- 25 Ocak 2009
- 1.004
- 11
- 35
-
- Konu Sahibi OltadakiZil
Amma harıka bır tarıh almıssınız ya kolay kolay tutmaz, masallah dıyım...
Ben de 09/10/11 ı cok ıstemıstım ama kısmet olmadı
aynen aynen bende o kokuyu aldım ayşegül serisi gibi aydasu serisi olacak
kısçelerim ben kaçar bu günü de yedik eve gidip iftara kadar zıbarcam hadi öptüm sizi yarın görüşürükkkk muah
gunaydınnnn şekerlerrrrr
he valaha şekerimmm sen naptın akşama ne yapacann artkın bı ayakkabı çiziği atarsınkimse yok bizden başka burcum zıbarıyo bunlar daha biz çalışalım
he valaha şekerimmm sen naptın akşama ne yapacann artkın bı ayakkabı çiziği atarsın
he valaha şekerimmm sen naptın akşama ne yapacann artkın bı ayakkabı çiziği atarsın
bizde nikahımızı 07/08/09 da kıydıkkmyhoşun varda benim yok muu benimkide özel tarihh benimki deeee aaaaaaaaaa
yorgun olmazsam atıcam şekerim bizim herif her ay bana çiçek getiriyo ben hiçbişey yapmıyorum
bu akşam söyle güzel bi sofra hazılıyayım mumlar filan iftardan sonra ormantik bi akşam olsun
ya ama bi de iftardan sonra bebiş görmeye gitçez hastaneye arkadaşım doğum yaptı dün
şimdi giderken hastaneye ne götürülür kız çiçek yolladık dün aradım da altınını takıcam ama evine gidince
şimdi eli boş gitmiyim diyorum ne götürülür?? :26::26:
her ay çiçek mi getiriyor vayyyy beeeee benımkı daha hec almadıııcanımmm istersen çikolta yaptırrr
geçmiş olsun canım ya benımde ustumde bı mıkrop dolanıp duruyo bı grip gbi oluyorum sabaha kalkıyorum bişey yok sonna gene oluyo anlamadım gitiiGünaydınnn bayanlar ayy bende bugün kırgınım sanırsammm kalkamadım bile yataktannn
Günaydınnn bayanlar ayy bende bugün kırgınım sanırsammm kalkamadım bile yataktannn
vallah kıs her ayın 10 unda çiçek getiriyo bebeğim benim yaaa bekarkende böyle incelikleri vardı değişmedi devam ediyo
çikolata iyi fikir saol canımcım
ayyyy nekadar şanslısınnn yaaaaa benımkı tam bı odunnn kıcam kafasını
geçmiş olsun canım ya benımde ustumde bı mıkrop dolanıp duruyo bı grip gbi oluyorum sabaha kalkıyorum bişey yok sonna gene oluyo anlamadım gitii
geçmiş olsun bebiş dikkat et kendine havalar biraz soğudu bende sandalet giydim ayaklarım üşüyo felaket buz gibi oldular ya akşama karın ağrısı ile mücadele başlar bende
ayyyy nekadar şanslısınnn yaaaaa benımkı tam bı odunnn kıcam kafasını
bana ne kısım ben onun ıcın ne teklıfler red ettım bana yazık değel mi azcuk yapısını değiştirsin ahhhhh kafaaammmmm ahhhh daha çok vuracaksın dıto teyzsemm kız burda doluyom adama dert kösesıne gidincede şükrediyodumm benım kı kanatlı bır odun galibasaçmalama kıs bu yapı meselesi tamamen yazık adamcağıza
Saolun şekerlerim aynen bende dün üşüttüm göl kenarına gittik bende hırka neyim almadım şimdi sırtımı bile yerden kadıramıyorummm
Valla yanlız değilsin benimkide aynı bir ot dahi getirmedi bana hatta dün gece lafı geçti sahilde kenarlarda böle güzel ağaçlar var açmışlar flan ben bana çicek almadın dedim oda tuttu ağacı yerinden sökücekti nerdeyse rezil olduğumuza mı yanıyım çiceği gene veremediğine mi
bari market tten marul getirsin hiç olmasa salataya koyarız demi laaaa