- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.777
- 39
Teşekkürler size de geçmiş olsunSinuzit hem koku hem tat bozuklugu hem de mide bulantisi yapiyor ben de yasiyorum suan agzimda amonyak tadi ve koku hissi doktor sinuzit dedi antibiyotik yazdi. Gecmis olsun yuzde 99.9 sinuzit
lütfen orda her yazılana inanmayınNormalde internetten araştırmak huyum değildir eşim bı bak dedi öyle okuyunca neye uğradığımi şaşırdım bı an. Teşekkür ederim..
Dün gece sizin konunuzu okurken sol bacagim sol kolum sol kulagim ağrıyordu. Internete baktigimda felç belirtisi yaziyordu.
Kesin felç oluyorum diye korkuyla uyudum.
Agrimasi icin bir sebep yoktu. Yürümedim yorulmadim, incitmedim. Aşırı korktum bu sebeple kesin felç dedim.
Beni ciddiye almayan eşime küstüm.
Uyandim felç falan yok. Agri sadece ayak bilegimde devam ediyor.
Yani diyecegim şu, internette orta parmağım ağrıyor diye arama yapsaniz orta parmak kanseri çıkıyor. Korkutmayin kendinizi.
Birlikte dahiliyeye gidip tümden bir kan verin check up gibi. Esinizin sikayeti devam ediyorsa ilgili birime de gidin. Kuruntu ile korkunuzu beslemeyin.
Umarim konu sahibinin içi rahatlamistir.Sebepsiz düz kemik ağrısına da kemik kanseri çıktı bende geçen hafta. Eklem ağrıları normal, kemik ağrıyorsa ooo. Bu hafta kanseri atlattım sanırım ajsjajs
Doktora gidin, ya coviddir ya sinüzittir. Evde hastalık da varmış tümöre gelene kadar ohooo.
Zaten bi okudum kapattım daha da okumam teşekkürlerİnternet sekmesini kapatıyorsunuz
Rahatsızlığı devam ederse de uzman bir doktora gidersiniz
Doktor google'a sorup da hafif bir şeyi olan kimseyi görmedim daha
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsunİnternette aramanız yanlış çünkü siz mide bulantısı yazdığınızda sisteme konulmuş her içeriği analiz ediyor, birçok hastalığın belirtisi hemen hemen aynı. Sizi görüp genel durumu analiz edemediği için en yaygın sonuçları en çok okunan makaleleri alt alta sıralıyor...
Ör: Bebekken kan tahlili yapılmıştı kuzuma kan sonucu çıkınca kısaltmalar neyi temsil ediyor diye bakayım dedim sonuca göre kanser olabilir diyordu internette, meğer kan çabuk kuruyup bozulduğu için sonuçlar yanlış çıkıyormuş bu tür durumlarda birden fazla kan sonucu baz alınarak teşhis konuyormuş. Gerekirse test yenileniyormuş...
Sinüzit bende de var şiddetli ağrılarda mide bulantım oluyor, geriye akıntıdan kaynaklanıyor olabilir en iyisi en yakındaki sağlık kuruluşuna gidip muayene olmak. Geçmiş olsun.
Teşekkürler sizede çok geçmiş olsun. Sabah iyiydi eşim,birseyi yoktu tabiki doktora gitmeyi kabul etmedi, bende birşey demedim ise gitti.Dün gece sizin konunuzu okurken sol bacagim sol kolum sol kulagim ağrıyordu. Internete baktigimda felç belirtisi yaziyordu.
Kesin felç oluyorum diye korkuyla uyudum.
Agrimasi icin bir sebep yoktu. Yürümedim yorulmadim, incitmedim. Aşırı korktum bu sebeple kesin felç dedim.
Beni ciddiye almayan eşime küstüm.
Uyandim felç falan yok. Agri sadece ayak bilegimde devam ediyor.
Yani diyecegim şu, internette orta parmağım ağrıyor diye arama yapsaniz orta parmak kanseri çıkıyor. Korkutmayin kendinizi.
Birlikte dahiliyeye gidip tümden bir kan verin check up gibi. Esinizin sikayeti devam ediyorsa ilgili birime de gidin. Kuruntu ile korkunuzu beslemeyin.
Rahatladı evet sabahta iyiydi koku falan da kalmamış ,galiba grip olunca sunizit iyice artıyor o yüzden oldu. Yine de bı gitse doktora iyi olcak ama gitmiyor işte.Umarim konu sahibinin içi rahatlamistir.