Arkadaşlar merhaba .
Yıllardır kk üyesiyim ilk defa konu açıyorum, ne yapacağımı bilemedim elim ayağıma dolandı buraya konu açayim dedim .
Kızım 15 gün sonra 2 yaşına girecek bir haftadir gripti iki gündür düzeldi şükür. Sadece burnu aktı başka bı sıkıntı olmadı ateş ishal kusma gibi. Bikac gündür eşimde de var burnu tıkalı ara da bir basim agriyor diyo başka biseyi yoktu.
Sorun şu ki ben kizimi uyuttum geldim yanına basım çok agriyo ,midem de bulanıyor , bugün sabahtan beri de burrnuma balata kokusu geliyor dedi . İnternetten araştırdım beyin tümörü olabilir bu belirtiler varsa diyor neye uğradığımi şaşırdım okuyunca eşime de bişey diyemedim. Eşimde sinüzit var sinüzit olunca da baş ağrısı yanık kokusu olabilirmiş ama mide bulantısı olmaz galiba. Nezleden de olabilir diyo ama tümör olabilir diye okuyunca napsam ne desem bilemedim. Bı yerde de yapılan araştırmalara göre korona olan erkekler yanık lastik ,kadınlar çürümüş soğan kokusu alıyormuş diyor . Ne yapsam şimdi kizlar bı akıl verin uyumaya gitti okuduğumu söylesem mi doktora gidelim mi desem. Yoksa boşa canını sıkmasam mi belki nezleden oldu sinüzitte var zaten geçmezse mi soylesem ??