- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.836
-
- Konu Sahibi OltadakiZil
bakalım bugün ne olacak neden itişecegiz yine..
he bide mustakbel eşim bana dıyorkı bu sene dahamı cok kavga edıyoruz ne?
geçen sene evi terk ettim dışarda bir iki tur attım..gerı geldim :85:
ondan önceki sene yıne bunu bırakıp erkadasımın yanına gıttım..geri geldim..
bu sene daha evi terk etmedim ama daha var bakalım ramazanın bitimine..
koy önüne bi kilo taze fasulye, otursun onu ayıklasın, hem vakti geçer hem yarının yemeği hazır olur
bakalım bugün ne olacak neden itişecegiz yine..
he bide mustakbel eşim bana dıyorkı bu sene dahamı cok kavga edıyoruz ne?
geçen sene evi terk ettim dışarda bir iki tur attım..gerı geldim :85:
ondan önceki sene yıne bunu bırakıp erkadasımın yanına gıttım..geri geldim..
bu sene daha evi terk etmedim ama daha var bakalım ramazanın bitimine..
Mesela ben sürekli kahve ve çay içerim ama bir gün içmesem o gün baş ağrısından duramam..
Kafein bağımlılığı işte..Yalnız bir kaç gün üst üste azaktarak içersem ve o şekilde kesersem baş ağrısı yapmıyor..
Belki nikotinde öyledir..
Yapılan en büyük yanlışlardan biriside birden zınk diye kesmek..İlk gün bakıyor dayanamıyor ve ertesi gün başlıyor yine içmeye..
Sonra bunun adı '' çok denedim ama bırakmayı başaramadım'' oluyor
kadır gecesınde terk et bari kendimi yenıden doğmuş gibi hissediyorum milat 1 bugun de not yaz yanınada kına koy
canım sen en iyisi oruç tutmanın sadece aç kalmak olmadığını anlatan bi kaç video yolla ona
aman güzelim ya bırakmasın..bırakırsa bizim boşanma nedenimiz olur ..walla..inanın hayatımda tanıdıgımda(normal zamanda)en mükemmelerkek..ama ramazanda da en uyumsuz en gıcık en sinir erkek..ıyy
bazen eşim hayret edıyo bana ben sey modundayım hanı bana olurda bır gun vurursa bende onu döverim modundayım biliyorum öle bi kavgaya girişirsek ALLAH korusunda en çok dayagı ben yıcem ama hiç olmazsa 2 tanede isabet ettiririm diye erkeklık tarslıyorum bı guluyo tıpıme mesela tartısrtığmız zaman sinip durmam o kapıyı kapatır gider kabadayı modunda kapıyı açarım ne var nevar ne istiyosun ne bağıryosun:82:derim bu şaşkoloz şaşkoloz bakar sonra gulmeye baslar...ammmaa bazen böle tatlı bitmez hep oyuzden biraz susmak lazım söle dusun susup kendını ezdırdığını değilde aman suna ne cevap vercem salla gıtsın dıye dusun boşver
akşam eşim bir arkadaşına beni anlatıyor "eve geldiğimde kedi gibi bir köşeye sinmiş, bayat balık gibi bakıyor bana" diyor.
kızlar eşinizin şakalarına karşılık verdiğinize göre sizinde enerjiniz yerinde demekki...
Allah aşkına sahurda ne yiyorsunuz bana da söyleyin.
ay çok güldüm yaaa eşim bu aralar maddi açıdan zaten gergin bide 1 haftadır da evde...
akşam erzak verdiler işyerinde mutlu mutlu eve girdim taşıdı işte yukarıya gitti kanepeye uzandı.ne bi öpme ne bi hal hatır...sebebini bilmiyorum ama tartışmaya başladık ağladım ben mutfakta hem salata yaptım hem ağladım :2:
sonra geldi tavuk kızarttı karpuz almış onu kesti falan hala konuşmuyoruz...gittim yattım biraz yanıma hiç gelmedi normalde gelmeden duramaz...aman dedim brck ne ağlıon ya...sonra ezan okundu orucumuzu açtık sigarasını yaktı az önceki canavardan eser yoktu..nie suratın asık noldu dio bide.sonra çay koyayımmı hayatım şunu yapayımmı diyor..dedim sen oruç tutma bi daha
sopa mı???? yok ben almayayım o zaman kalsın.walla nickinde de oldugu gıbı dertsızsın galıba çok guldum son cumlene (sahurda ne yıyorsunuz)
genelde sopa karsılıklı
valla herkeste aynı konu.bız de gecen gun yasadık.bısey ıstedım telefonda yapamam dedı.eve gırerken kapıda karsılastık.ya hızlı ol ya da cekıl onumden ben acıyım kapıyı dedı.yok artık dedım ama ıcımden.cunku o anda bana yukarıdan bı ses kızım 82 sen ugrasma asaletını bozma dedıcok ta ıyı oldu hıc konusmadım.aksam 22.30 da da uyudum dınlenmısım tavsıye ederım
evet kullanıyor..bende kullanıyorum..sigara yapıyor dimi bu siniri
Bazen içeri öyle girerki sanki savaşa geliyor bende yavaş yavaş hazırlarım yemeği daha çok sinir olur bu sefer kendi gelir yardım eder kurar sofrayı ama ses çıkmaz bilir kavga ediceğimi sonra yemeği yer sakinler hayatım nasılsın neler yaptın bugün ahh canım benim gibi şirinlik yapmaya başlar ama bencede tutmasın artık dayanamıyorum