• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin saplantısı ile başedemiyorum

ben bu konuda sizi hatalı buldum nıye dıyeceksınız hep tehdıt etmişşiniz ve sadece sozde kalmıs tehtıdınız bı kere uygulamaya gecersenız eğer maddı destegıne ıhtıyacınız yoksa aılenız de arkanızdaysa oğlunuzun psıkolojısını dusunun ve bı an önce care bulmaya bakın boşaanın demıorum sıze ama burnu surtmesı lazım sızın onun tapulu malı olmadınızı bılmesı lazım :47:

Evet bu konuda tabiki bir rahatlığı var bana karşı. Ben şu anda onun için yokum. Bu da var .. Yani evden gitmem için neredeyse o uğraşıyor. Başka bir deyişle onun hayatından çıksam bu nereye gitti diye bile düşünmez. Ben artık bunu da kabul ettim. Yani istenmemeyi ve ona aklı başında iken evden git diyorum. gideceğim diyor ama gitmiyor.

her ne kadar karşı taraf eşinizi istemese de eşiniz saplantılı ve kolayca atlatacak gibi durmuyor..
siz de sanırım gün olur tekrar bana döner diye bekliyorsunuz ama sanmıyorum..
çocugum için katlanırım demeyin çünkü bir çocuk gözüyle bakarsak "sürekli kavga eden anne -baba, eve içip içip gelen baba"..

o baba evde olsa ne olmasa ne ? çocuk babasından ilgiyi görebiliyor mu ki.. o huzuru mutluluğu tadıyor mu ki.. içten içe bence daha da nefret ediyor babasından..

onun tek muhtaç olduğu şey huzur ..

madalyonun diğer tarafında siz varsınız... başkasına aşık koca, siz ağlama krizlerinde çaresiz tükenmiş.. ezildikçe ezilip kendinizi değersiz görmenize kadar gelmiş olay..
tehditler lafta kalmış.. acaba kaybetme korkusunu eşiniz yaşadı mı siz gibi? yaşattınız mı?

Hayır.. evlendikten sonra o korku tarih oldu. Çocuğum konusunda ben de aynı düşüncedeyim. Aslında evlilik devam etsin diye değil de sağlıklı bir şekilde bitsin..diye uğraşıyorum. Tabi bu arada kendimi ikna için de uğraşıyorum. Çok bağlıydım ona..

Evet bu konuda tabiki bir rahatlığı var bana karşı. Ben şu anda onun için yokum. Bu da var .. Yani evden gitmem için neredeyse o uğraşıyor. Başka bir deyişle onun hayatından çıksam bu nereye gitti diye bile düşünmez. Ben artık bunu da kabul ettim. Yani istenmemeyi ve ona aklı başında iken evden git diyorum. gideceğim diyor ama gitmiyor.
yanı sızın gıtmenızı ıstıyor ama nkendı gıtmıor ALLAH yardımcınız olsun dırenmeye kararlıysanız sonuna kadar dırenın ama aklı basında olmadıı bı anda sıze zarar verebılır

merhaba..burada yeniyim. İnceledikten sonra bir yardımı olur umuduyla yazıyorum. Eşim iki yıl kadar önce birine ilgi duymaya başladı. Ben hisseder hisetmez sorduğumda inkar etti. Bu yıl içinde de olayı ortaya çıkardım. Kısa bir dönem karşılıklı yaşamışlar. Aşık olduğunu, bir hata olduğunu , geçeceğini söyledi.
Ama o lafın üstünden çok zaman geçmesine rağmen görüştüğünü öğrendim. Karşı taraf beni aradı. Eşimin kendisine ısrar ettiğini kendisinin istemediğini söyledi. Gizlice tel. konuşmalarını incelediğimde kadının doğru söylediğini anladım. Eşim ona ne kadar aşk dolu mesaj gönderiyorsada da o küfür ve lanetlerle geri dönmüş. Eşime niye böyle yapıyorsun dediğimde kendisini tutamadığını söyledi. Her gün içiyor. Sonra da ona mesaj yağdırmaya başlıyor. Ne aile hayatımız kaldı ne de başka birşey. Tehdit ediyorum içersen bu evden gidersin diye yine içiyor. Her akşam sarhoş, elinde telefon... kadın telefonunu açmayınca telefonları kırıyor. kaç tel. kırdı bilmiyorum. Anti depresan kullanıyordu onu da bıraktı. Sürekli ölümden bahsediyor.
Ben zaten onu içimde bitirmişim ancak devamli sarhoş ve bunalımda olması yüzünden evden kovamıyorum. Geçen gece eve almadım .Gidip bir yerde kaza yapacak da çocuğumun yüzüne nasıl bakacağım diye eve aldım tekrar. Çıldırmak üzereyim.
Lütfen bana bir akıl verin

Sen herşeye rağmen bir yerde kaza geçirirde çocuğumun ilerdeki yaşamı alt üst olur düşüncesiyle olgun davranıyorsun. Ama eşin bunu düşünmeyecek kadar aşık. Başlarım onun aşkına, ne olacak ya aşkına karşılık verince onunla gidecek evladını umursayacakmı? Şimdide takmıyor baksana. Eşine söyle "Benim evladımın geleceğini bozacak hiç kimseyi ve hiç birşeyi gözüm görmez bilesin. Kadın karşılık verdimmi kaçacakmısın evladım ilerde karşına dikilip hayatımı mahvettin babasız kaldım dedimmi için acımayacakmı? Yada bir yerde öldümmü Çocuğunu boynu bükük bırakınca iyimi olacak" de. Benim güzel yürekli arkadaşım evladını nasılda düşünüyor çok cesursun :46:

Sen herşeye rağmen bir yerde kaza geçirirde çocuğumun ilerdeki yaşamı alt üst olur düşüncesiyle olgun davranıyorsun. Ama eşin bunu düşünmeyecek kadar aşık. Başlarım onun aşkına, ne olacak ya aşkına karşılık verince onunla gidecek evladını umursayacakmı? Şimdide takmıyor baksana. Eşine söyle "Benim evladımın geleceğini bozacak hiç kimseyi ve hiç birşeyi gözüm görmez bilesin. Kadın karşılık verdimmi kaçacakmısın evladım ilerde karşına dikilip hayatımı mahvettin babasız kaldım dedimmi için acımayacakmı? Yada bir yerde öldümmü Çocuğunu boynu bükük bırakınca iyimi olacak" de. Benim güzel yürekli arkadaşım evladını nasılda düşünüyor çok cesursun :46:
Teşekkür ederim. İyi geldi. Zaten bitirdim. Kendisine de söyledim. On günlüğüne kardeşime gideceğim döndüğümde evde olma dedim. Evini tut çık, sen çıkmadan eve girmem dedim. O da tamam dedi. Bundan sonra yapacaklarından kendisi sorumlu. Oğluma gelince babasının ona yaptıkları yada yapacakları konusunda benim elimden birşey gelmeyeceğini anladım. artık bu ikisinin arasında. Bu çocuğumun talihine düşen.
Hepimiz kendi hikayemizi yaşıyoruz. Oğlum da herkes kadar kendi acılarını alacak. Ben ne yapabilirim. Sağlık olsun yeter ki.. Burdaki bütün arkadaşlara yardımları için teşekkür ediyorum tekrar..

Back