Eşimin rahatsızlığı lütfen yardım: Baş Ağrısı, Mide Bulantısı, Yanık Kokusu !

Muhtemelen öyle. Bir de işe gitmiş teste gideceğine heyy allahım. Beyin tümörü yaşamış benle de tümör tartışmasına girecek hey allahımmm😅
Bnce boşuna konuşuyoruz teşhis konulmuş üstünde 2 adet bitter yemiş turp gibi olmuş :KK70:işe de yollamış. Boşuna stres yapmasın 🤣

auralı migrendir belki.Benim migrenim tutacağı zaman önce midem bulanır sonra yanık kokusu alırım yıllardır, o noktada ilaç almazsam başımı kaldıramam.

Arkadaşlar merhaba .
Yıllardır kk üyesiyim ilk defa konu açıyorum, ne yapacağımı bilemedim elim ayağıma dolandı buraya konu açayim dedim .
Kızım 15 gün sonra 2 yaşına girecek bir haftadir gripti iki gündür düzeldi şükür. Sadece burnu aktı başka bı sıkıntı olmadı ateş ishal kusma gibi. Bikac gündür eşimde de var burnu tıkalı ara da bir basim agriyor diyo başka biseyi yoktu.
Sorun şu ki ben kizimi uyuttum geldim yanına basım çok agriyo ,midem de bulanıyor , bugün sabahtan beri de burrnuma balata kokusu geliyor dedi . İnternetten araştırdım beyin tümörü olabilir bu belirtiler varsa diyor neye uğradığımi şaşırdım okuyunca eşime de bişey diyemedim. Eşimde sinüzit var sinüzit olunca da baş ağrısı yanık kokusu olabilirmiş ama mide bulantısı olmaz galiba. Nezleden de olabilir diyo ama tümör olabilir diye okuyunca napsam ne desem bilemedim. Bı yerde de yapılan araştırmalara göre korona olan erkekler yanık lastik ,kadınlar çürümüş soğan kokusu alıyormuş diyor . Ne yapsam şimdi kizlar bı akıl verin uyumaya gitti okuduğumu söylesem mi doktora gidelim mi desem. Yoksa boşa canını sıkmasam mi belki nezleden oldu sinüzitte var zaten geçmezse mi soylesem ??
korona belirtilerine bu kadar yakınken test vermeyip işe gitmek çok yanlış.

Muhtemelen öyle. Bir de işe gitmiş teste gideceğine heyy allahım. Beyin tümörü yaşamış benle de tümör tartışmasına girecek hey allahımmm😅
Ben kimseyle beyin tümörü tartışmasına girmedim hanımefendi canınız sıkılıyor galiba sizin. Sağlık sorunu yasamissiniz ama gelip burda sağlıkla ilgili bı konuda dalga geçiyorsunuz,hemde en hassas olmanız gereken konuda. Beyin tümörü olmayabilir büyük ihtimalle değil de zaten ama kimse size dalga geçme hakkını tanimiyor . İnsanlar burda ne konu açsa pişman ediyorsunuz ,herşeye muhalefet olmak hoşuna gidiyor sanırım. Doğru düzgün yorum yapanlar var zaten siz dalgaya alacak başka konu bulun kendinize hadi .

Zaten beş gündür rahatsiz sadece burun talikanmasi vardı, ateş yok,öksürük boğaz ağrısı yok,halsizlik eklem ağrısı yok. Gitsem de negatif çıkacak artık büyük ihtimalle diye gitmedi. 1 senedir bu üçüncü grip olmasi ,diğerlerinde test verdi negatif çıktı ,bunda da negatif olacak diye birşey yok tabiki ama gitmedi işte. Koca adamı kolundan tutup götüremem sonuçta..

Arkadaşlar merhaba .
Yıllardır kk üyesiyim ilk defa konu açıyorum, ne yapacağımı bilemedim elim ayağıma dolandı buraya konu açayim dedim .
Kızım 15 gün sonra 2 yaşına girecek bir haftadir gripti iki gündür düzeldi şükür. Sadece burnu aktı başka bı sıkıntı olmadı ateş ishal kusma gibi. Bikac gündür eşimde de var burnu tıkalı ara da bir basim agriyor diyo başka biseyi yoktu.
Sorun şu ki ben kizimi uyuttum geldim yanına basım çok agriyo ,midem de bulanıyor , bugün sabahtan beri de burrnuma balata kokusu geliyor dedi . İnternetten araştırdım beyin tümörü olabilir bu belirtiler varsa diyor neye uğradığımi şaşırdım okuyunca eşime de bişey diyemedim. Eşimde sinüzit var sinüzit olunca da baş ağrısı yanık kokusu olabilirmiş ama mide bulantısı olmaz galiba. Nezleden de olabilir diyo ama tümör olabilir diye okuyunca napsam ne desem bilemedim. Bı yerde de yapılan araştırmalara göre korona olan erkekler yanık lastik ,kadınlar çürümüş soğan kokusu alıyormuş diyor . Ne yapsam şimdi kizlar bı akıl verin uyumaya gitti okuduğumu söylesem mi doktora gidelim mi desem. Yoksa boşa canını sıkmasam mi belki nezleden oldu sinüzitte var zaten geçmezse mi soylesem ??
Google yazsam baş parmak neden agrir diye kanser suphesi yazar . Doktor hastane bilim Tıp hani diyorum buralarimi deneseniz

Arkadaşlar merhaba .
Korona olabilir büyük ihtimal.
Doktora gidin.
İnternetteki şeylerle beyninizi bulandırmayın.

kızımda da sadece boğaz gıcıklığı vardı gece teste götürdük pozitif çıktı.filyasyon ekibini bekliyoruz şu an.ama adam kalkmış işe gitmiş daha önce verdiği testler negatif diye.e bizlerde kaç kez teste gittik negatif sonucu aldık.şimdi de pozitif çıktı.covidse işyerindekilere dağıtacak yolda konuştuklarına dağıtacak ama tabi ki doğruları söyleyen biz suçluyuz

kızımda da sadece boğaz gıcıklığı vardı gece teste götürdük pozitif çıktı.filyasyon ekibini bekliyoruz şu an.ama adam kalkmış işe gitmiş daha önce verdiği testler negatif diye.e bizlerde kaç kez teste gittik negatif sonucu aldık.şimdi de pozitif çıktı.covidse işyerindekilere dağıtacak yolda konuştuklarına dağıtacak ama tabi ki doğruları söyleyen biz suçluyuz
çok geçmiş olsun. Ben geçirdim, 2 de aşım var, hala ufak belirtim olsa izole oluyorum aman kimseye bir şey olmasın diye.

Arkadaşlar merhaba .
Böyle bir ihtimal şakaya gelmez tabiki de gidin konuşun ve bir an önce hastaneye gidin..bu ihtimalden korkunca ihtimal ortadan kalkmıyor siz sadece onu yok saymış oluyorsunuz.. Allah korusun böyle bir durum varsa erken haberdar olmak iyidir ki inşallah basit bir hastalık çıkar içiniz rahat olsun en azından

X