eşimin oruç başına vurdu..

kız cinayete bayılırım dedin kaçtın herhal topikten. cinnetle komşuları falanmı kesiyorsun.

tamam o zaman kimsecikler yok bende kendimi süpürgeye vurucam temizliğe vurucam evin heryerini süpürücem sonra birde benimkine pizza hazırlayacağım (benim ninja kaplumbağama) görürsünüz işte yorum yorucam kendimi sonra nete bile giremicem yorgunluyktan bunu siz istediniz

Benim iş yapmam gerek kızlar evi biraz toparlamalıyım siz bensizken kırın bakalım lafların bellerini ben gelince eşlik ederim özleyin beni canımcım öpücüks hepinize.

şimdi temizliğe başlayacağım çünkü domestoslarım ve mrs muscle beni bekler. randevumuz var şimdilik öpücüks

o filmi bende ızledım yazdım sıldım dusun yazınca bıle tırstım yaw benımkıde ole ızlemes pek korkuyomussss

yoksam aranıza kabul etmiyor ve benden kaçmakmı istiyorsunuz tamam tamam bende o zaman mrs muscle'mla birlikte wc temizliğime geçeyim tamam

gül seni biliyorum sakaryadandı dimi bende istanbuldayım ama antalyalıyım offf offf püff püfff yine özledim ben antalyayı ya zaten bu yaz tatil çok kısa geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…