- 10 Ekim 2014
- 32.234
- 144.841
- 798
Bekar da olsa o işler oyle olmuyor. Cok eskiden gorumcemlerden biri eşim bekarken bir cocuguyla boşanmaya kalkmiş. Eşime demiş gel birlikte yaşayalim ben bosanacagim ben de calisirim. Esimin geliri de gayet iyi olmasina rağmen boşan gel diyerek sorumluluk alamamis.Elinden geleni yapar ama gelinimiz var ben esime muhtaçliktan abime muhtacliga gecmis olucam ve belki bu abimin evliligini etkiliycek. Yani öyle hersey yazildigi gibi yasanmiyor en en en kötü ihtimalde bu secenegim var. Ama keyfi bir ihtimal degil abim bekar olsa zaten direk yanina yerlesirim
Abi ablalar Bekar bile olsa bu insanlar ileride ev kuracaklar, omur boyu kardesine ve cocuguna bakamazlar herkesin bi hayati var.
Sizin abiniz evli ustelik. Hem kendi evini gecindirip hem size ayri ev acip cocuklarinizin ve sizin giderlerinizi karşilamasi için asiriiii yuksek bir gelire sahip olmasi lazim aksi mumkun degil.
Guveneceginiz bir yer yok yani anne baba olsa ayri ama abi abla ömür boyu size bakamaz. Başta dediğime geliyorsunuz yine. Elinizde bir guvence yyok.