eşimin oruç başına vurdu..

Amma harıka bır tarıh almıssınız ya kolay kolay tutmaz, masallah dıyım...
Ben de 09/10/11 ı cok ıstemıstım ama kısmet olmadı

bizde nikahımızı 07/08/09 da kıydıkkmyhoşun varda benim yok muu benimkide özel tarihh benimki deeee aaaaaaaaaa

günaydın fıstıklar herkes nerdeee daha zıbarıyonuz dimi sizi gidi evcil kediler siziiiiiiii

he valaha şekerimmm sen naptın akşama ne yapacann artkın bı ayakkabı çiziği atarsın

yorgun olmazsam atıcam şekerim bizim herif her ay bana çiçek getiriyo ben hiçbişey yapmıyorum

bu akşam söyle güzel bi sofra hazılıyayım mumlar filan iftardan sonra ormantik bi akşam olsun

ya ama bi de iftardan sonra bebiş görmeye gitçez hastaneye arkadaşım doğum yaptı dün

şimdi giderken hastaneye ne götürülür kız çiçek yolladık dün aradım da altınını takıcam ama evine gidince

şimdi eli boş gitmiyim diyorum ne götürülür??
:26::26:

her ay çiçek mi getiriyor vayyyy beeeee benımkı daha hec almadıııcanımmm istersen çikolta yaptırrr

her ay çiçek mi getiriyor vayyyy beeeee benımkı daha hec almadıııcanımmm istersen çikolta yaptırrr

vallah kıs her ayın 10 unda çiçek getiriyo bebeğim benim yaaa bekarkende böyle incelikleri vardı değişmedi devam ediyo

çikolata iyi fikir saol canımcım

Günaydınnn bayanlar ayy bende bugün kırgınım sanırsammm kalkamadım bile yataktannn

geçmiş olsun bebiş dikkat et kendine havalar biraz soğudu bende sandalet giydim ayaklarım üşüyo felaket buz gibi oldular ya akşama karın ağrısı ile mücadele başlar bende

geçmiş olsun canım ya benımde ustumde bı mıkrop dolanıp duruyo bı grip gbi oluyorum sabaha kalkıyorum bişey yok sonna gene oluyo anlamadım gitii

geçmiş olsun bebiş dikkat et kendine havalar biraz soğudu bende sandalet giydim ayaklarım üşüyo felaket buz gibi oldular ya akşama karın ağrısı ile mücadele başlar bende

Saolun şekerlerim aynen bende dün üşüttüm göl kenarına gittik bende hırka neyim almadım şimdi sırtımı bile yerden kadıramıyorummm

ayyyy nekadar şanslısınnn yaaaaa benımkı tam bı odunnn kıcam kafasını

Valla yanlız değilsin benimkide aynı bir ot dahi getirmedi bana hatta dün gece lafı geçti sahilde kenarlarda böle güzel ağaçlar var açmışlar flan ben bana çicek almadın dedim oda tuttu ağacı yerinden sökücekti nerdeyse rezil olduğumuza mı yanıyım çiceği gene veremediğine mi

saçmalama kıs bu yapı meselesi tamamen yazık adamcağıza
bana ne kısım ben onun ıcın ne teklıfler red ettım bana yazık değel mi azcuk yapısını değiştirsin ahhhhh kafaaammmmm ahhhh daha çok vuracaksın dıto teyzsemm kız burda doluyom adama dert kösesıne gidincede şükrediyodumm benım kı kanatlı bır odun galiba

bari market tten marul getirsin hiç olmasa salataya koyarız demi laaaa

bari market tten marul getirsin hiç olmasa salataya koyarız demi laaaa

Aman onu bile alamaz o yapraklı şeylere karşı alerjisi var sanırsam adama ne yıldönümü hatırlar ne bişe benimkinin kanatları bile yok ozaman eylülde doğum günüm var diyorumki bak sahilde güzel yerler varmış süpriz falan yapıcaksan ben buralara gelirim dedim adam diyo ki unutmazsam yaparız ne bu şimdi kalas değil miii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…