Eşimin şakası

Balkupumm

RABBİM beni bana bırakma
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.766
2.974
30
Selam aleyküm konu eşimin şaka dediği ama benim çok kirildigim şey şu şekilde
8 yıllık evliyiz eşimi çok seviyorum ben dış görünüşe çok önem veren bir insan değilim onu olduğu gibi içinin güzelliğiyle sevdim onunda aynı şekilde olmasını istiyorum dış görünüş bi zamandan sonra çok anlamı kalmıyor gibi geliyor ben çok kendini beğenen bir insan değilim hatta öz güven sorunum var diyebilirim ama hep etrafta beni eşimden çok güzel görürler ilk nisanlamdigimizda bu kız bu adama nasil evet dedi diyorlardı
çok duymuşum ama Allahta biliyor hiç bir zaman bunu eşime hiçbir şekilde lafta olsun tavırda olsun yansitmamisim ona sevgim herzaman çok yoğundu şimdide öyle şimdi gelelim konuma geçen gün konuşuyorduk ben spora başlıycam dedim oda hee kocama güzel goruneyim diyorsun bende hayır hiç öyle bir derdim yok kendi sağlığım ve öz güvenim için dedim çünkü kocama güzel goruneyim şeyi bana çok itici geliyor neyse oda şakayla karışık sende çok güzel olsaydın beni istemezdin dedi bende ne alaka konumuz bu degilki dedim ne biliyim sanki sana fazlayım bile diyorsun bilmem ne bilmem ne saçma sapan birsürü şey dedi ama gülerek şaka yapıyormuş gibi dedi ben seni istediğimde hiç güzel değildin dedi bende o zaman niye istedin dedim okadar ısrar ettin çünkü guzelleşcegini biliyordum o yüzden açıkçası çok kirildim evet çok çok güzel değilm ama bu sekilde komusmasi demeki beni guzel gormuyor diye düşündüm Kaç gündür içimden bişey gelmiyor haksızmıyım geldi özür diledi yok ben öyle söylemedim yok ben şaka yaptım ama kırıldım bikere

ARKADAŞLAR NERDE TAFIR YAPTIGIMI YAZMISIM KIRILDIM DEDIM NOTMAL GUNLUK HAYATIMIZ HATTA CINSEL HAYATIMIZDA DEVAM EDIYOR INSANI BUNU YAZMAYA ZORLUYORSUNUZ SADECE KIRILDIM ESIMDE TMM OZUR DILERIM ŞAKA YAPTIM DEDI TMM DIYIP GEÇTİM AMA ICIMDE KIRILDIM BUNUN ICIN NE YAPABILIRIM KI BUNU BIR SORUN HALİNE GETIRIP HUZURSUZLUK ÇIKARMADIM EŞİME GÜZEL GORUNMEK İÇİN BISEY YAPIYORUM ŞEYI BANA ITICI GELIYORR TABIKI BEGENILMEK HOŞ BISEY BANA GÖRÜ BI INSAN HERŞEYI ONCE KENDI ISTEDIGI ICIN YAPICAK ESIM ISTIYOR DIYE SACINI BOYATMAK ESIN KATIYOR DİYE KILO VERMEK BILMIYORUM BILMIYORUM HOS GORMUYORUM ISTIYORSAN YAPARSIN

Son düzenleme:
Abartmışsınız biraz. Saçma bir geyik yapmış işte. Biz de böyle şeyler konuşuyoruz sürekli gerçekten güzel olup olmamızdan bağımsız. Toplumun güzellik kalıplarına hapsetmeyin kendiniz. Güzel hissedin yeter. Spora ve diyete başlayınca hep aynı muhabbet olur hatta. Bu kadar önemsenecek bir mevzu değil ki.

