- 13 Mart 2024
- 12
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi mavikelebek3434
Merhaba arkadaşlar şuan çok canım sıkkın ve içimi boşaltmak istiyorum. Eşimle 3 senelik evliyiz. Bir haftalığına tatile geldik iş tempomuzdan vs anca yılda bir kez tatile çıkabiliyoruz zaten. Eşim normalde de ailesine çok düşkün hergün hepsini tek tek kardeşine kadar arar (babaanneli, dedeli geniş aile). Bu benim için sorun değil hepsine saygım sonsuz ancak tatilde bile günde kaç defa aradı karşılıklı sürekli aranmalar iki saatte bir sayamadım bu duruma biraz bozuldum yeni kürtaj geçirdim psikolojikmen kaybımı halen atlatamadım ve tatilde bile ilgi odak ben değilim gibi hissettim. Dün tam yemeğe gidicez hazırız dur bi dk dedi kulaklık falan taktı babaanneyi aradı. Konuşma bitince görüşmelerin bittiyse çıkalım dedim orada coştu zorunamı gitti vs. Sonrasında otelde kapıyı tekmelemeler, canımı acıtacak bir hamle yapmasa da kolumdan tuttu ilk defa ve küfürde etti. Ben sadece açık açık söyledim bak bu saate kadar bile beş kez tel görüşmeniz oldu bu normal mi insanlar tatilde telefon bile kapatıyorlar geldiğimizi ve iyi olduğumuzu biliyorlar hergün herkesle tek tek defalarca konuşman rapor verir gibi normal mi dedim. Hatta benim arama kaydımı açtırdı sanki sen az mı konuşuyorsun diye açtı sadece bir dk anneme geldiğimizi söylemek için aramışım gördü kendi de açtı inkar ediyordu saat 6 ya kadar beş görüşme yapılmış ve geceye kadar olacaktan bahsetmiyorum. Hepsini geçtim eşim normalde üstüme titrer birşeyimi eksik etmez ama ben rahatsızlık duyduğum birşey dile getirdiğimde bağırır çağırır birşey fırlatır kapı duvar tekmeler ve üstüne ben bunları haketmiyorum beni mutsuz etmek için çabalıyorsun der, suçlu hep ben olurum ona göre. Ben gerçekten yoruldum ve Allah bize bu durumdan çocuk vermiyor diye düşünmeye başladım. Bu ilişkide hep alttan alan benim ve eziliyorum gibi hissediyorum almadığımda da durum ortada gelip gönlümü de almaz hayatta.Sizce ne yapmalıyım oturup sindireyim mi ???
Son düzenleme: