Eşimin or.spu fantezisi

O tür yerlere zamanında gitmedi diye size uygulamaya çalışıyor o.pu kelimesi üstüne bide paralı demesi gururunu kırmıyorsa sıkıntı yok

o zaman al paranı sus otur ne diye konu açıyorsun

Esinize bende hep erkek striptizci gormek istiyordum nasip olmadi diyin o role bürunmeyi ve ucreti kabul ediyorsa sorun yok sizin icin devam edebilirsiniz bence

Öncesi yaşayamadıklarını sizin üzerinizden denemek istiyor..
Paralı ne demek hiç mi gururunuz yok sizin,bir erkek eşi üzerinden seks yaparken para teklif etmeyi düşünüyorsa ona ne katacak.

Ne katacak söyleyim,yapamadıklarını reele geçirmek olur.

Cinsellik yaşanırken ufk tefek sözler elbette söylenir eşiniz ipin uçunu kaçırıp magmalara inmiş.

Benim eşimde yatakta aynen bu şekilde konuşuyor. İlk zamanlar kızıyordum. Şimdi tepki vermiyorum. Sevişme bittikten sonra ben senin neyinim diyorum. Ya aşkım tamam utandırma deyip konuyu kapatıyor. Bazı erkeklerin böyle değişik fantazileri oluyor sanırım.

Neden cephe aldiralim siz yazmışsınız herkeste cvbini vermis sizin gibi olumlu olamamış

Kaça pazarlıyorsa o kadar para versin.

Niye konu açtın o zaman lale?

Çok iyi, harika, mükemmel yatak fantızelerinız var dememizi mi beklediniz acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…