- 19 Ocak 2024
- 45
- 4
- 26
- Konu Sahibi merveebu18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam yerini söyleyemem doktor değilim ama tecrübeme dayanarak omurilik daralması var ama fıtık yok diyebilirim. Allah kolaylık versin.Eşim 5 Şubat'ta Mr çekildi ama randevu bulamadığımız için sonuca gidemiyor anlayan varsa bize bunu tercüme edebilirmi eğer ciddi birşey varsa büyük şehire gıdıcez yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederimRandevu almak icin Perşembe ve cuma hariç sabah 10 a 5 kala bilgisayar başında olun. Veya telefondan girin sisteme. Tam onda arama tuşuna basın istediğiniz doktor için. Randevu alırsınız.
Hastaneye git diyor bir şey yapamam dediBir de sonucu aile hekimine de gösterebilirsiniz genel fikir için. Bana boyun fıtığı gibi geldi. Bilgim yok sadece benim sonuclarda da bu tarz şeyler yazıyordu. Ordan hissiyatim.
Ameliyat dermi sizceDr degilim tabi ama kendi sonuclarimla karsilastirinca esinizde fıtık, disk yırtılmasından kaynaklı sıvı taşması vs var gibi duruyor sinirlerde de daralma vs olmuş parmaklarında vs uyuşmami vardı esinizin
İlk doktora gittiğinde Mr geçilmeden önce eski Mr sinden disk yırtılması fıtıktan tehlikeli demiş birsürü yerdede yırtılma yazınca korktum ameliyat dermi tedavisi nedir bilginiz var mıTam yerini söyleyemem doktor değilim ama tecrübeme dayanarak omurilik daralması var ama fıtık yok diyebilirim. Allah kolaylık versin.
Düzeltme, bir yerde de fıtık var sanki, yırtılma diye bahsettiği o olabilir
onu ben bilememAmeliyat dermi sizce
Merak ettim nedenRandevu almak icin Perşembe ve cuma hariç sabah 10 a 5 kala bilgisayar başında olun. Veya telefondan girin sisteme. Tam onda arama tuşuna basın istediğiniz doktor için. Randevu alırsınız.
Neyi merak ettiğinizi yazmamissiniz.Merak ettim neden
Seviyesine bağlı o, biz bilemeyiz. İnşallah gerekmezİlk doktora gittiğinde Mr geçilmeden önce eski Mr sinden disk yırtılması fıtıktan tehlikeli demiş birsürü yerdede yırtılma yazınca korktum ameliyat dermi tedavisi nedir bilginiz var mı
10'a 5 kala nedenNeyi merak ettiğinizi yazmamissiniz.
Ablacığım buradan teşhis koydurmaya çalıştın şimdi de ameliyat tarihi belirlemeye çalışacaksın neredeyse.Ameliyat dermi sizce
Tam onda arama tuşuna basmak için öncesinde vakit lazım çünkü. Şifrenizi gireceksiniz. Hastane doktor sececeksiniz. Hizliysaniz 3 dakika kala da yapabilirsiniz. Veya on dakika önce de girip bekleyebilirsiniz. Ortalama bir dakika verdim. Mühim olan tam onda bütün bilgilerin girilmiş halde arama tuşuna basılması.10'a 5 kala neden
Niye 10 peki ? Valla posta posta sorduruyorsunuz helal olsun 10un özelliği ne yaniTam onda arama tuşuna basmak için öncesinde vakit lazım çünkü. Şifrenizi gireceksiniz. Hastane doktor sececeksiniz. Hizliysaniz 3 dakika kala da yapabilirsiniz. Veya on dakika önce de girip bekleyebilirsiniz. Ortalama bir dakika verdim. Mühim olan tam onda bütün bilgilerin girilmiş halde arama tuşuna basılması.
Başka saatte mesela 9 neden değil ? Siz bu bilgiyi nasıl öğrendiniz ? Yeterince açıklayıcı sordum mu ?Tam onda arama tuşuna basmak için öncesinde vakit lazım çünkü. Şifrenizi gireceksiniz. Hastane doktor sececeksiniz. Hizliysaniz 3 dakika kala da yapabilirsiniz. Veya on dakika önce de girip bekleyebilirsiniz. Ortalama bir dakika verdim. Mühim olan tam onda bütün bilgilerin girilmiş halde arama tuşuna basılması.
Sistem saat 10da güncelleniyor. İptal edilen randevuların revize saati. Normalde gece yarısı bekleriz biz bu güncellemeyi ama mhrsde sabah 10da oluyorNiye 10 peki ? Valla posta posta sorduruyorsunuz helal olsun 10un özelliği ne yani