Abartmışsınız biraz. Saçma bir geyik yapmış işte. Biz de böyle şeyler konuşuyoruz sürekli gerçekten güzel olup olmamızdan bağımsız. Toplumun güzellik kalıplarına hapsetmeyin kendiniz. Güzel hissedin yeter. Spora ve diyete başlayınca hep aynı muhabbet olur hatta. Bu kadar önemsenecek bir mevzu değil ki.
Evet saçma bir konu ama kırıldım

Içten içe kendini aşağıda hissettiği bir konuymuş.
Egosunu toparlamaya çalışıyor.
Aslında kendisi de bu kadın bana fazla diyor ama yedirememiş gibi.
Benim nasıl bir insan olduğumu bildiği halde sanki ben öyle düşünüyormuşum gibi söylediği için çok sinir oldum

Karışık anlatmışsınız ama anladığım kadarıyla abartmışsınız.
Yahu hiç mi şakalaşılmayacak? Tamam belki hoşlanmadınız o da belki iyice abarttı üstünüze geldi, eğlendi kendince. Ne var ki bunda?
Siz acaba milletin "bu kız bu adamı nasıl kabul etti" söylemlerine fazla mı takıldınız, kendinizi üstün görür oldunuz da adamın sizi beğenmeme ihtimaline mi kızdınız?
Bence ortada kırılacak birşey yok.
Böyle dandirikçe espriler şakalar olur yaa illaki. Herşeye de alınmak zor...

"Evet aşkım sana daha bi güzelleşeyim seksileşeyim diye yapıcam, canım benim" deseniz ne olurdu?
Işte sorun orda o muhabbet bama itici geliyor kendimi kimseye beğendirmek zorunda değilim illaki insan eşi tarafından geçebilmek ister ama o konuyu sevmiyorum

Ben spora başlıcam desem, kocam da "bana güzel gözükmek için de mi" falan dese
Hee tabii kocam herşey senin için yoksa ben napayım sporu, beğenirsin de mi beni falan der ben de saçmalarım yani güler geçer ben de dalgaya alırım.
Sonra da kimse kırılmaz bence

Ufak şakalar nasıl bu noktaya geliyor anlamış değilim.

İnsanların karı koca da olsa birbirine tahammülü kalmamış sanırım. Evet senin için spor yapıcam deyip keh keh gülseydiniz orada konu kapanmıştı.

Hadi orada kapanmadı sonradan çözebilirdiniz. Küs kalmak, tavır yapmak çok yorucu değil mi?

Işte sorun orda o muhabbet bama itici geliyor kendimi kimseye beğendirmek zorunda değilim illaki insan eşi tarafından geçebilmek ister ama o konuyu sevmiyorum

Vermeden almaya çalışmak ama bu. Sizinle ilgilenmiş eşiniz, sormuş; ne yaptığınızın hiç umurunda olmayacağı adam kaynıyor ortalık, "Sevmiyorum öyle davranmasın" dediğiniz şeyi siz de eşinize yapıyorsunuz, farkında mısınız? Eşinizin yerine geçeyim bakın:

"Hoşuma gitti kendiyle ilgilenmesi, ben de ilgilendim onunla, kocana daha güzel görünmek için yapıyorsun ha dedim, ne vardı -senin için evet aşkım- deyiverse, benim böyle cevaplardan hoşlandığımı bilmiyor mu?"

8 yıllık evliyiz eşimi çok seviyorum ben dış görünüşe çok önem veren bir insan değilim onu olduğu gibi içinin güzelliğiyle sevdim onunda aynı şekilde olmasını istiyorum dış görünüş bi zamandan sonra çok anlamı kalmıyor gibi geliyor ben çok kendini beğenen bir insan değilim hatta öz güven sorunum var diyebilirim ama hep etrafta beni eşimden çok güzel görürler ilk nisanlamdigimizda bu kız bu adama nasil evet dedi diyorlardı çok duymuşum ama Allahta biliyor hiç bir zaman bunu eşime hiçbir şekilde lafta olsun tavırda olsun yansitmamisim ona sevgim herzaman çok yoğundu şimdide öyle şimdi gelelim konuma geçen gün konuşuyorduk ben spora başlıycam dedim oda hee kocama güzel goruneyim diyorsun bende hayır hiç öyle bir derdim yok kendi sağlığım ve öz güvenim için dedim çünkü kocama güzel goruneyim şeyi bana çok itici geliyor neyse oda şakayla karışık sende çok güzel olsaydın beni istemezdin dedi bende ne alaka konumuz bu degilki dedim ne biliyim sanki sana fazlayım bile diyorsun bilmem ne bilmem ne saçma sapan birsürü şey dedi ama gülerek şaka yapıyormuş gibi dedi ben seni istediğimde hiç güzel değildin dedi bende o zaman niye istedin dedim okadar ısrar ettin çünkü guzelleşcegini biliyordum o yüzden açıkçası çok kirildim evet çok çok güzel değilm ama bu sekilde komusmasi demeki beni guzel gormuyor diye düşündüm Kaç gündür içimden bişey gelmiyor haksızmıyım geldi özür diledi yok ben öyle söylemedim yok ben şaka yaptım ama kırıldım bikere
Kırılmakta haklısınız ama bence eşiniz bayağı bayağı kompleks yapmış bu meseleyi. Yani içten içe o da farkında sizin ona fazla olduğunuzun ve bence kendini ezik hissettiği için de sizi ezerek bu duygusunu tatmin etmeye çalışıyo.

