Eşimin kumar bağımlılığı ve çektiklerim, sonunda boşanıyorum

Bu da iki kez dibe vurdu bende ayrı yaşadım boşanma davası açtım sonra kendine geldi.Surekli çalışıyor zaten oyun oynamaya fırsatı bile yok.İnsallah oynamıyordur, oynamıyorum diyor denk de gelmedim

Bu da iki kez dibe vurdu bende ayrı yaşadım boşanma davası açtım sonra kendine geldi.Surekli çalışıyor zaten oyun oynamaya fırsatı bile yok.İnsallah oynamıyordur, oynamıyorum diyor denk de gelmedim

At yarışını kastettim kumar derken, o da kumar değil mi yada at yarışını bıraktı ben mi yanlış anladım?

At yarışını kastettim kumar derken, o da kumar değil mi yada at yarışını bıraktı ben mi yanlış anladım?
At yarışı vazgeçilmeziydi bıraktım diyor .Onun yanında borsa ve bitcoin de oynamıştı en son battığında. Ve hala borçlarla çebellesiyor.Resmen beni tüketti. Sadece kumarından çekmedim ama en baştaki sayfayı okursanız anlarsınız konuyu.Ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum kiymetlilerim çocuklarım yüzünden.

Kumar bagımlolıgı okdu bıttı dızılerds fılmlerde olur dıye dusunuyordum hanı üveybaba vs. Gercek hayatta olması korkunc bısy. Rabbım sıze sabır versın

Kumar bagımlolıgı okdu bıttı dızılerds fılmlerde olur dıye dusunuyordum hanı üveybaba vs. Gercek hayatta olması korkunc bısy. Rabbım sıze sabır versın

Başımıza gelene kadar bende öyle sanıyordum arkadaşım ama Rabbim kimseyi böle maddi manevi tüketen, hayattan soğutan bir hastalıkla sınamasın, düşmanımın başına vermesin diyorum hep

Başımıza gelene kadar bende öyle sanıyordum arkadaşım ama Rabbim kimseyi böle maddi manevi tüketen, hayattan soğutan bir hastalıkla sınamasın, düşmanımın başına vermesin diyorum hep
Amın Suan ne durumdasınz bır ıletısım varmı esle

Hepsinin kumarla, içine girdiği girdaptan kaynaklandığını düşündüm ama eğer değilse yani herseye rağmen size kötü davranıyorsa mutsuz olduğunuz ortamda kalmayın tabiki. Çocuklar sizin mutsuzluğunuzdan daha fazla etkileneceklerdir, hayata da bir kere geliyoruz kimse için üzüntüyle geçirmeye değmeyecek emin olun

Amın Suan ne durumdasınz bır ıletısım varmı esle
Özel mesajla bana hakaret etmişsin. Hukukçu olduğumu ve dava açmanın benim için çay içmek kadar kolay olduğunu sana da dava açacağımı bildirmek isterim. Mesaja cevap vermeyi engellediğin için buradan yazıyorum. Mahkeme kağıdı gelince bu nerden acaba diye düşünme. Bana ettiğin hakaret ve küfürler için gelecek.

Ne küfürü mesajı buraya kopyala yapıstır neresınde küfür hakaret var ıse göster. Senın bana ettıgın cahıl, bilmem ne hakaretlerınden dolayı mesaj attım ama ıcınde kufur hakaret yok. Abartma. Sen benı engellemıssın aklınca ama ben kazen beye ıletmıstım

Yazmasam vebal olur diyor dayanamıyorum.ve yaziyorim..Gerçekten bıraktığına nasıl inanırsınız.. Inşallah tabii,,Bir mucize ,Uyuşturucu bağımlısı nasıl bırakamaz ise kumar da bir bağımlılık.. Mis gibi yapar,,Bırakmış gibi...Buna ikna etmek için her şeyi yapar,,Ona inanıyor olsanız bile ki oyle gorunuyor cocuklarin icin kendini guvenceye al,,Asla imza atma,kredi cekme, kefil olma vss..Yasadiklarini hazmederken asıl yeni yaşayabilme ihtimali olan şeylerden kendini koru
derim...Bak canım patolojik kumar bağımlısının her hamlesi bilinçlidir,, Bunu bir kenara yaz aklından çıkarma lutfen,,Birine oynama demiş,,,Off off

Slm nasılsınız?Ne yaptınız?Ben çok yorgunum ,ruhum ölmüş gibi.Eşim düzeldi ama aramızda soğukluklar oluyor.Bana yaptıklarını madden ,manen çektirdiklerini hazmediyorum.Psikiyatriste gittim prozac 20 mg kullanıyorum.Ayrica ortak aldıkları at yarışlarda hep sonlarda ,3-4 ay daha sabret yapamazsa artık satacağız diyor.Ağzıyla kuş tutsa umrumda değil artık.İçim resmen enkaz.Siz toparladınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…