- 11 Aralık 2018
- 39.740
- 246.371
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse dediğiniz eşiniz, benim için mi spora başlayacaksin dediğinde evet demeniz hiçbirsey götürmezdi ki. Siz yine kendiniz için yapardınız sporunuzu.Işte sorun orda o muhabbet bama itici geliyor kendimi kimseye beğendirmek zorunda değilim illaki insan eşi tarafından geçebilmek ister ama o konuyu sevmiyorum
Ya zaten sorun yok kırıldım haksızmıyım dedim bende dışardan bir bakış istedim evet bence haksızsınız kırılacak bişey yok demeleri yeterli ama öyle bir sorum yaziyorlarki sanki ne olmuşortada bir sorun göremedim.
Konuya yazsaydıniz keşke, sadece haklı yada haksızsin diye cevap verin diye, bizde ona göre cevap yazardik.Ya zaten sorun yok kırıldım haksızmıyım dedim bende dışardan bir bakış istedim evet bence haksızsınız kırılacak bişey yok demeleri yeterli ama öyle bir sorum yaziyorlarki sanki ne olmuş
Gerçekten kadının düşmanı yine kadın bu bir gerçek adi üstünde kadınlar kulübü ama bir kadın burda rahatca konu açamaz bu yazdığım biseyden evliligimdeki samimiyeti ölçtünüz belki daha önce aramızda böyle bir konuşma geçmedi ondan yada gerçekten benim öz güveni sorunum var belki onda öyle sorunca kırıldım belki kırılgan bir insanım belki hassas bir dönemdeyim ve sadece kırıldım dedim günlerce tavır yapmadım yazmadım daKimse dediğiniz eşiniz, benim için mi spora başlayacaksin dediğinde evet demeniz hiçbirsey götürmezdi ki. Siz yine kendiniz için yapardınız sporunuzu.
8 yıllık evlisiniz bu tarz espirileri yapacak samimiyetiniz yok mu eşinizle aranızda?
Bence siz insanların bu kız bu adamı nasıl beğendi lafının etkisiyle, eşinizin şakasına tahammül edememişsiniz. Yoksa günlerce tavır yapacak birşey yok yazdıklarınizda.
Ona göre yazalım o zaman; Haksızsın!Konuya yazsaydıniz keşke, sadece haklı yada haksızsin diye cevap verin diye, bizde ona göre cevap yazardik.
Ona göre yazalım o zaman; Haksızsın!
Ya ablacım olduğun gibi kabullenmeyip"Kocama guzel goruneyim seyi bana cok itici geliyor." diyorsunuz sonra da eşime guzel gelmiyor muyum diye uzuluyorsunuz??? :)))
Kocaniza guzel gorunmek umurunuzda olmasa bu laflarina da uzulmezdiniz. Demek ki guzel gorunmek istiyorsunuz iste.
Yapmacik feminist tavirlar icine girip "kendim için" demeyip evet canim diyiverseydin yani ne olur.
Kendimiz icin de yapiyoruz ama begenilmek icin de yapiyoruz ayni zamanda.
Bir cok kadin eşine guzel gorunmek ister, belli ki siz de istiyorsunuz.
Ahahahah buna güldüm. Sen hep haksızsın beybisu.Efendim?
Bugünde kadin düşmanı oldum anneGerçekten kadının düşmanı yine kadın bu bir gerçek adi üstünde kadınlar kulübü ama bir kadın burda rahatca konu açamaz bu yazdığım biseyden evliligimdeki samimiyeti ölçtünüz belki daha önce aramızda böyle bir konuşma geçmedi ondan yada gerçekten benim öz güveni sorunum var belki onda öyle sorunca kırıldım belki kırılgan bir insanım belki hassas bir dönemdeyim ve sadece kırıldım dedim günlerce tavır yapmadım yazmadım da
Tmm teşekkürlerOna göre yazalım o zaman; Haksızsın!
Ya gerçekten biraz alınganım galiba yaptığınız yorumda ayrı uyuz oldumBugünde kadin düşmanı oldum anne
Yazdığım mesajı kadına düşmanlığa getirecek birine diyecek sözüm yok. Hayat sizin için epeyce zor olmalı zaten. Kolay gelsin.
Ya ablacım olduğun gibi kabullenmeyip
beğenip sevmesi faklı bişey ona beğendirmek için çabalamak farklı bişey böyle düşüne düşüne artık g..nü kaldırıyorlar erkekleri hayır ben kimse için yapmam o beğendiği için hoşuma gidiyor oda faklı bişey