8 yıllık evliyiz eşimi çok seviyorum ben dış görünüşe çok önem veren bir insan değilim onu olduğu gibi içinin güzelliğiyle sevdim onunda aynı şekilde olmasını istiyorum dış görünüş bi zamandan sonra çok anlamı kalmıyor gibi geliyor ben çok kendini beğenen bir insan değilim hatta öz güven sorunum var diyebilirim ama hep etrafta beni eşimden çok güzel görürler ilk nisanlamdigimizda bu kız bu adama nasil evet dedi diyorlardı çok duymuşum ama Allahta biliyor hiç bir zaman bunu eşime hiçbir şekilde lafta olsun tavırda olsun yansitmamisim ona sevgim herzaman çok yoğundu şimdide öyle şimdi gelelim konuma geçen gün konuşuyorduk ben spora başlıycam dedim oda hee kocama güzel goruneyim diyorsun bende hayır hiç öyle bir derdim yok kendi sağlığım ve öz güvenim için dedim çünkü kocama güzel goruneyim şeyi bana çok itici geliyor neyse oda şakayla karışık sende çok güzel olsaydın beni istemezdin dedi bende ne alaka konumuz bu degilki dedim ne biliyim sanki sana fazlayım bile diyorsun bilmem ne bilmem ne saçma sapan birsürü şey dedi ama gülerek şaka yapıyormuş gibi dedi ben seni istediğimde hiç güzel değildin dedi bende o zaman niye istedin dedim okadar ısrar ettin çünkü guzelleşcegini biliyordum o yüzden açıkçası çok kirildim evet çok çok güzel değilm ama bu sekilde komusmasi demeki beni guzel gormuyor diye düşündüm Kaç gündür içimden bişey gelmiyor haksızmıyım geldi özür diledi yok ben öyle söylemedim yok ben şaka yaptım ama kırıldım bikere
Yaa çok takılma saçmalama saati gelmiş. 🤣🤣

Karışık anlatmışsınız ama anladığım kadarıyla abartmışsınız.
Yahu hiç mi şakalaşılmayacak? Tamam belki hoşlanmadınız o da belki iyice abarttı üstünüze geldi, eğlendi kendince. Ne var ki bunda?
Siz acaba milletin "bu kız bu adamı nasıl kabul etti" söylemlerine fazla mı takıldınız, kendinizi üstün görür oldunuz da adamın sizi beğenmeme ihtimaline mi kızdınız?
Bence ortada kırılacak birşey yok.
Böyle dandirikçe espriler şakalar olur yaa illaki. Herşeye de alınmak zor...
Ya kırıldım derken konuşmuyorum suratmi asmadım sadece ikide bir sarılıp öpmüyorum sevgi göstermiyorum hatta düşününce çok gereksiz fazlasıyla ilgi göstermişim kendini beğenme konusundada kesinlikle hayır ben kimin ne dediğini hayatıma sokmam onunla alakası yok

Abartılacak alinacak birsey gibi gelmedi bana pek. Bende ona takilirdim en fazla hadi alinacaksam yarim saat sonra devam ederdim hayatima. 😴😴

X