Bu da iki kez dibe vurdu bende ayrı yaşadım boşanma davası açtım sonra kendine geldi.Surekli çalışıyor zaten oyun oynamaya fırsatı bile yok.İnsallah oynamıyordur, oynamıyorum diyor denk de gelmedimBoşanırmısınız bilmem ama kumarın tek çaresi maddi yardımı kesmek. Kardeşim 3 yılda 500 600.000 iddiaya verdi, parası yoksa tefeci buldu yine oynadı. Eş dost akraba banka herkese borçlandı ve tüm kaynaklar tükendiğinde bıraktı. Bu süreçte gitmediğimiz psikiyatrist psikolog kalmadı ama hepsi hikaye. Çıkmaz yola girmeden kurtulunmuyor kumardan. Arkasını toplamayı bırakın bence ne hali varsa görsün bi bırakır
Bu da iki kez dibe vurdu bende ayrı yaşadım boşanma davası açtım sonra kendine geldi.Surekli çalışıyor zaten oyun oynamaya fırsatı bile yok.İnsallah oynamıyordur, oynamıyorum diyor denk de gelmedim
At yarışı vazgeçilmeziydi bıraktım diyor .Onun yanında borsa ve bitcoin de oynamıştı en son battığında. Ve hala borçlarla çebellesiyor.Resmen beni tüketti. Sadece kumarından çekmedim ama en baştaki sayfayı okursanız anlarsınız konuyu.Ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum kiymetlilerim çocuklarım yüzünden.At yarışını kastettim kumar derken, o da kumar değil mi yada at yarışını bıraktı ben mi yanlış anladım?
Kumar bagımlolıgı okdu bıttı dızılerds fılmlerde olur dıye dusunuyordumhanı üveybaba vs. Gercek hayatta olması korkunc bısy. Rabbım sıze sabır versın
Amın Suan ne durumdasınz bır ıletısım varmı esleBaşımıza gelene kadar bende öyle sanıyordum arkadaşım ama Rabbim kimseyi böle maddi manevi tüketen, hayattan soğutan bir hastalıkla sınamasın, düşmanımın başına vermesin diyorum hep
Amın Suan ne durumdasınz bır ıletısım varmı esle
At yarışı vazgeçilmeziydi bıraktım diyor .Onun yanında borsa ve bitcoin de oynamıştı en son battığında. Ve hala borçlarla çebellesiyor.Resmen beni tüketti. Sadece kumarından çekmedim ama en baştaki sayfayı okursanız anlarsınız konuyu.Ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum kiymetlilerim çocuklarım yüzünden.
Ay, allah korusun kız be senı konu shaıbı sandm bıranBenim eşim değil kardeşimde vardı ama 1 yıldır epey bir yol katettik çok şükür☺
Özel mesajla bana hakaret etmişsin. Hukukçu olduğumu ve dava açmanın benim için çay içmek kadar kolay olduğunu sana da dava açacağımı bildirmek isterim. Mesaja cevap vermeyi engellediğin için buradan yazıyorum. Mahkeme kağıdı gelince bu nerden acaba diye düşünme. Bana ettiğin hakaret ve küfürler için gelecek.Amın Suan ne durumdasınz bır ıletısım varmı esle
Ne küfürü mesajı buraya kopyala yapıstır neresınde küfür hakaret var ıse göster. Senın bana ettıgın cahıl, bilmem ne hakaretlerınden dolayı mesaj attım ama ıcınde kufur hakaret yok. Abartma. Sen benı engellemıssın aklınca ama ben kazen beye ıletmıstımÖzel mesajla bana hakaret etmişsin. Hukukçu olduğumu ve dava açmanın benim için çay içmek kadar kolay olduğunu sana da dava açacağımı bildirmek isterim. Mesaja cevap vermeyi engellediğin için buradan yazıyorum. Mahkeme kağıdı gelince bu nerden acaba diye düşünme. Bana ettiğin hakaret ve küfürler için gelecek.
Yazmasam vebal olur diyor dayanamıyorum.ve yaziyorim..Gerçekten bıraktığına nasıl inanırsınız.. Inşallah tabii,,Bir mucize ,Uyuşturucu bağımlısı nasıl bırakamaz ise kumar da bir bağımlılık.. Mis gibi yapar,,Bırakmış gibi...Buna ikna etmek için her şeyi yapar,,Ona inanıyor olsanız bile ki oyle gorunuyor cocuklarin icin kendini guvenceye al,,Asla imza atma,kredi cekme, kefil olma vss..Yasadiklarini hazmederken asıl yeni yaşayabilme ihtimali olan şeylerden kendini koruBen çok öfkeliyim içten içe ,mutsuzum,tahammülsüzüm kendisine karşı. Yıllarca her y30Boşanma davası açmıştım barıştık oynamayacağım dedi oynamıyor biliyorum.Geçende biriyle muhabbet etti oynamıyorum sakın oynama başlama dedi.Bosanirsam tekrar içki ve kumara sarar mı diye de endiseleniyorum.Çocuklarım babası iyi olmalı ki çocuklarım da iyi olsun.Yasadiklarımı hazmedemiyorum,unutamıyorum,güvenemiyorum kendisine.
