- 12 Nisan 2014
- 774
- 158
- Konu Sahibi derinnefes
Yok malesef var da esim tarafinda halasi benim tarafimda teyzem...ama esim halasini hep tersledi kadin surekli aradi durdu, teyzem de bana akil verdi zaten aramami isteyen de teyzemdi. Ama bizi biraraya getirip konusturma cesaretini ne yazik kimse gosteremedi. Sonucta kiz ailesi de gitmez dimi.Ya hiç araya giren yokmu napiyonuz çocuklar olmaz böyle diyecek bir aklı selim insan
Canınızı yakmak istememiştim, çok özür dilerim. Amacım bu değildi
Sadece eşinizin söylediklerinden anladıklarımı yazdım. Hala sizi suçluyor, sen öyle yapmasaydın, sen inatlaşmasaydın gibi. Öfkelenince canavara dönüştüğünü söylüyorsunuz, bir insan için normal hareketler değil bunlar. Evet çoğunlukta toplumumuzda, ama bu normal demek değil.
Yok tespitiniz dogru belkide...ama ben konduramiyorum esimin kotu insan olmasini, cunku bana aksam telde sordu ben kime karsi kotuluk dusundummndiye..ama bana yapti, benim canim yanmissa yakarim canini dedi..sadist, bencil, zor bir kisi..
Tek doğru analizi siz yapmışsınız. Önceki konulardan da belli. Adam konu sahibine seni istemiyorum diyip duruyormuş insanlar hala barıştırma derdinde. Bu kadar da gurursuz olmasın insanlar bir zahmet
Hanımefendi farkında mısınız bilmiyorum ama boşanma durumunda babanın arabasından tek kuruşalamazsınız. Verdiğiniz tavsiye tavsiye değil. Yuvayı dişi kuş yaparmış , yuva yapacak diye kendini rezil etmez herhalde. Adam kadına bir sürü şey söyleyip soğuk davranıp eziyet ediyormuş, siz neden bahsediyorsunuz?
Evet iste uzerimde bir cesit psikolojik baski vardi, biz hic ayri kalmayi denememistik onu da denedik gorduk..ikimizde de olusan tek algi benim anladigim bu kadar seyden ayrilinir mi, yoksa ikimizde hayatimiza bir sekilde devam ediyoruz..ama mesela benim bicok esyam hala evimde, resimlerimiz duvarda, ev duzeni biraktigim gibi..
Esim hakkimi vericek olan ama hakkini da alacak olan bir insan..oyle seyler pesinde degildi ama iste bir turlu bu dusunceme engel olamadim..yani sizin dusundugunuz gibi ben de dusundum, ama benimki bir cesit guven duymamakti..yoksa para pul derdinde degilim..cok sukur rabbim aglayanin malini gulene yedirmiyor..