Kaç günde beliriyor peki? Dalga geçmenize gerrek yok hiç yorum yapmasanizda olur.2 günde beyin tümörü beliriyor muymuş yazsanıza google’a
Strese sokmayin kendinizi. Bir sey yoktur.Rahatladı evet sabahta iyiydi koku falan da kalmamış ,galiba grip olunca sunizit iyice artıyor o yüzden oldu. Yine de bı gitse doktora iyi olcak ama gitmiyor işte.
Ben hastalansam hemen giderim ama eşimi doktora götürmek biraz zor melaesef , ilaç kullanmayı da sevmez. İnternetten de ben arastirmam ama koku diyince şaşırdım bı bak dedi öyle baktım, tümör falan okuyunca da korktum biran.ınternet sayesınde herkes doktor :)
doktora gıdınız bu kadar kendı kendınızı yıyıp bıtırecegınıze
gecmıs olsun
Dr gitmeye gerek yok canım uzman dr larımız birazdan size bağlanıp muayene etmeden teşhis koyarArkadaşlar merhaba .
Yıllardır kk üyesiyim ilk defa konu açıyorum, ne yapacağımı bilemedim elim ayağıma dolandı buraya konu açayim dedim .
Kızım 15 gün sonra 2 yaşına girecek bir haftadir gripti iki gündür düzeldi şükür. Sadece burnu aktı başka bı sıkıntı olmadı ateş ishal kusma gibi. Bikac gündür eşimde de var burnu tıkalı ara da bir basim agriyor diyo başka biseyi yoktu.
Sorun şu ki ben kizimi uyuttum geldim yanına basım çok agriyo ,midem de bulanıyor , bugün sabahtan beri de burrnuma balata kokusu geliyor dedi . İnternetten araştırdım beyin tümörü olabilir bu belirtiler varsa diyor neye uğradığımi şaşırdım okuyunca eşime de bişey diyemedim. Eşimde sinüzit var sinüzit olunca da baş ağrısı yanık kokusu olabilirmiş ama mide bulantısı olmaz galiba. Nezleden de olabilir diyo ama tümör olabilir diye okuyunca napsam ne desem bilemedim. Bı yerde de yapılan araştırmalara göre korona olan erkekler yanık lastik ,kadınlar çürümüş soğan kokusu alıyormuş diyor . Ne yapsam şimdi kizlar bı akıl verin uyumaya gitti okuduğumu söylesem mi doktora gidelim mi desem. Yoksa boşa canını sıkmasam mi belki nezleden oldu sinüzitte var zaten geçmezse mi soylesem ??
TeşekkürlerStrese sokmayin kendinizi. Bir sey yoktur.
Evet bağlandilar bile az önce teşhisi koydular tedaviye geçtik, siz hiç merak etmeyin.Dr gitmeye gerek yok canım uzman dr larımız birazdan size bağlanıp muayene etmeden teşhis koyar
Bnce stres yapmayın.
Evet bağlandilar bile az önce teşhisi koydular tedaviye gectik siz hiç merak etmeyin.Dr gitmeye gerek yok canım uzman dr larımız birazdan size bağlanıp muayene etmeden teşhis koyar
Bnce stres yapmayın.
Çok güzel birazdan turp gibi olursunuz hahaaaEvet bağlandilar bile az önce teşhisi koydular tedaviye geçtik, siz hiç merak etmeyin.
Aynen üstüne de iki kare bitter yiyince hiçbir şeyimiz kalmazÇok güzel birazdan turp gibi olursunuz hahaaa
Git hastana bak çene yapıcağınaAynen üstüne de iki kare bitter yiyince hiçbir şeyimiz kalmaz
Hastam ise gitti can sıkıntısı işte napcanGit hastana bak çene yapıcağına
Hay ağzına sağlık. Adama teşhis koymuş netten.Git hastana bak çene yapıcağına
Dalga geçmiyorum araştırmalarınıza devam ederseniz abarttığınızı fark edeceksiniz diyorumKaç günde beliriyor peki? Dalga geçmenize gerrek yok hiç yorum yapmasanizda olur.
Ceycey nikli hanımefendi siz benim yorumlarıma begenmedim koymusunuz bende sizin yorumunuza koydum. Netten bakıp bakıp teşhis koyan sensin derken sanki hergun birşeye bakıp teşhis koyuyorum konu açıyorum. Daha ilk defa bı konu açtım üç belirti varsa beyin tümörü olabilir diye okuyunca o anlık şaşkınlıkla ne yapacağımı şaşırdım konu açtım . Gitmiyor doktora başka biseyim yok gribim diye gitse zaten sorun kalmayacakAyla nikli konu sahibi niye beğenmedim koydun? Beyin tümörünü bizzat kendim yaşadım. Netten bakıp bakıp teşhis koyan sensin ben değil. Eşinde yok tümör falan.gidin covid testi yaptırın
Evet haklısınız teşekkürler. Sinüzit vardi ama hiç mide bulantısı olmamıştı , üstüne gripte eklenince arttı demek kiSinüzit mide bulantısı yapar ama doktora gitsin. Internette herkes kanser, herkes tümörlü. Ayrıca bu dönemde hiçbirşeyi normql grip (ki o da tehlikeli bir hastaliktir) ya da basit nezle diye gecistirmemek gerekiyor bence
Sinüzitten olsa belirtileri hep benzer olurdu tahminim. Neden bir anda balata kokusu açığa çıksın ? Ve sonradan okuduğum bir üye covid kaptığında aynı şekilde yanık kokusu aldığını söylemiş. Başkalarının günahına girmeyin bence, eşinizi ikna edin test olsun.Grip sandığınız virüs korona bence, test oldunuz mu?