Eşimin rahatsızlığı lütfen yardım: Baş Ağrısı, Mide Bulantısı, Yanık Kokusu !

Çok geçmiş olsun çok sevindim temiz çıkmasına sonuçların. Evet öyle aslında hiç arastirmamak lazım benim pek aklıma gelmez de eşimde sizin eşiniz gibi çok araştırır bana da o dedi zaten bak diye, hiç bakmasam daha iyiydi. İnşallah bişey yoktur sabaha geçer ,galiba hem grip hem sinüzit olduğu için böyle oldu ama yine de bı doktora gitmesi lazım. Burnunda da sıkıntı var et büyümüş olabilir ,sunizit ne alemde kaç yıldır gitmiyor . Doktor fobisi var resmen götüremiyomki

Endişeleniyorum diyin ve birlikte doktora gitmeyi teklif edin.

Valla ben corona olduğumda ilk günlerde dışarda ateş yakıyorlar sanıyordum saydırıyordum millete. Uzun süre de devam etti bu koku yanık kokusu. Bence bekleyin Belki hastalığından olabilir gözlemleyin biraz

Teşekkür ederim. Mutlaka gitsin zorlayın benim eşimde gitmez doktora ama sağlıktan geçmesi için bir kaç ay önce zorunlu gitti tüm testleri yaptırdı yoksa gitmezdi

Yapılacak en mantıklı şey corona testi. Negatif çıkarsa nörolojiden randevu alıp gidersiniz. Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim. Mutlaka gitsin zorlayın benim eşimde gitmez doktora ama sağlıktan geçmesi için bir kaç ay önce zorunlu gitti tüm testleri yaptırdı yoksa gitmezdi
Ne güzel bize de gerek öyle bı zorunluluk. Benim zorum olacak gibi görünüyor oda başka çare yok

Valla ben corona olduğumda ilk günlerde dışarda ateş yakıyorlar sanıyordum saydırıyordum millete. Uzun süre de devam etti bu koku yanık kokusu. Bence bekleyin Belki hastalığından olabilir gözlemleyin biraz
Evet Coronadan da olabiliyormus önce yarın bı test ver diycem zaten Corona çıksa sevinecek gibiyim suan

Baş ağrısı çok arttığında mide bulantısı yaşaması normal. Bende migren var. Başım agırlaştiğinda yoğun bulantı yaşarım. İnternetten sağlıkla ilgili arama yapmayın bence. Doktorlar bile kaç test, inceleme neticesinde teşhis koyuyorlar. Geçmiş olsun eşinize.

Evet Coronadan da olabiliyormus önce yarın bı test ver diycem zaten Corona çıksa sevinecek gibiyim suan
Ben sanmıyorum kötü bir şey olduğunu. Corona değilse bile nezleden vs olabilir. Bir kaç gün takip edersiniz

Rica ederim,cok gecmis olsun.Yani tabiki saglik bu muhakkak ilgilenmek lazim,ama nette her yazan sey icin de panik olmamali insan,sivilcem var yazsan nete nerdeyse sebebi kanser yazicaklar

Teşekkürler evet haklısınız ben arastirmam aklima gelmez de eşim bak diyince baktım. Baş ağrısı mide bulantısı normal şeyler olabilir de koku diyince şaşırdım bende o yüzden baktım birazda açıkçası.

Rica ederim,cok gecmis olsun.Yani tabiki saglik bu muhakkak ilgilenmek lazim,ama nette her yazan sey icin de panik olmamali insan,sivilcem var yazsan nete nerdeyse sebebi kanser yazicaklar
Teşekürler aynen öyle gerçekten de

Teşekürler aynen öyle gerçekten de
Sinuzit hem koku hem tat bozuklugu hem de mide bulantisi yapiyor ben de yasiyorum suan agzimda amonyak tadi ve koku hissi doktor sinuzit dedi antibiyotik yazdi. Gecmis olsun yuzde 99.9 sinuzit

İnternet yasatmadan öldürür.kafanizi karıştırmayın lütfen..ama eşinizi tatlı dille konusarak gönlünu edip Dr a goturmek iyi fikir olabilir

İnternet sekmesini kapatıyorsunuz
Rahatsızlığı devam ederse de uzman bir doktora gidersiniz
Doktor google'a sorup da hafif bir şeyi olan kimseyi görmedim daha

Dersin zar profa bütün tetkikler yapılmış, yapılan tetkikler sonrasında ağır bi hastalığı olduğuna karar verilmiş!? Nas açılmayacağını kara kara düşünüyosun.

Biraz relax olur musun. Eşine söylesen güler ve uyu hanım uyu der tabi o'da senin gibi pinpirikli değilse.. neyse ben uyuyayım

Emin olmak için test yaptırabilirsin.. ben Corona oldugumu gece kendim anladım hissettim taksiyle hemen acile gidip yaptırmıştım test ama ağrılardan hissettim

Kronik baş ağrısı diye birşey var..her yazılanı önemsemeyin ona bakılırsa hepimiz ölücez baş ağrısından..eşiniz doktora gidip baktırsın kendine rahatlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…