- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
- Konu Sahibi OltadakiZil
nen kafayı yedım konuyu bulamayınca buraya taşımıslar dıyorum yoksa hayal mi görüyodum diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence oruç senin başına vurmuş yalnız, vursa yaranamıyo sevse yaranamıyo
nen kafayı yedım konuyu bulamayınca buraya taşımıslar dıyorum yoksa hayal mi görüyodum diye
evet geyiğe sardı sanırım konu halbuki buyuk bı dert arada ağlama suratları koymalydınçok iyi niyetle çok ciddi bir konu açmıştım..konum geyik oldu..
buyrun amın e kızlar
kazasız belasız ramazanı bıtırmeyı nasıp et allah ım
amınnn
evet geyiğe sardı sanırım konu halbuki buyuk bı dert arada ağlama suratları koymalydın
yettim şekerim nayır nolamaz dedim böle bir konu varidi didim ben daha aklımı yitirmedim didim profilimden buldum ohhhh çok şükür akli dengem henüz yerindeburdayız bacım buyur
evet geyiğe sardı sanırım konu halbuki buyuk bı dert arada ağlama suratları koymalydın
onları unutmuşum halbuki ben bu konuyu açarkene aglıyordum ühü ühü ühü
yettim şekerim nayır nolamaz dedim böle bir konu varidi didim ben daha aklımı yitirmedim didim profilimden buldum ohhhh çok şükür akli dengem henüz yerinde
Ay sen böle konusunca aklıma dün ki topikteki kadın geldi aynı böle diyodu fake konuydu ama
şimdide kahrımdan aglıyorum..benım neden ciddi bir konum bile yok
eşim bana neden oruçluyken tahammul edemıyor..
annemler neden bana ramazanda daha mukemmel olacak bır koca almadı..neden neden neden
başlığı yanlış yazmıssın oruçluken eşim koluma vyrdu diye yazıp işte 1.5 yıllık evliyim 3 kere evi terk ettim su aramazan ayında oruc tutup ona yemekler hazırlarken o bana gelip vurdu diyecektin bla bla bla analatacaktın bende sana boşan ozaman dıyecektım
başlığı yanlış yazmıssın oruçluken eşim koluma vyrdu diye yazıp işte 1.5 yıllık evliyim 3 kere evi terk ettim su aramazan ayında oruc tutup ona yemekler hazırlarken o bana gelip vurdu diyecektin bla bla bla analatacaktın bende sana boşan ozaman dıyecektım