eşimin oruç başına vurdu..

yapcak birşey yok 26 gün kaldı sabretcen artık...

Kusura bakma canım ama güldürdün beni ya :).Olur öyle ramazanda açlıktan.Ramazan sonuna kadar dişini sık.Yapacak başka bir şeyin yok gibi görünüyor.

niyeki bizim ki hiç bir zaman yemezde senın kı kendımı uydurdu bunu yoksa bı nedenı varmı cıdden

aslında çok sever bulgur pilavını ..ama bulgur yapısı geregi normalde de adamı şişriyormuş... ramazanda da daha beter yapıyormuşş..

bu topiği okumak çok yi geldi bana
bir bizmiyiz diyodum böyle didişip duran:))))
bizde aynen şakayla bi başlarız..çoçuk gibi uzar gider kavgaya dönüşür..
kuzumuzda bizimle beraber alıştı artık...

walla ne yaparız ne ederiz bilinmez ama..ben ona bir işkence yöntemi düşünüyorum..

bır gun baglıyacagım ..onu ıftara az kala ..ılk kafasına vuracagım (çok sinir olur).oturacagım karsısına yıyecegım içecegim sonra peşine bir keyif sigarası..

ama ipi koparırsa :18:

pardon aynı mesaj

Son düzenleme:

topcı costu kızlar.nakrescım normalde ben dayanamam ondan fazla cevap verırım.kapıları carparım teros estırırımama adama işim düşecekti iyi anlasmam lazımdı.taktık yaptım konusmadım.sonra askıtom soyle mı yapsak kuzum boyle mı yapsak demeye basladıama ben asaletlı kadınım.konusmadım kı enerjım bıtmesım ertesı gunde ıstedıklerımı yaptırayım dıye

tavsiyem şudur: vurcaksan popoma vur yiğidim de. ikinizin de hoşuna gidecektir. sonra kaptırmayın tabii oruçlu oruçlu

aklıma ne geldi anlatayım da gülün..

eşimin böceklere karşı acaip korkusu var hayatta yanlarına yanaşamaz..geçenlerde tartıştık..ama o sonuna kadar haklı..ben konusmaya calsıyorum ..o benle konusmuyor..neyse mutfaktayım işlerimi yapıyorum (derleme toplama) içerden bir ses geldi..kübişim kübiş nasıl bizimkisi haykııryor..geldim dedim ne oldu..şu böcegi al allahını seversen diyor...hehhe yaşasın kötülük.

bu durumdan ınanılmaz keyıf almıstım...

tavsiyem şudur: vurcaksan popoma vur yiğidim de. ikinizin de hoşuna gidecektir. sonra kaptırmayın tabii oruçlu oruçlu

ilahi...

o huyları vardır zaten de sinir olurum ..oruclu oruclu opulmekten sarılmaktan ..bende de var herhalde

Helal sanaaa süper olmuş buuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…