Eşimin paragöz ailesi

herkes bana düşman olsun ya o evden çıkarım ya o kocayı boşarım ailesinin beli doğrulsun maksat.

siz eşinizle sakin bir şekilde konusun. bunları hak etmediğinizi söyleyin. özellikle boşanın demelerini de söyleyin. sanki oğulları boşansa ne olacak ya.. başları göğe mi erecek. iyi anne baba, çocuğunun yuvasında mutlu olmasını ister, fitnelemez. ama dediğiniz gibi dertleri para olunca işler değişir.

evet diycem zaten bu akşam,dün akşamda dedim nedemek nişanlandığından beri belimiz doğrulmadı ben parazit değilim bende bilirdim koca parası yemeği ama dişimle tırnağımla sürekli çalışıyorum dedim ben kimseye yük değilim dedim

aynen öyle sizde bilirdiniz keyif yapmayı. çalışmak zorunda değilsiniz. terbiyesizlik işte yaptıkları. onların seviyesine düşmeyin. çocuk var mı bu arada? ve yaşınız kaç?

çıkma evden en azından borçların bitene kadar..parasızlıkta evliliği bitirebilir siz krediyi sonuna kdar tüketmişsiniz çünki. evlenirken bende kredi çektim gelinliğime kadar kendim aldım . sırf tenezzül etmemek için.

niye herkes size düşman oluyor sadece onu anlamadım e zaten resmen çıkın demiş adam.geri kalan herşeyde haklısın

bi benim annem babam mı normal erkek çocuğuna küçüklükten para biriktirip evlenince evi dayayıp döşeyip 10 bileziğine kadar takan. bu insanları anlamıyorum kime sorsam düğününü kendi yapar kredi çeker binbir güçlülükle..cicim ayında ay sonunu getirme hesabı yapar

evet çok zor duruma düşücez bu sefer geçinemiyip yine aynı eve dönersek herşey daha kötü olucak bu sefer iyice bize mecburlar havalarına giricekler,ya hayır biz evlkenirken ev var diye güvenmeseydik belki bi ev borcuna falan girip öyle evlenirdik şimdiden 6 senesi bitmiş olurdu,bide evlenirken eve 40.000 tl para harcdık sadece tadilata

sizin anneniz babanız gibi okadar az insan kaldı artık herkes kendi cebini düşünyo

İstanbul da yaşıyorsunuz. 6 senedir evlisiniz ve kayınvalide kayınpederinizin evinde kira bedeli vs ödemeden hayatınızı idame ettiriyorsunuz.

Eşinizin ailesi kredi çekmiş ve muhtemelen siz ödediğiniz için takip etme ihtiyacı da duymamışlar. Rakam küçükte olsa 2 ay üst üste ödenmeyince bankadan kayınvalidenizi aramış olmaları muhtemel ya ödeyin ya da yasal süreç başlar diye. Kadında bunun üzerine sizi aramış.

Neden sizi aradığı aranızdaki hukuka bağlı. Ödemeleri siz takip ediyorsanız ve belki oğlu telefonu açmadı ise kadında o sinirle sizi aramış olabilir.

6 senedir kira geliri almadıkları bir ev var oturduğunuz. İnsanlar o zaman kiraya çıkın deyince ama istanbulda kiralar pahalı noktasına geliyor iseniz nasıl karşınızdaki insanlar paragöz oluyor ?

Yaşlandıkça para ihtiyacı azalmıyor. Hastalıklar , doktor masrafları , kısa mesafe olsa dahi yürüyemedikleri için ulaşım masrafları ile giderleri de artıyor. Ki bir elleri ya da bir elleri balda olsa kayınvalideniz halen çalışıyor olmazdı sanırım ki.

keşkeler keşkeler keşkeler..... onlarla aynı bina da oturmayı kabul etmek çılgınlıkmış zaten. bi de üstüne masraf.

sende de ki ben bu eve 40.000 tl para harcadım diye

aynı yaştayız. bir süre daha çocuk yapmayın derim. iyice durumunuzu toparlayın. ilişiğinizi de kesin onlarla. eşiniz giderse gitsin ziyaretlerine. ama siz görüşmek zorunda değilsiniz bence..
sevgiler.
yok şu durumda en son düşüneceğim şey çocuk zaten ki çok istiyorum aşılama falan yaptırdım geçen ay
evey görüşmeyi düşünmüyorum ama eşim sürekli ailesiyle tek görüşürse bu sefer doldururlarmı acaba onu diyorum

sırf muhalefet olmak içinmi yazdınız bilmiyorum ama belkide haklısınız ben tek taraflı düşünüyorum ama birde şu açıdan bakın
bize bu ev var demeselerdi evlenirken bu eve güvenmiyip ev alıcaktık ve 6 senesi ödenmiş olucaktı
Hayır oğlunu hiç aramamış zaten ben sinirlendim ama o konuda ona bişey demedim
sadece olay kira değil konun başınıda okursanız
ben onların oğulları yüzünden bu sıkıntıları çekiyorum ve kıymet bilmiyolar
benim babam yok annem kardeşimi okutuyor ve benim ona yardım edeceğim halde evlkenirken bana hiç bir yardımda bulunmayana kv ve kp yüzünden çok sıkıştık ve annem bize kredi çekti 10,000 tl 1 lirasına bile tenezzül etmedi benim ailem bu kadar fedakarken onların böyle yapması okadar çok zoruma gidiyor ki

keşkeler keşkeler keşkeler..... onlarla aynı bina da oturmayı kabul etmek çılgınlıkmış zaten. bi de üstüne masraf.

sende de ki ben bu eve 40.000 tl para harcadım diye
aynı binada değiliz onlar başka bir yerde oturuyolar orda kendi evleri var
eşim onu daha önce dedi ben bu eve 40,000 tl para harcadım dedi harcamasydın banane diyo babası,oturduğuna say diyo okadar nanköt ki insan oğluna bunu dermi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…