eşimin oruç başına vurdu..

bence oruç senin başına vurmuş yalnız, vursa yaranamıyo sevse yaranamıyo :KK60:

diyorum ya ..anlattıkca kendımıde hatalı gormeye başladım..hep herifim değilmiş hatalı olan:KK54::KK54:

gidem de eve öpem onu :KK53:

Son düzenleyen: Moderatör:

şimdide kahrımdan aglıyorum..benım neden ciddi bir konum bile yok :KK43:

eşim bana neden oruçluyken tahammul edemıyor..:KK43:

annemler neden bana ramazanda daha mukemmel olacak bır koca almadı..neden neden neden :KK43::KK43::KK43:

şimdide kahrımdan aglıyorum..benım neden ciddi bir konum bile yok :KK43:

eşim bana neden oruçluyken tahammul edemıyor..:KK43:

annemler neden bana ramazanda daha mukemmel olacak bır koca almadı..neden neden neden :KK43::KK43::KK43:

başlığı yanlış yazmıssın oruçluken eşim koluma vyrdu diye yazıp işte 1.5 yıllık evliyim 3 kere evi terk ettim su aramazan ayında oruc tutup ona yemekler hazırlarken o bana gelip vurdu diyecektin bla bla bla analatacaktın bende sana boşan ozaman dıyecektım:63::63::63:

başlığı yanlış yazmıssın oruçluken eşim koluma vyrdu diye yazıp işte 1.5 yıllık evliyim 3 kere evi terk ettim su aramazan ayında oruc tutup ona yemekler hazırlarken o bana gelip vurdu diyecektin bla bla bla analatacaktın bende sana boşan ozaman dıyecektım:63::63::63:

Kesinlikle zaten şiddetin olduğu yerde evlilik olmaz deyip bende destek verecektim bacımm:KK52::KK52:

supersın:KK66:cok cıddı olabılırdık boylece:KK23:

evet gerçekleri yazıyorum

4 senelik evlıyım hergun oruc nedenıyle dayak yıyorum..iftar edemıyorum..çünkü dayaklar mideme oturuyor.:KK43::KK43::KK43:

magdrum ben magdurum :KK43::KK43:

bu kadar çile çekiyorum..el insaf nerde bu millet nerde bu devlet..:KK43::KK43::KK43:

X