada yeniyim. İnceledikten sonra bir yardımı olur umuduyla yazıyorum. Eşim iki yıl kadar önce birine ilgi duymaya başladı. Ben hisseder hisetmez sorduğumda inkar etti. Bu yıl içinde de olayı ortaya çıkardım. Kısa bir dönem karşılıklı yaşamışlar. Aşık olduğunu, bir hata olduğunu , geçeceğini söyledi.
Ama o lafın üstünden çok zaman geçmesine rağmen görüştüğünü öğrendim. Karşı taraf beni aradı. Eşimin kendisine ısrar ettiğini kendisinin istemediğini söyledi. Gizlice tel. konuşmalarını incelediğimde kadının doğru söylediğini anladım. Eşim ona ne kadar aşk dolu mesaj gönderiyorsada da o küfür ve lanetlerle geri dönmüş. Eşime niye böyle yapıyorsun dediğimde kendisini tutamadığını söyledi. Her gün içiyor. Sonra da ona mesaj yağdırmaya başlıyor. Ne aile hayatımız kaldı ne de başka birşey. Tehdit ediyorum içersen bu evden gidersin diye yine içiyor. Her akşam sarhoş, elinde telefon... kadın telefonunu açmayınca telefonları kırıyor. kaç tel. kırdı bilmiyorum. Anti depresan kullanıyordu onu da bıraktı. Sürekli ölümden bahsediyor.
Ben zaten onu içimde bitirmişim ancak devamli sarhoş ve bunalımda olması yüzünden evden kovamıyorum. Geçen gece eve almadım .Gidip bir yerde kaza yapacak da çocuğumun yüzüne nasıl bakacağım diye eve aldım tekrar. Çıldırmak üzereyim.
Lütfen bana bir akıl verin
ben bu senin yaşadığının tıpatıp aynısını 10 sene önce yaşadım ama aynı..kızım senin adam resmen aşık olmuş..eşi yani sen ve aşık olduğu iki kadın arasında kalmış..kendide geçeceğini umuyor..geçer geçerde seni yıkar geçer..benim herif telefonunu gece bile paçasının yastığının altına saklardı..bırak gebersin ala koca bulursun..ben iki çocuğum için evli kalmaya devam ettim birde çaresizlikten..o bana yaşattıklarını unutmadım..eller bana hayrandı o başkasına..az bir zaman kaldı boşayacağım bu herifi..çünkü nefret ediyorum bu adamdanda anası olacak cadalozdanda..bana 22 yıl kan kusturdular..hiiiiiiç üzülme kendini yıpratma..o zamanlar hasta olmuştum çünkü ummuyordum bana bunu yapmaz diyordum..öyle bir yaparlarkiii sen bile şaşırırsın..ben artık bu tür durumlara karşı çok soğuk kanlıyım..umurumda değil..evden defolup gitsin diye çok bekliyorum..ama gitmiyor başıma kaldı kokmuş herif..
Allah yardımcın olsun ..ınan nutkum tutuldu ..ne dıyecegımı bılmıyorum ...ne kadar sabırlısın ..esınle nereye kadar boyle devam edeceksın cnm ...ok cocugun var ..senı anlıyorum ama emınım oda etkılenıyordur ... arada sevgı saygı kalmayınca yuvaya yuva denırmı ? ...nezamana kadar devam edıcek bırde sen dayanabılecekmısın bu gurur kırıcı duruma .bu sekılde yasayabılırmısın ?bnce kendıne sormalı ve bır karar vermelısın ..
başkasını seven bi adamla bunu bile bile bırak aynı yatakta yatmayı
aynı evi bile paylaşmak işkencedirr
senin psikolojin nasıl kaldırıyor bu durumu
başkasını seven bi adamla bunu bile bile bırak aynı yatakta yatmayı
aynı evi bile paylaşmak işkencedirr
senin psikolojin nasıl kaldırıyor bu durumu
Sekiz yaşında bir oğlum var. Mahalle alıştığı arkadaşlar.. kaldıramaz diye düzel , çık ev bul kendine diye konuştuk zaten . O da çıkacağım diyor ama bir türlü de kendini toparlamıyor.
Kayıp şehir dizisindeki Ethem karakterini hatırlattı bana eşiniz, yaşadığınız çokzor gerçekten,katlanılır gibi değil ama ben eşinizin sorununun merkezinin o kadın olduğunu düşünmüyorum, o olmasaydı başka bir saplantı nesnesi bulacaktı, kadının sert tavrı bu saplantıyı pekiştiriyor gibi, sizi gerçekten kaybettiği gün hedefi bu defa siz olacaksınız o yüzden hazır saplantısı başka yöndeyken tedaviye ikna edin bence yoksa boşandığınızda size de aynını yapacak, hatta belki daha da ileri gidecektir.
geçmiş olsun cnm inşallah hersey düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?