eşimin oruç başına vurdu..

canım sen en iyisi oruç tutmanın sadece aç kalmak olmadığını anlatan bi kaç video yolla ona

Mesela ben sürekli kahve ve çay içerim ama bir gün içmesem o gün baş ağrısından duramam..

Kafein bağımlılığı işte..Yalnız bir kaç gün üst üste azaktarak içersem ve o şekilde kesersem baş ağrısı yapmıyor..

Belki nikotinde öyledir..

Yapılan en büyük yanlışlardan biriside birden zınk diye kesmek..İlk gün bakıyor dayanamıyor ve ertesi gün başlıyor yine içmeye..

Sonra bunun adı '' çok denedim ama bırakmayı başaramadım'' oluyor

koy önüne bi kilo taze fasulye, otursun onu ayıklasın, hem vakti geçer hem yarının yemeği hazır olur

oo ben ona dıyorum kalk sunu yap vakıt geçer..bana dediği laf aynen şöyle.herkez kendi görevini bilsin..sen yap..

e diyorum bende çalışıyorum..benim görevvimmi..çalışma kızım çalışma ..sanki bana yararınmı var diyor..::84:

kadır gecesınde terk et bari kendimi yenıden doğmuş gibi hissediyorum milat 1 bugun de not yaz yanınada kına koy

aman güzelim ya bırakmasın..bırakırsa bizim boşanma nedenimiz olur ..walla..inanın hayatımda tanıdıgımda(normal zamanda)en mükemmel erkek..ama ramazanda da en uyumsuz en gıcık en sinir erkek..ıyy

aman güzelim ya bırakmasın..bırakırsa bizim boşanma nedenimiz olur ..walla..inanın hayatımda tanıdıgımda(normal zamanda)en mükemmel erkek..ama ramazanda da en uyumsuz en gıcık en sinir erkek..ıyy

Ozaman neymiş ?? Gülü seven dikenine katlanırmış

Şaka bir yana ilk günler zordur şu hafta bi geçsin insallah biraz daha alışır bünyesi...

Allah size kolaylık versin çünkü annemden biliyorum tahammül etmek zordur..

En ufak kelimeyi en olmadık yerlere çekip kavga çıkarıyordu

ay çok güldüm yaaa eşim bu aralar maddi açıdan zaten gergin bide 1 haftadır da evde...
akşam erzak verdiler işyerinde mutlu mutlu eve girdim taşıdı işte yukarıya gitti kanepeye uzandı.ne bi öpme ne bi hal hatır...sebebini bilmiyorum ama tartışmaya başladık ağladım ben mutfakta hem salata yaptım hem ağladım :2:
sonra geldi tavuk kızarttı karpuz almış onu kesti falan hala konuşmuyoruz...gittim yattım biraz yanıma hiç gelmedi normalde gelmeden duramaz...aman dedim brck ne ağlıon ya...sonra ezan okundu orucumuzu açtık sigarasını yaktı az önceki canavardan eser yoktu..nie suratın asık noldu dio bide.sonra çay koyayımmı hayatım şunu yapayımmı diyor..dedim sen oruç tutma bi daha

Son düzenleme:

Aynı ben ya neyine horozlanıyosam haklısın hayatım tamam de sus ama ben niye susayım o sussun sonra bizde evde deli danalar gibi tepişiyoruz ev 120 m2 koştur dur sen bana kapıyı kapatamazsın dıye dayılanınca oda sırıtmaya başlıyor bu sefer daha çok sinirleniyorum ama onun siniri geçiyor ben tüm gece kendimi yiyorum

akşam eşim bir arkadaşına beni anlatıyor "eve geldiğimde kedi gibi bir köşeye sinmiş, bayat balık gibi bakıyor bana" diyor.
kızlar eşinizin şakalarına karşılık verdiğinize göre sizinde enerjiniz yerinde demekki...
Allah aşkına sahurda ne yiyorsunuz bana da söyleyin.

valla herkeste aynı konu.bız de gecen gun yasadık.bısey ıstedım telefonda yapamam dedı.eve gırerken kapıda karsılastık.ya hızlı ol ya da cekıl onumden ben acıyım kapıyı dedı.yok artık dedım ama ıcımden.cunku o anda bana yukarıdan bı ses kızım 82 sen ugrasma asaletını bozma dedıcok ta ıyı oldu hıc konusmadım.aksam 22.30 da da uyudum dınlenmısım tavsıye ederım

walla nickinde de oldugu gıbı dertsızsın galıba çok guldum son cumlene (sahurda ne yıyorsunuz)

genelde sopa karsılıklı

Bazen içeri öyle girerki sanki savaşa geliyor bende yavaş yavaş hazırlarım yemeği daha çok sinir olur bu sefer kendi gelir yardım eder kurar sofrayı ama ses çıkmaz bilir kavga ediceğimi sonra yemeği yer sakinler hayatım nasılsın neler yaptın bugün ahh canım benim gibi şirinlik yapmaya başlar ama bencede tutmasın artık dayanamıyorum

walla o tartısma çıktıktan sonra..haklıysam çok aglarım ..aglarım biterim resmen..gelir yanıma ondan sonra sarılır eder deli olurum..bende senın gibi yatmak isterim ama yatamam..barısmak istediği için yumruk mu atsam ne gözüne gözüne...

evet kullanıyor..bende kullanıyorum..sigara yapıyor dimi bu siniri

kesinlikle sigara. kendimden biliyorum ramazanda kabus gibi olurdum. bi çorba bi sigara içerdim normal insana dönerdim :)) şimdi hamilelyim sigarayı bıraktım oruç da tutamıyorum eşim bu ramazan çok rahat etti hihihiiihih :)

aynen bende..dayanamıyorum..:26:

ilk evlendiğim sene her sabah kavga ediyorduk akşam yatmak bilmez sabah ta kalkmak bilmezdi.her sabah uyandırmaya çalışırken ikimizde sinirli oluruz sabahları mutlaka birbirimizi yerdik...artık kaldırmıyorum uyuyup kalınca aklı başına geliyor bu sorunuda böyle aştık

bide ramazanın ilk günü iftarda bulgur pilavı yenmezmiş bunu biliyormuydunuzzzz.

bilmeyen varsa ögrensin bu arada

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…