Eşim'in Magnum Muptelası olması :(

bunu da gördük yahu :KK70:

bende dondurma çok çok severim :KK68: ama magnum tercihim değildir çok fazla :KK53:
6-7 tane çok fazla yaa hem nasıl yiyor ki midesi bulanmıyor mu tıkanmıyor mu o_O

sağlığı için azaltması lazım durumun farkında dğeil mi :KK43:

bende dondurma çok çok severim :KK68: ama magnum tercihim değildir çok fazla :KK53:
6-7 tane çok fazla yaa hem nasıl yiyor ki midesi bulanmıyor mu tıkanmıyor mu o_O

Öğlenleyin başlıo :) 2 saatte 1 fln yio.

Bende hamileyken kuru kahve çekirdeği yerdim çerez gibi :)))
Sonra geçti, belirli zaman sonra tiksinir belki hiç yemez.

Meraba Arkadaşlar , Sitede Yeniyim Önceden kullanıyordumum Şifresini unuttum şimdi konuya geçmek istiyorum Arkadaşlar Eşim Magnum Dediğimiz Dondurma Müptelası Durduramıyorum Günde 6-7 Tane yiyor.bu beni çok üzüo Aylık neredeyse 500-600 tl sırf dondurmaya para veriyor. .s Siz ne düşünürsünüz (Teşekkürler)
Paramı sorun
Magnum kıskançlığımı tam anlamadım ben...

valla bende öyleyim bir oturuşta yaklaşık 30 dk gibi bir sürede 1kg'lık dondurmayı yerim ve doymam..
bunu anlatamam yaşamanız lazım :KK70:
magnum yerine kglık dondurmalara yönelseniz bunun size faydası olur başta teklif etseniz kabul etmez belki ama siz her çeşitten alın kglık dondurma evde var evdekini ye deyin ve ya belki kendi alışır..
ben sözlümü arıyorum iş yerindeyken napıyorsun diyorum
dondurma parası kazanıyorum diyor
:KK70:
eroin gibi bir şey oldu artık dondurma bende yaz kış hiç farketmez :KK70:

Bögürtlenım bulanmıyor kız bende yerım de

Meraba Arkadaşlar , Sitede Yeniyim Önceden kullanıyordumum Şifresini unuttum şimdi konuya geçmek istiyorum Arkadaşlar Eşim Magnum Dediğimiz Dondurma Müptelası Durduramıyorum Günde 6-7 Tane yiyor.bu beni çok üzüo Aylık neredeyse 500-600 tl sırf dondurmaya para veriyor. .s Siz ne düşünürsünüz (Teşekkürler)
Şaka, obez olur, şekeri tavan yapar ya! Midesi bulanmıyor mu??

Bu market dondurmaları bildiğiniz aromalandırılmış margarin. Yedirtmeyin valla.

Çok kalorili.. üzerinde yazan kaloriye baksanız görürsünüz. Kilo almak istemeyen biriyse belki öyle azalabilir sanmıyorum da..

5 6 magnum ne demek ya?

resmen büyük bir pastaya eş değer yediği şey?
eşiniz kilolu mu? nasıl alıyor midesi o kadar yoğun şekeri hiç mi fena olmuyor? mini magnum mu tam boy mu yediği?

Bence anormal bir durum. Tamam şeker çikolata seversin de kimse koca bir pastayı nasıl bir oturusta yiyemezse 5 6 magnumu da yiyemez.

Bir doktora mutlaka gidin bu kadar şeker ihtiyacı hissetmek hiç normal bir durum değil

Valla ben dert etmezdim heralde banada alıyorsa eşim çünkü ben bir dondurma manyağıyım ama kışın hiç yemem canım istemez Mayıs girdimi tmm
Çocuklarım şuan benim yüzümden hastalar :mad: bu ara çok yedimde tabi onlarda:KK34:

Bırakın adamı yesin elbet bıkacakHoppa

Tanesi 300 kaloriden 6 tane yese 1800 kalori, ayrica yag ve seker deposu, bence parasini dusuneceginize bunu dusunun.

X