aklından
[/QUOTE
Güvenmiyorum hem de hicbir konuda ne yazık ki ...Belki de boşanmam en iyisidir annemdenYazmasam vebal olur diyor dayanamıyorum.ve yaziyorim..Gerçekten bıraktığına nasıl inanırsınız.. Inşallah tabii,,Bir mucize ,Uyuşturucu bağımlısı nasıl bırakamaz ise kumar da bir bağımlılık.. Mis gibi yapar,,Bırakmış gibi...Buna ikna etmek için her şeyi yapar,,Ona inanıyor olsanız bile ki oyle gorunuyor cocuklarin icin kendini guvenceye al,,Asla imza atma,kredi cekme, kefil olma vss..Yasadiklarini hazmederken asıl yeni yaşayabilme ihtimali olan şeylerden kendini koru
derim...Bak canım patolojik kumar bağımlısının her hamlesi bilinçlidir,, Bunu bir kenara yaz aklından çıkarma lutfen,,Birine oynama demiş,,,Off off
emdigim sütü burnumdan getirdi resmen.Çocuklarım için elimden gelenin her şey yaparım...O da görüşür yavrularımla
Nasıl cozdunuz acabaDoktora sicak bakmiyorsa elinizden hicbirsey gelmiyorsa en dogru karari vermis olursunuz.
Benim esiminde idda bagimliligi vardi. Ben cözdüm ama cözene kadar cok yiprandim omrumden omur gitti cok agladim üzüldum cok sey koptu icimden. Cok zor surecler allah yardimciniz olsun...
Kızlar ben 14yıllık evli bir kadınım. Öncesinde de 3yıllık bir beraberlik söz+nişan 17yıl.2tane çocuğum var. Eşim uzman doktor ben öğretmen. Evliliğin ücüncü yılında ilk çocuğuma hamileyken aldatıldım. Mesaj gördüm hiçbir şey olmadı sadece mesajdı dedi. Bariz aşk yaşadılar. Sonra kızla da konuştum, bilgisayarda sekreter. Çocuğum babasız büyümesin dedim. Sonra biraz küfür, şiddeti de oldu tartışmalarımızda yıllarca. İçki ve sigarasını laf edince çok geriliyorum bana hiç kimse bir şey diyemez diye. Facebooktan mesajlar yazmıştı kadınlara 2.çocuğum 10aylıkken. Şifresini buldum girdim. Annemlere gittim. Sonra boşanacaktım her gün arayıp ağlamalar, arkadaşları arıyor. İçkiliyken yazmış farkında değilmiş. Kızım çok yalvardı bir daha bir şey olursa ayrıl ama babamız bırakma. beni diye. Affetmesemde içimden , çocuğum için kabul ettim. Sonra sosyal medya hesaplar kapatıldı. Zaten beni kıskanır. Bir yere fotoğraf koymamı, hesap açmam istemez. Fiziksel olarak herkes küçük göründüğümü, iki çocuk annesi olduğuma inanmadıklarını, çok güzel olduğumu söylerler. Ayrıca çok insancıl, uyumlu, hayat dolusun derler. Eşimin bi de at yarışı hastalığı var. Önceden az oynuyordu sonra iki yakın arkadaşıyla durumu daha da abartı. Onlar bundan daha iyi kazanıyor. Bi de at yarışı aldılar ortak. İçkiyi biraz azaltmış son zamanlarda yine güzelce içiyor. At yarışına devam. Borçlar yüzünden evimiz, arabamız, huzurumuz gitti. Bir tek benim arabam kaldı dedim kusura bakma bunu satmayacağım. Tedavi ol kabul etmiyor. Çocuklarıma çok düşkün onlar da babalarına ama bu evliliği sürdürmek için dişimi çok sıktım. Çok şans verdim ama bu insanın düzelmeye niyeti yok. İşinde çok başarılı, çok iyi biri derler. Diyorum sen iyi bir insansın ama iyi bir eş değilsin keşke hiç evlenmeseydin diye. Ben normal bir insan değilim biliyorum diyor. Asosyal bir yapısı var. Spora yönlendirmeye çalıştım, kitap okumaya... vb. Şimdi de gelmiş yanımda muhabbet etmeye, şirinlik yapmaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?