Arkadaşlar bilgileri doğruysa konu sahibi Ankarada oturuyor, üç tane üniversite mezunu kocaman insan, Türkiyenin başkentinde tayin olduğu hastaneyi bulamıyor, işini göremiyorsa ölsün artık , hiç samimiyeti olmadığı , görüşmediği insana bu şekilde emrivaki yapmak, ne kadar doğru bir davranış. Millet koronadan kırılıyor ya , insanlar anne babasını görmeye çekinir oldu,konu sahibinin küçücük arabaya şehirler arası yolculuk yapmış ve kimlerle temas ettiğini bile bilmediği iki arkadaşını da almış kocaman bir yetişkinin şöförlüğünü yapmasına kızmasının tek nedenini kıskançlığa bağlamışsınız, aklı başında hiç bir insan yanında iki tane başka arkadaşı varken gerçekten akraba olarak gördüğü değer verdiği birinden bu dönemde şöyle birşey istemez, küçücük arabada yolculuk esnasında ve daha öncesinde onlarca insanla temas halinde bulunmuş üç tane insana saatlerce şöförlük yapmak mantıklı bir davranış mı? Bir de bu insanlar sağlık personeli, çok daha bilinçli olmaları gerekiyor, atlarsın bir taksiye gidersin, bu yardım falan değil, bunun adı şu dönemde akrabalık ilişkisini kullanarak adam kullanmak.
Benim sağlık personeli akrabalarım, sırf biz risk altında kalmayalım diye aylardır bizimle o kadar ısrarımıza rağmen mesafeli de olsa yüz yüze görüşmüyorlar, artık bilgisayardan görmek yetmiyor ama ne yapalım, onlar her zaman zorunlu olmadıkça kimse evden çıkmasın, çıkmak zorunluysa sosyal meaafesini korusun, şu dönem akrabalık ilişkilerini ziyaretle temasla ispat edecek zaman değil oluyor, şu memlekette korona bitti de benim mi haberim yok acaba?