eşimin oruç başına vurdu..

Aşağılardan biri konuyu gözetliyor kim acaba??? aydasu gibi birşey yazıyor ama bilemedimm tanıyon m sen onu myhoşumm:82::82:

allah allah kim o acaba tanıyormuyuz topiğin aşığı gibi bişeydi sanırım :KK60::KK60:

:KK52: :KK52:
Enemmmm adım gectı noluyoruz dedım :86:

Napayım ya yetısebıldıgım kadan okuyum dedım :KK53:

İvet o aşık benım efem :KK69:

Yarına ders calısıp da gelın odev vercem sıze bana acıl kına gecesı sarkıları lazım ama angara mangara, cekırge falan degıl gunumuz hareketlı pop sarkıları :KK24:

Yarına ders calısıp da gelın odev vercem sıze bana acıl kına gecesı sarkıları lazım ama angara mangara, cekırge falan degıl gunumuz hareketlı pop sarkıları :KK24:

disko mu yapçan kız kına gecende :KK62::KK62::KK62::KK62:

tamam açarsın kral fm ağlar ağlar durursunuz :KK52::KK52::KK52::KK52: Dur düşünek bakalımm

Sen cızelgeye bakma kuzu oyle ıstemıstık ama 23 ekıme aldık sonraan da degıstıremedım cızelgeyı :KK1:

Amma harıka bır tarıh almıssınız ya kolay kolay tutmaz, masallah dıyım...
Ben de 09/10/11 ı cok ıstemıstım ama kısmet olmadı

tamam myhoş ayılabilirsinn :KK52: hele bu evlensin de yeni maceralar geliyor bize hissediyorummmmmm:KK52::KK52::KK52:

aynen aynen bende o kokuyu aldım ayşegül serisi gibi aydasu serisi olacak

kısçelerim ben kaçar bu günü de yedik eve gidip iftara kadar zıbarcam hadi öptüm sizi yarın görüşürükkkk muah
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

X